Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sagopa ve eşi gözaltında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de ergenekon sandım :D bu arada ne kadar taciz edilirsen edil hani neticesinde çocuktur yani ara güvenliğe söyle arasın ailesini vurmamak lazım kanımca,yakıştıramadım sago ya
Mesaj tarihi:
sago ya yakışmamış ama biraz da empati yapmak lazım aynı şekilde ben uyurken yegenim fln zorla uyandırdıgnda baya bi dövüyorum :D kaldı ki çocuklar da haydut gibilermiş hea kapıyı camı acmıslar mübalağa var gibi :S
Mesaj tarihi:
alt tarafı repçi dediğn herkes tehdit alıyor bu hayatta.

bir gün sen de alırsan eğer, sen nesin ki lan demicek kimse muhtemelen. o yüzden içeriğini bilmediğimiz için, detaylı yorumdan kaçınalım bence.
Mesaj tarihi:
Niye herkes direk sagopaya inanmis anlamadim?
Ya cocugun caldigi kapi Ibrahim tatlisesinki olsaydi?

aquila arti 1

demesem olmaz; alicam cocugu vurucam oyuncak kalasnikofu.
Mesaj tarihi:
"...çoğu şeyi bilmiyorsunuz çünkü sizleri anlatıp üzmek istemiyorum çok üzülebileceğiniz ve kulaklarınıza inanamayacağınız şeyler yaşıyorum ama size hiç çıtlatmıyorum çünkü çok üzülebileceğinizi biliyorum hatta bazıları sınırı bile aşıp delilikler bile yapabilir..."
tribünlere oynamak hic bu kadar güzel olmamisti.

hay poetic justice aka siirsel adalet!
Mesaj tarihi:
uyurken birisi kapının önünde tepinirse nasıl tepki verir bir insan çok iyi biliyorum. Bizim apartmanda 3 tane kız kardeş var. Çıldırttılar beni 3 ay boyunca. basamakları 5er 5er atlıyorlar. Kapının önünde bağırıp çağırıyorlar. merdivenlerden atlarken en azından 1 tanesi düşüyor bu sefer zırıl zırıl ağlıyorlar. Of diyorum feci. Komşunun çocuğu olmasalar cidden çıkar döverim.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu kim ya sagopa falan yunan ya da ermeni asıllı gazeteci ya da önemli biri falan mı diye girdim, hiç tanımıyodum, meğer rapçiymiş. Zaten gereksiz adammış tanımaya gerek yokmuş
  • Yeni Oluştur...