Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max Payne 3

moriQ

Öne çıkan mesajlar

iyice aksiyon oyunu olmuş, konsol oyunu yapmışlarerero zsdf

aklıma max payne 3 geldikçe sao paulo ne ya diye soruyorum sürekli. şu videoda müziğin senkronla ekrana logo yapıştırması bile gram heycanlandırmadı. böle bi kane&lynch tadında beşinci sınıf aksiyon oyunu havası var. para falan da harcamışlar diyolar da göremedik. başka bişi yoksa ellerinde fena patlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

herifler herhalde noirın kelime anlamını sözlükten bakıp EE ZENCİLERDE SİYAH TAMAM İŞTE diye mantık yürütmüşler

Bu nasıl bir yorumdur ya ahahahaha.

Ya ben şeyi anlamadım. Rage moduna girmiş kel max le mi oynıcaz yoksa sonradan oyunun içinde mi rage e girecek. Ilkiyse yazık yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Rockstar sheds some light on what Max has been up to these past few years and why he's found himself in Brazil.
said:
We wanted to make a game that would please fans of the originals and be accessible to newcomers. As the games are so old now, plenty of people who would like Max were simply not gaming back in 2003 (and, yes, we are depressed by how old we are getting!)

arkadaş duyan da sanacak ki 1993'ten filan oyun, hala stranglehold harici bu formülü başarıyla ele almış oyun yokken nedir bu?

bullet time var demişler de görmeden inanmam heh.
Sosyal ağlarda paylaş

"We wanted to make a game that would be accessible to newcomers. As the games are so old now"

şöyle salak salak yorumlar yapmasalar olmaz.

film noir halen tutan bişi,
büyük gökdelenler arasında macera yaşamak da "it is soo old" denilecek bişi değil, gta4 var, mafia 2 var.
gayet tutar yani.

ama illa abuk bir şekile çekecekler oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...