df Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hmn bitti ya bi dlc fln çıkarsalar. =) multiplayer fln bug'lı diyorlardı düzeldi mi oynayan var mı? bi rus key alayım düzeldiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 1 Temmuz da Amazon da Summer Sale başlıyor. Max Payne 3 - $29.99 dan satılacak almak isteyen varsa beklesin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bazı oyunlar xbox'ta yavaş çalışıyor, max payne 3 de öyle mi ? benim pc kaldırmaz çünkü, hiç girişmiyorum o yüzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://www.facebook.com/pages/Max-Payne-3/287397591359343?ref=stream ilk 150 like'a key veriyolarmış? 12 kaldı, şansını denemek isteyene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sağol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 cidden sağol, bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 fizban said: bazı oyunlar xbox'ta yavaş çalışıyor, max payne 3 de öyle mi ? benim pc kaldırmaz çünkü, hiç girişmiyorum o yüzden =) yavaş değil ama load'lar bir ömür sürüyor abi öyle böyle degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ben bu oyunu bitirmemiştim chapter 7'de kalmışım en son.. 1.5 gb falan patch çekti bişeyler yaptı. Zaten çok uyuz oluyorum zoraki patch indirmeye, neyse dedim indireyim de bir bitireyim. continue dedim, bizim max bulutların üstünden aşağı düşüyor. bir 15-20 saniye düşüp sonra bulutların içinde ölüyor. e dedim, restart checkpoint yapayım.. yine aynı senaryo. restart level dedim. saolsun başlattı.. geriye gittik biraz ama neyse oynadım bir süre. sonra dota'ya +1 denince çiktim oyundan pek ilerlemeden. geri girdim ve yine aynı senaryo. bulutların içinde paso düşüyor eleman. bu sefer restart level'da yemiyor. bu ne abi? gugılladım bişey de bulamadım. sinirlendim. yok mu şu durumu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 autumn sale'de alan arkidişler, multi çevirdiniz mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 birşeylerde hata yapıyorum sanırım serverlar boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Single takiliyorum hala, hard da oynuyorum zorluyor biraz. Oyun bayagi guzel gidiyor, bir kac kez oynarim story mode'u. Yalniz chapter 6'daki it guy direk moss eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ahahahdlsahdja super yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ya bi oynayalım dedik velakin araştırdım biraz sebebini hala çözemediğim fantastik bir hata var bende. oyun karakter bazlı duruyor, şöyleki; max yere atladı diyelim kalkmıyor bir daha yerden dış etkenler normal şekilde devam etseler de max kalıyor o şekilde. ilk bölümde transporter tarzı araçla elemanları kaçırdıkları sahnede max yine öylece duruyor ama servis aracı otoparktan çıkıp gidiyor bölüm failed. hiç karşılaşan gören duyan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 %66 indirim ile steamde şu anda oyun $13.59 USD. Bakalım multiplayer oyanayn vardır umarım 2 sıkarız. Konsol serverları ile pc serverları ortak mı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 9 dolara düşmüş. alsak mı napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bitmesin diye kasılarak oynadım.oynamadıysan direk al.oyun çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 maxpayne 1-2 de 3 dolar. Steam'de Rockstar weekend var Şu max payne 3'ün DLC'leri de alınmalı mı? neyse ya max payne 1-2-3'ü çektim. 13 dolar totalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 max payne 3 ün dlcler sadece multiplayer için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 süper, Max payne 1 ve 2 Ati catalyst 13.1 driveri ile çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 haydaaa, nasıl ya? 13.4 çıktı en son, onunla da öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 13.4 ile fixlenmiş. 13.1'de çalışmadı. 12.6'ya dönüp oynadım biraz. Sonra AMD Updater uyarı verdi 13.4 çıktı diye güncelledim. Bir iki ayar ile oynanabilir durumda. Maxpayne.exe'yi admin priv.'de ve 98/ME Comp. ile çalıştırınca açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 3 günde zor indi. biraz arcade'ini oynadim. Baya begendim olayı. hemen 1 ve 2'yi bitirip dalayim. Yarın da tatil bu gece 1'i bitiririm herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 max payne 3, rockstar pass ve la noire complete 16$ şuan kuponla. Kupon: GMG20-GGN5D-FC3NA- http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/max-payne-la-noire-pack/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sp çok güzel olmuş be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar