Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max Payne 3

moriQ

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
ben bu oyunu bitirmemiştim chapter 7'de kalmışım en son.. 1.5 gb falan patch çekti bişeyler yaptı. Zaten çok uyuz oluyorum zoraki patch indirmeye, neyse dedim indireyim de bir bitireyim.

continue dedim, bizim max bulutların üstünden aşağı düşüyor. bir 15-20 saniye düşüp sonra bulutların içinde ölüyor. e dedim, restart checkpoint yapayım.. yine aynı senaryo. restart level dedim. saolsun başlattı.. geriye gittik biraz ama neyse oynadım bir süre. sonra dota'ya +1 denince çiktim oyundan pek ilerlemeden. geri girdim ve yine aynı senaryo. bulutların içinde paso düşüyor eleman. bu sefer restart level'da yemiyor. bu ne abi? gugılladım bişey de bulamadım. sinirlendim. yok mu şu durumu yaşayan?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
ya bi oynayalım dedik velakin araştırdım biraz sebebini hala çözemediğim fantastik bir hata var bende.

oyun karakter bazlı duruyor, şöyleki; max yere atladı diyelim kalkmıyor bir daha yerden dış etkenler normal şekilde devam etseler de max kalıyor o şekilde. ilk bölümde transporter tarzı araçla elemanları kaçırdıkları sahnede max yine öylece duruyor ama servis aracı otoparktan çıkıp gidiyor bölüm failed.

hiç karşılaşan gören duyan oldumu?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...