Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 tip olarak çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 mona'yı bu sefer de canlandırır bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ya tipini hadi neyse de neden remedy yapmıyor gene? rockstar gta 4.5 filan yapmasın? "uvaaaa" dedim, sevindim ilk gördüğümde ama geliştiricinin değişmesi cidden endişelendiriciymiş. ama yine de UVAAAA!!!!! bir de stranglehold 2 gelsin lütfen, bu dandik çıkarsa ona bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bence oyun patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 mark wahlberg denilen herif hala iddaa ediyorum matt damon. şizo falan o herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 stranglehold dedinde stronghold 2 çıkacaktı noldu o ya? du bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 o cıkalı yıllar oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 evet patlamış sanırım ehe, neyse ben stronghold deluxe yükleyeyim kralından. öhöm ne diyoduk, max sakal yapmış laa, wıtıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Yediler gül gibi adamı NYPD'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mirage said: Adamlar bir patch çıkartmaya bile tehemmül etmedi. sdfsdfg gece gece güldüm, tehemmül ne abi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Teyemmüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Remedy HALA Alan Wake yapıyor ve publisherları Microsoft, lol. Hadi bari Rockstar yapacak, kaçış yok, GTAcılara verin. Tek yaptığı oyun dünyanın en kötü konsol portu Bully olan adama multiplatforma niyet etmiş Max Payne emanet edilir mi... Sabri Bey gibi zıplicam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Tip berbar, tema berbat. MP2'den sonra rezalet. O comic strip tadıda eklenmezse bitti işte max payne oldu gta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 AHAHA Allen Wake'e ne oldu harbiden? Gecenlerde yine videosunu gormustum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 suratında ekşi limon yemiş ifadesi yok, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Max dedigin limon yemis gibi olmali.. Bagri acik gozu pek olmali.. Goren dusman 'Max PAINNNN die bagirmali' severiz Payne i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 mahsun wake'i çöpe atıp şunu yapsın remedy. gta 4,5 koymasınlar önümüze. ekleme: heh 4,5 yorumunu gördüm diyordum, meğer ben yapmışım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi iyide max payne biri de rockstar yapmıştı. niye 3. oyunu kötü yapsınlar ki? ya da rockstardan böyle düzgün isimle çıkıp da kötü olan hangi oyunu gördünüz diye sorayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 rockstar north'un yaptıkları pek güzeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mumu said: abi iyide max payne biri de rockstar yapmıştı. niye 3. oyunu kötü yapsınlar ki? ya da rockstardan böyle düzgün isimle çıkıp da kötü olan hangi oyunu gördünüz diye sorayım? remedyydi abi max payne 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 rockstardan kötü oyun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Evet Remedy idi. rockstar dağıtıcılığını üstlenmişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Daha fazla kan, vahşet göreceğiz, o kesin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tam 24'ün yedinci sezon tony almedia olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yaw bi de rockstar'ın promotional art ları uzun süredir çok kaliteli oluyor. gta iv için bi bina giydirmeleri ve graffitileri vardı ki aman aman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar