Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max Payne 3

moriQ

Öne çıkan mesajlar

aktif şekilde kullanılan bir laptop bir desktop üzerinde yapılan araştırmalar gösteriyor ki 8gb ram yılda en fazla 1 kez yetmiyor, o da mallayıp saçma bir şey açıp sürekli kendisini kopyalamasına izin verip, tüm ram'i tükketmesi sonucunda görev yöneticisine erişeyim de şunu kapatayım dediğiniz anda oluyor. onun dışında birinde tüm gün hayvan gibi 3dsmax, autocad, photoshop, opera, winamp ve ıvır zıvırlar (steam'dir, explorer'lardır falan) birlikte çalışıyor, diğerinde de çoğunlukla 200+ tab olan bi opera, visual studio/netbeans, bol bol steam, oyun moyun aynı anda çalışıyor. şimdiye kadar ikisinin de 75%-80% değerinin üzerine çıktığını görmedim ram'de. 16'nın yarısını windows kullanır işte, kalanını da rahat rahat kullanıcı. onun dışında 8 yetiyor rahat rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

200+ tab mı?

zoruna mı gitti :)
kapatamıyorum napiyim. sonra aradığımı bulmak çok zor oluyor. bookmarks 2.5k sınırını aştığı için geçenlerde alternatif sorup Instapaper'a başlamıştım. o da coşunca artık açık tutmaya karar verdim. lol. acı ama gerçek işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Sypro said:

aktif şekilde kullanılan bir laptop bir desktop üzerinde yapılan araştırmalar gösteriyor ki 8gb ram yılda en fazla 1 kez yetmiyor, o da mallayıp saçma bir şey açıp sürekli kendisini kopyalamasına izin verip, tüm ram'i tükketmesi sonucunda görev yöneticisine erişeyim de şunu kapatayım dediğiniz anda oluyor. onun dışında birinde tüm gün hayvan gibi 3dsmax, autocad, photoshop, opera, winamp ve ıvır zıvırlar (steam'dir, explorer'lardır falan) birlikte çalışıyor, diğerinde de çoğunlukla 200+ tab olan bi opera, visual studio/netbeans, bol bol steam, oyun moyun aynı anda çalışıyor. şimdiye kadar ikisinin de 75%-80% değerinin üzerine çıktığını görmedim ram'de. 16'nın yarısını windows kullanır işte, kalanını da rahat rahat kullanıcı. onun dışında 8 yetiyor rahat rahat.

bende de 8gb var, gayet yetiyor. utanmasam 3 battlefield 3 açıp karşılıklı oynuycam makinede.
200+ tab da bişi mi :P
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

key orjinal satıldığından link vermekte sıkıntı yok heralde. steamwork değil ama socialclub üzerinden giriş yapıp her region'a giriş yapabiliyormuşsun. henüz oynamadım. ama siteden alışveriş yapan çok arkadaşım var.sağlam.

buradan key alıcam ama oyunu nasıl edinicez? torrent falan mı indirmek lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...