Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 oyunun hızını değil de performansını etkiler o ram'ler. normalde gpu çok hızlı olsa da, ram'i çok harcayan bir programsa, oyun şiştikçe yavaşlamaya başlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 aktif şekilde kullanılan bir laptop bir desktop üzerinde yapılan araştırmalar gösteriyor ki 8gb ram yılda en fazla 1 kez yetmiyor, o da mallayıp saçma bir şey açıp sürekli kendisini kopyalamasına izin verip, tüm ram'i tükketmesi sonucunda görev yöneticisine erişeyim de şunu kapatayım dediğiniz anda oluyor. onun dışında birinde tüm gün hayvan gibi 3dsmax, autocad, photoshop, opera, winamp ve ıvır zıvırlar (steam'dir, explorer'lardır falan) birlikte çalışıyor, diğerinde de çoğunlukla 200+ tab olan bi opera, visual studio/netbeans, bol bol steam, oyun moyun aynı anda çalışıyor. şimdiye kadar ikisinin de 75%-80% değerinin üzerine çıktığını görmedim ram'de. 16'nın yarısını windows kullanır işte, kalanını da rahat rahat kullanıcı. onun dışında 8 yetiyor rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 200+ tab mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 dördüncü oyunda max hiç tanımadığı amcasıyla buluşuyormuş. trustory. http://media.screened.com/uploads/0/2382/468142-ilyn_payne_large.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 lan başından kalkamıyom çişim geldi asdasdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Multisi nasil la, bi key alip el atacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Steam'de fix vermişler, onu yapınca çalıştı. Oyun güzel bence, cutscene'leri biraz fazla. Bir de İspanyolca konuşuyor herkes XD, yarısı anlaşılmıyor o yüzden. Multi'si de iyi gibi. Yalnız 3. oyunumda birisi vardı, ölmüyor -.-. Hileye başlamışlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: 200+ tab mı? zoruna mı gitti :) kapatamıyorum napiyim. sonra aradığımı bulmak çok zor oluyor. bookmarks 2.5k sınırını aştığı için geçenlerde alternatif sorup Instapaper'a başlamıştım. o da coşunca artık açık tutmaya karar verdim. lol. acı ama gerçek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Sypro said: aktif şekilde kullanılan bir laptop bir desktop üzerinde yapılan araştırmalar gösteriyor ki 8gb ram yılda en fazla 1 kez yetmiyor, o da mallayıp saçma bir şey açıp sürekli kendisini kopyalamasına izin verip, tüm ram'i tükketmesi sonucunda görev yöneticisine erişeyim de şunu kapatayım dediğiniz anda oluyor. onun dışında birinde tüm gün hayvan gibi 3dsmax, autocad, photoshop, opera, winamp ve ıvır zıvırlar (steam'dir, explorer'lardır falan) birlikte çalışıyor, diğerinde de çoğunlukla 200+ tab olan bi opera, visual studio/netbeans, bol bol steam, oyun moyun aynı anda çalışıyor. şimdiye kadar ikisinin de 75%-80% değerinin üzerine çıktığını görmedim ram'de. 16'nın yarısını windows kullanır işte, kalanını da rahat rahat kullanıcı. onun dışında 8 yetiyor rahat rahat. bende de 8gb var, gayet yetiyor. utanmasam 3 battlefield 3 açıp karşılıklı oynuycam makinede. 200+ tab da bişi mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yarın işe gittiğimde oyun inmemiş olursa feci oturacak içime. kesintisiz kaynağa fln'da bağlı pc ama aksilik kesin bulur beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 200+ tab ne abi internetten ülke mi yönetiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 alllaalala niye bu kadar garip geldi anlamadım ki ya :D açın bi, çok eğlenceli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yazar burada "zekiyim bilgisayar kaldırmıyor ben kaldırıyorum 200 tabı" demek istiyor sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Dünya üzerinde işe yarayan 200 tane web sitesi olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 en fazla 15 tane açmışımdır heralde. ortalama 6 fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 abi her fotoyu farklı sekmede açarak adult site galerisine girmediniz mi siz hiç. sonra bir yandan sol click ile slayt show şeklinde adeta film izler gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Multi bug yuvasi, 3-4 tane cok agir bug var oyun falan oynatmiyor bildigin, p2p zaten, 5 para etmez su an multisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 oyun f2p değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 p2p, peer-to-peer, dedicated server yok multide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Oski said: abi her fotoyu farklı sekmede açarak adult site galerisine girmediniz mi siz hiç. sonra bir yandan sol click ile slayt show şeklinde adeta film izler gibi... şunda bile 50yi geçmemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 adam gibi image pack indirip slayt olarak açsanız daha mantıklı değil mi =) @Bright çok can sıkıyor mu bug. bugün alacaktım ama bi süre bekleyip görmekte fayda var mı? o arada single oynayıp kontrollere fln alışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 singılı bile muhteşem ya korkuyorum bitecek diye, çuklatanın sonunu yavaş yiyen çocuk gibi oldum lol bence multisine bir çözüm düşünürler tepkiler arttıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 şimdi karne hediyesi olarak call of 3 mü istesem max payne 3 mü istesem kararsız kaldım ufffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Oski said: şimdi karne hediyesi olarak call of 3 mü istesem max payne 3 mü istesem kararsız kaldım ufffff Diablo 3'ü de ekle, üçün biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 df said: key orjinal satıldığından link vermekte sıkıntı yok heralde. steamwork değil ama socialclub üzerinden giriş yapıp her region'a giriş yapabiliyormuşsun. henüz oynamadım. ama siteden alışveriş yapan çok arkadaşım var.sağlam. buradan key alıcam ama oyunu nasıl edinicez? torrent falan mı indirmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar