Krology Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ^ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Oski said: ad3m said: Oski said: Genwa said: Modern Warfare 3 toplamda 25 milyona yakın sattı. Max'in neyi eksik Modern Warfare 3 gelmiş geçmiş en iyi fps oyunuydu, Max Payne kıytırık third person shooter. ağladı doomlar halflifelar quakeler unreallar neye dayanarak bu kadar net konuşuyorsunuz arkadaş? bir oyun çok satıyorsa başarılı ve iyidir. rakamlar ortada. lulz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 13 yaşındakiler falan da mw3 en iyi oyun diyor, arkadaşın trollediğine inanıyorum ben, en azından ona inanmak istiyorum. Yoksa işimiz var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://static.guim.co.uk/sys-images/Technology/Pix/pictures/2011/11/9/1320852530646/Modern-Warfare-3-launch-007.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Troll ya bas git.Tarihi hiçe saymak falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. o zaman gidin spear of destiny, wolfenstein falan oynayın. iki sayfadır bi kere max payne 3 denmedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 gelmiş gecmiş en iyi fps oyunu republic commandodur. o değilse Tron 2.0'dır. bunun aksini düşünücek kadar kültürsüz insanlardamı varmıs forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Oski said: eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. o zaman gidin spear of destiny, wolfenstein falan oynayın. iki sayfadır bi kere max payne 3 denmedi zaten. Şimdi bir saniye kafam karıştı.Sen trollüyor muydun, ciddi miydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yokh artık. cod mw3'e en iyi fps der miyim sanıyorsunuz hakkaten? modern warfare 2 olsa inanın diycem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 lütfen tartışmayı mp3 üzerinde tutalım, anlamsız derail'lere mahal vermeyelim. öte yandan mp3'ün d3'ten fazla satması gayet mümkün, hem oyunun hem rockstar'ın hedef kitlesi daha geniş nihayetinde. her diablo oynayan tanıdığım mp de oynamıştır ama mp oynayıp diablo'ya dokunmamış tanıdığım çok insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 sanki oyunun tartısılcak cok ciddi bir yanı var. iki dakka eğleniyo insanlar işte. vasat üstü oyunun vasat altı sequel'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 "hangi fps döver" diye başlık açın o zaman kendi bölümünde oyunun tartışılacak birşeyi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 çıkmamış oyunun nesini tartışıyorsunuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Gelmedi mi hala pc'ye be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 daha 2 haftası var pc için yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hayır cuma akşamı (1 Haziran) Steamde oyun açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nedense ben pek satmadığını düşünüyorum, diablo dönemine denk geldiği için mi neyse artık. yanına koya koya bitiremediler pre-order'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 max payne'in içine sıçılmış, ama oyunun teknolojisi süper. tek cümlelik incelemesi budur. teknolojisinden kastın nedir bro derseniz işte max'in giydiği elbiseler tüm oyunlardaki gibi takoz değil mesela. koşarken gömleği yamuluyor oynaşıyor, terden ıslanıyor bu ıslaklık zamanla artıyor vs. ıslanmış pantalon vücuduna yapışıyor, zamanla kuruyor yavaş yavaş falan bunlar epic. bu tip şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 1 hafta fln geçsin yorumları görelim multiplayer nasılmış uzun soluklu mu fln o zaman satın alma düşünülebilir. alıp 5-10 saatte çöp olacaksa uzak durmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 30 gb oyunmu olur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 35 gb hatta. tam bunu dicektim. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 razzRaziel said: max payne'in içine sıçılmış, ama oyunun teknolojisi süper. tek cümlelik incelemesi budur. teknolojisinden kastın nedir bro derseniz işte max'in giydiği elbiseler tüm oyunlardaki gibi takoz değil mesela. koşarken gömleği yamuluyor oynaşıyor, terden ıslanıyor bu ıslaklık zamanla artıyor vs. ıslanmış pantalon vücuduna yapışıyor, zamanla kuruyor yavaş yavaş falan bunlar epic. bu tip şeyler. koyayım teknolojiye bana eşki suratlı max ve neonoir atmosferini ver kanku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 slowmovşın varsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben de hikayeden çok slow motion'u seviyordum. mafia 2 benzeri siper alma olayı da var sanırım videolardan gördüğüm kadarıyla. o olayı da seviyorum baya. oynanıştan işi götürecek gibi ama orjinal almam için multisi önemli. yoksa kusura bakmasınlar. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar