dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Kendi girdiği savaşları düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aynı fikirdeyim winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hikaye kisa dogru ilerlerken ben diziye isinmaya basladim.. gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Laorx said: benimde aklıma takıldı, gelicek savaşı düşünmüş olabilir. ya da kızının savaşırken öldüğünü fln düşünmüştür belki, çünkü o sahnede çat çut ure dead diyip duruyodu shaggy. sıpoylır geçmişteki şavaşlar büyük ihtimalle ama niyeyse aklıma bu kingslayerin kralı öldürüğü ile ilgili olabileceği geldi. ned in babasını falan yakmış ya hani, o. Bilmiyorum, saçmalamışta olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 onetimebaby said: overrated 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dizi hep ileriye dönük işliyorda geçmiş hep laf arasında geçiyor sanırım kitapta daha ayrıntılı anlatılıyor bunlar. Geçmişle ilgili şeyler izleyebilcez mi acaba. Mesela mad king,targaryenlerin sürgün edilişi ne biliyim kingslayerın brütüs moda geçmesi vs çok güzel olurdu onlarıda izleyebilmek, yada kitap konusuna yazıyım bunlar anlatılıyor mu daha detaylı ona göre sezon sezon okumaktan vazgeçecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 tabi yane dizide 10sn sürmeyen bi sahne kitapta 20sayfa sürüyor, detayları falan bi sürü, o yüzden kitabı okumak daha iyi konuya hakim olmak açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Kitapta olaylar geriye donus seklinde anlatilmiyor, ancak karakterleirn konusmalari vs. sirasinda neler oldugunu duyuyoruz. Jaime Lannister'a Kingslayer denmesinin sebebi son Targaryen krali Aerys'i(Daenerys'in babasi) oldurmus olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi dizide bi öbek sayfayı saatte geçiyor adam ama güzel geçiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Trias said: onetimebaby said: overrated ilk 3 bölüm için katılıyorum. hasta oldugum zihniyet.kılıç kalkan eski çağ sevmiyorum dersin izlemezsin 1.5 saatten oturup arka sokaklar izlemeye alısmıslar herhalde haha ilk 3 bölümde herşeyin olmasını bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu diziyi sevmeyeni allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yedi tanrılar kurtaramaz bu diziyi sevmeyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ilk 2-3 bölüm ilgi çekmek için aksiyonla başlayıp sonra yalan olan diziler gibi mi olsun istiyorsunuz anlamıyorum ki =) ilk kitabın rahat yarısı giriş bölümü karakterleri ve dünyayı tanıtma fln. yani 2-3 bölüm daha bu seyirde gidecek. ama uzun vadede mükemmel seri. toplamda 7 kitap (ort 1000er sayfa) olacak bir seri için bu şekilde giriş normal. geleneklerini, o dünyayı vs bilmeden hababam savaş izleseniz çok güzel senaryo mu diyeceksiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Daha 5. kitap çıkmadı, bırak 7`yi. Eğer seri kitap ile paralel gidecekse, her sezon bir kitap olacaksa, maksimum 5 sezon olur. Çünkü 6. kitap bir 5 yıl sonra çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 5 sezon çıkana kadar 6. kitap da çıkar. 7 sezon sorunlu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 amerigan dizisi abi. bi sonraki sezon ilk 3bölüm daha yayınlar yayınlamaz uzuuun bi ara da alabilirler.. olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu ikili konuşmalı sahnelerde ben cok sıkılıyorum, onun için anlamadan geçiyorum orayı. çeviri zaten bok gibi. kaçırdığım bişi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Resimlere baksan yeterli, yazıları okumasan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 her şey o sahnelerde. düzgün çeviri bulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi divxplanet çevirisi iyiydi.hatalar oluyor ama abartı değil hemen çevrileni güncellemişlerdi.ben güncellenen ile izledim.ilk cıkan acele oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dreagloth said: Resimlere baksan yeterli, yazıları okumasan da olur. espri yapma delikanlı komik olmuyorsun. ya hd indirmicem bundan sonra normal hq kalite yeterli. çünkü altyazı kayıyor bazen. allah belasını versin bu ingilizcenin. bilmek şart dffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 valla ne yalan söyliyim alt yazısız izliorm arada ben de anlamıorm. çok ilginç telafuzlar var. normalde britanyalı olmayan adamların irish english aksan kasmalarından dolayı yamulmalar oluyor :D bi de 70 mb'lik mkv izlememden dolayı ses kalitesi bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ilk bölümün altyazı berbattı ondan altyazı açmamıştım 3 bölümdür ama baktım şimdi güncellemişler hep. adam milyon tane kelime uygurmuş seride çevirmekte biraz zor oluyor ondan. fantastik serilerin cilvesi bu da =) 6 ile 7. kitapları 3 er senede çıkartır belki. dizi olunca daha yoğunluk verebilir. hem açıklamasında sadece 5.yi yazmıyorum 6 ile 7 nin de genel şablonunu da oluşturuyorm demişti yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi altyazıyı bende koyuyorum ki hakkaten bilinmedik kelimede tribe girmiyim diye.onun harici anlaşılır konusuyor amcamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Altyazı kullanmıyorum ama aksan olarak anlaşılmayacak bir şey yok bence. Yazar 6. kitabı yazmaya başladığını söylemişti bir yıl kadar önce doğru hatırlıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar