Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oh 4. bölümü izledim güzel gidio güzel nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Masakari said: stannis nasıl koymuşşa artık karıdan dumanlar çıkıyor. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Red said: o kızın memeleri şişko erkek memesi gibiydi senko said: r yok abi şişko erkek memesi yine dolgun olur etli olu o daha değil bişiydii kurumuş böyle bi tuhaf olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Aket-Atum said: valla orada "onun yerine memelerimi göstereyim" diyecek diye düşündüm. İyice memeye bağladılar diziyi. Hayır storm of swords değil anladık da tit hunter da değil dizinin adı. Ki kitapta böyle bi anlatım da çok yok. Brotherhoodun aktiviteleri biraz savaşla mavaşla gösterse bari. Bütün bütçeyi 9. bölüme saklıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Rewendor'un üstteki mesaja hafif spoilerlı cevap Abi Daenerys Qarth'da sürekli bir memesi açıkta geziyor nereye yok öyle bir anlatım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Brotherhood dedikleri ne? Kitap bölümüne arkadaşım ya da öm göndersin biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Rewendor said: Hayır storm of swords değil anladık da tit hunter da değil dizinin adı. Ki kitapta böyle bi anlatım da çok yok. abi bir sehrin yerel kiyafeti memelerin acik olmasi, dothrakiler kutur kutur her yerde sevisiyo, daha neler neler, sen kitabi yanlis okumussun sdfsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Abi meme açık tamam da habire seks dönmüyo, dönse de öyle anlatmıyo yani chapter chapter :D gerçi daha tüm kitapları okumadım. Wishmaster said: Brotherhood dedikleri ne? dizide vermedikleri bi background info, cevaplayayım: Hatırlar mısın, ilk sezonda Stark ölmeden The Mountain'i tutuklayıp getirmeye kendi adamlarından 30 kişi mi 50 kişi mi ne bi grup adam yolluyordu. Stark öldükten sonra o adamlar başıboş kalıyorlar, geri dönseler kıyıma uğrayacaklar, kuzeyden zaten çok uzaktalar, adamlar da dağa çıkıp gerilla kesiliyorlar, Mountain'in mekanda eşkiyalık robin hoodluk yapıp ona dert oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 khal drogo yaşasaydı keşke ya 40 yılda bir şu güzel hatunun memeleri görüyoduk ne güzel. adam tek başına double penetration efekti veriyodu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Wishmaster said: Brotherhood dedikleri ne? Kitaptan spoiler vermeden, birinci sezondaki su sahnenin bir ipucu oldugunu soyleyebilirim: ilerdeki öykü anlatımına zarar verebilir ama diziden olduğundan bu uyarıyla yetinelim, destekli theorycrafting oluyor =) - gerge http://www.youtube.com/watch?v=uKB0ogglzGQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 rew in verdiğn bilgi yanlış: start ölünce değil robert ölünce olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi ne meraklısınız. iyi anladık okuşumuşunuz kitabıda, kışt yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Katılıyorum . Diziden spo sanıyorum okuyorum, pişman oluyorum sonra. Bilmem kaç bölüm sonra ne olacağını bilmek zorunda değilim( sırf bu yüzden kitapları okumadım yani) , onun için kitap konuşulan bölüm de açılmış ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Geçen sezonda söylenmeyen bir şey söylendi, daha sonra görüp ben bunun spo sunu yemiştim diyeceğiniz bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Geçen kitaptan olduğu için değil, dizinin öykü anlatımına zarar verdiği için kaldırdım onu. Belli ki ilerde çıkartacaklar öykü içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paladin stark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Holy school'a interrupt yiyip bubble açamayan masum stark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 harbi öyküde adam gibi başka adam yokmuş. ha pardon, barristan paşa var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ned neatural good felan, lawful good brienne var sadece sanırım diye düşünüyorum ilk sezona göre doğru gerçi bunlar seriye yayınca böyle değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 lawful karakter yok, herkesin lawu kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 brienne baya lawful sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 brienne saberla aynı class lawful retard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Tüm lawful good'lar öyle değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Lord baelish lawful evil dan ziyade daha cok neutral evil bi portre ciziyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sözlüğü açsan neutral evil karşısında littlefinger yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar