Trias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Devam bölümlerde ejderhalar olacak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Gerçekten cevap istiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bana mı öyle geliyo yoksa biraz sıkıcı mı gidiyo ? ilerde azıcık daha aksiyon gelsin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bunlarin yavru kurtlari bulmasi ile 2. bolum olaylari arasi ne kadar sure gecti ki? Enik gibiydi kurtlar bayagi dire wolf olmuslar. Kurtlardan biri gitti, kesin aileden biri de gider gelecek bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 vay uruspu çucuu sarıkafa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yanlız dizinin şu khal targeryen kadın ve pompacısı kısımları çok bayık geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 mulgear6 said: bana mı öyle geliyo yoksa biraz sıkıcı mı gidiyo ? ilerde azıcık daha aksiyon gelsin plx sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sıkıcı dizileri cok seviyorum ya.kağnı gibi gidicek işleye işleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 çabuk bitti yae, brz daha aksiyon koylasalar mis olurmuş swarf'u oynyon herif çok iyi, sanki her boku biliyo gibi lady:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Aksiyon pek yok şu aralar ama hikayede de, politika üzerinden gidecek bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Larva said: ne kadar sure gecti ki? 1 ay, branın annesi söylüyor zaten konuşurken, zaten direwolf pek normal kurt gibi değil o yüzden çok hızlı büyüyorlar. 2. bölümde güzeldi, fekat şu askerlerin şehir içinde bile miğfer vizörleri kapalı gezmesi komik olmuş biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2.bölüm de 1 saat mi yoksa o ilk bölüme mi özeldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 56dk 45 sn benim izlediğim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 dizinin heyecanı kaçmasın diye kitabı okumayayım diyenler en azından her hafta o bölümüm sonundaki olaya kadarlık kısmı okuyarak gitsinler bence. kitap daha güzel ve bu şekilde entrika dolu bir hikayede karakterlerin bakış açılarını anlayabilmek empati yapabilmek için kesinlikle şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hmm, mantıklı bişey söyledin, ama ben dayanamam devamını da okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 evet abi her hafta 50 sayfa okuma ödevi gibi ne o öyle :D insan dayanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dayanmayın abi okuyun, çok daha zevkli oluyor, okurken hayal ettiğiniz evrenin dizide hayat bulmasını seyretmek daha eğlenceli kılıyor diziyi sanki. Sıkıcı denilen yerler de öyle gelmiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sıkıcı değil ki abi dizi. keşke daha da olsaydı dedim bölüm. lan şimdi de güzelim kurt gitti. acayip kıl olmuştum o prense zaten. kurtu kesiceğine kesseydi o kralı da diğer karıyı filan da. bi cüce kalsın aralarından. delikanlı cüce o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 arkadaşlar spoylır kullanın. benimki daha inmedi allahıszlar 1mbt internet var. daha altyazı arıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 benimde 2. bölüm şimdi indi. kaliteyi daha intro'dayken belli ediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2. bölümün alt yazılısı çıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Trias said: Devam bölümlerde ejderhalar olacak mı acaba? Evet. Muhtemelen ilk sezonun en sonunda cikacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 torrentten hd indiricem diye sürünüyorum şuan. bi 500-600 e fırlıyo sonra 30-40 kbps a iniyo deli oluyorum. 30 dk var cips kola hazırlıyım derken, 4 saati görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Özellikle söylemedim ben, spoiler içinde bile olsa okuyan çıkacak bunları, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 tahmin etmek cok zor degil ya, yumurtalara zoom falan yapıyolar sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar