Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunlarin yavru kurtlari bulmasi ile 2. bolum olaylari arasi ne kadar sure gecti ki? Enik gibiydi kurtlar bayagi dire wolf olmuslar.

Kurtlardan biri gitti, kesin aileden biri de gider gelecek bolum.

Mesaj tarihi:
Larva said:

ne kadar sure gecti ki?

1 ay, branın annesi söylüyor zaten konuşurken, zaten direwolf pek normal kurt gibi değil o yüzden çok hızlı büyüyorlar.

2. bölümde güzeldi, fekat şu askerlerin şehir içinde bile miğfer vizörleri kapalı gezmesi komik olmuş biraz sdf
Mesaj tarihi:
dizinin heyecanı kaçmasın diye kitabı okumayayım diyenler en azından her hafta o bölümüm sonundaki olaya kadarlık kısmı okuyarak gitsinler bence. kitap daha güzel ve bu şekilde entrika dolu bir hikayede karakterlerin bakış açılarını anlayabilmek empati yapabilmek için kesinlikle şart.
Mesaj tarihi:
Dayanmayın abi okuyun, çok daha zevkli oluyor, okurken hayal ettiğiniz evrenin dizide hayat bulmasını seyretmek daha eğlenceli kılıyor diziyi sanki. Sıkıcı denilen yerler de öyle gelmiyor tabii.
Mesaj tarihi:
sıkıcı değil ki abi dizi. keşke daha da olsaydı dedim bölüm.

lan şimdi de güzelim kurt gitti. acayip kıl olmuştum o prense zaten. kurtu kesiceğine kesseydi o kralı da diğer karıyı filan da. bi cüce kalsın aralarından. delikanlı cüce o.

Mesaj tarihi:
torrentten hd indiricem diye sürünüyorum şuan. bi 500-600 e fırlıyo sonra 30-40 kbps a iniyo deli oluyorum. 30 dk var cips kola hazırlıyım derken, 4 saati görüyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...