Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 khalaya bişey mi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bi şey ayrı. hatta şeyli şeylerin hepsi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi harbi zeka sorunu var bazı insanların artık bu kadar uyarıya rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sparkcaster said: nesini inceliyosunuz abi bu kadar, 4chanda lan o altın o kazanda erir mi diyen tipler gibisiniz offfff abi altın mı eriyor ya nie sölüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya neden kazan diyorsun, spoiler koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Off, 4chan'i neden spoiler icine almadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M0N5Uk7eGvg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Buddha said: @xunn Sana mı sorcam birader her mesaj atana sen mi limit koyuyorsun? Yok ama sana limit koysam daha az palyaçoluk yapmış olurdun millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 PYCELLE Pycelle e şaşıran olmadı mı :) adam yaşlı rpsi yapıyomuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Espriler ardarda patlamış son sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 şaşırdık cunku KİTAPTA ÖYLE BİRŞEY YOK SDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 xunn kime la bu atarın senin, her yerde ne ayaksın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hamsilipilav said: mulgear6 said: hatun ejderha çocugu yanmaz dragon eggleri kora koyup avuçladıgında sonra hizmetçisi gelip elinden aldıgında hizmetçinin elleri yanmıştı da kaleşininkiler sapasağlamdı "erkek kardeşi"nin kafasından aşagı erimiş altın dökülünce yanıp öldüğü için öz kardeşi olmadıgını anlıyo hatta. ohoo nerenizle izliyosunuz? edit: sexdice vermiş gerçek cevabı da ben biraz daha detaya giriyim bi de spo fail alıntı yapmışım öz kardeşi olmadığı mı? öz kardeşi değil mi abi ikizi hatta ama her targaryende yok öyle bi özellik böyle biliyorum bn Benim bildiğim Daenerys ve Viserys ikiz değil, Viserys büyük ama öz kardeşi sonuçta. Cersei ve Jaime ikizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 cercei herkezin anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 karı kraliçe arı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 karadul daha ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kitabı okuyanlar artistlik yapmasın burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben ne biliyim lan sadece diziyi izleyen biri oplarak dany'nin 13 yaşında oldugunu. tiplere bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 başlık mı şaşırdın? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bilmiyosan iddia etme bilae. ne adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yok şaşırmadım. sadece kitabı okuyanların yaptıgı şekilleri buraya da taşıdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Masquerade said: bilmiyosan iddia etme bilae. ne adamsin. abi sadece tahmin yürüttüm alla alla. türk değilmiyiz abi kanımızda yokmu bizim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Benim yok açıkcası. Dizide yaşı 13 olarak lanse edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar