smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben kadın ejdarha dogurdu sandım megersem ateşe komuş yumurtalarıda rafadan ejderha çıktı sabaha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 spo yapalim da ayip olmasin eheh aslinda ejderlerden biri memeden sut emiyodu, yamulmuyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oyleydi evet. 2 si emiyor digeri roarliyor omuzda dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 25 temmuzda başlıyomuş yeninin production. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Tywinin armora hasta oldum ya. so slick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yaşlanınca Tywin gibi olurum inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 adamın ismi bile win abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sansa sansa'nın cofri'ye verdiği ayar unutulmasın yanlız. belki abim senin kelleyi bana hediye eder diye lafı sokunca içimin yağları eridi bi anda. cofri'yi iteklemiş kadar oldu orda. ruhani açıdan tatmin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 evet zaten orası umut var dedirtti. SuSaNoO said: adamın ismi bile win abi tie-win. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi ejderler çok tatlı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 baya iyi yapmışlardı ejderleri hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 before http://wiki.twguild.org/images/4/43/Black_whelp.png after http://4.bp.blogspot.com/_bCPTq3vTTrw/TO2f_DjPZfI/AAAAAAAAAIM/wtW51MCWl5E/s1600/830px-DeathwingAtopStormwind.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 vay anasını avradını dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dragonzz aslında drogonun külleri sayesinde yumurtalar çatlıyor'muş, fakat belirgin şekilde göstermemişler dizide. ateşi harladık cıktılar gibi duruyor. içim buruk yani, 200 adama tek atarken falan ölmesi gereken bi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tha KING OF THE NORTH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Daesu said: dragonzz aslında drogonun külleri sayesinde yumurtalar çatlıyor'muş, fakat belirgin şekilde göstermemişler dizide. ateşi harladık cıktılar gibi duruyor. içim buruk yani, 200 adama tek atarken falan ölmesi gereken bi adamdı Bu durum şu an benim de yüregimi daglıyor. Hala bekliyorum sagdan soldan bir yerden fırlasın ilerde, HOH HOH HOH ÖLÜRÜM MÜ SANDINIZ, SİZİ YAKMAYACAĞIM, KURTLAR GÖZLERİNİ YİYECEK diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 başlıcam böyle işe abi. yeter ya tüm imba karakterler öluyor, arya da ölur bu gidişle :( khal nasıl ölur ya, 2 sevişti öldü koskoca adam hani savaş hani kan ha dizi çok imba ama ona lafımız yok. fakat bu kadar çok kişi ölmesin abi üzülüyoruz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 işeyelim beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ejderler iyi olmuş harbiden sağlam renderlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dragonz cok ii gercekten ya. son kisimda zevke geldim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ejder O omuzunun arkasındaki nasıl birşeydir :D gift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 spoylır kullanın kardeş hala izlemeyenler olabilir. sadece bugün değil alışkanlık haline getirin bunu. iyi forumlar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 USUYORUZ KHALEESI REYIZ P.S. sirf bu yuzden izleyene kadar girmedim basliga, spoiler kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hxc0EQiwngE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ayaga dustu, keske yapmasalarmis diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar