Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 akyürüyen ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Immune to taunt olsam da biri bana joffrey misin derse döner bıçağıyla doğrarım adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çok iyi olm eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Gaussian said: şaka yapmış adam cofri misin abi orda baya net spoiler var farkındaysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ondan bahsediyorum bende ama anlamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ahahaa yeni fakettim yaa pardon ama bölümden sonra 3 gün geçmiş artık caizdir bence diziyi güncel takip etmeyen bizden değildir, adidir, cofridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sean bean kolundaki kesikle bara girdikten sonra yanındaki model hatun. izin var ilk yardım yapsınlar güneşim ve yıldızlarım demiş dfggdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=79Invy0tvOc şunu izliyodum. 2. yorumu görünce koptum. 3 kişi dislike yapmış: "3 people dropped part of their arm" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 zaten youtube'da en çok like alan iki comment'ten biri "(number of dislikes) people are (funny comment)" oluyor artık paso. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 muzik konusunda da d isklike atanlara bieber fan diyorlar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi su seriyi okuyan milletten nefret ettim. adamlar resmen kitaplari okuyup su ani bekliyormus. ciddi ciddi bi yerde organize olup "gordugunuz her yerde spoil edin" gibi trollemeye mi calisiyorlar? spoilers, spoilers everywhere durumu. artik millet o kadar bikmis ki haber sitelerinde bile kitaptan kesinlikle spoiler yazmayin diye uyari geciyorlar ahaha. ilk defa gordum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 allahtan başkasından korkum yok verimmi lan spoiler ha verimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 piyalepiyale said: shae'nin lannisterların yeni kraliçesi olacağı bölümü merak ediyorum ben. joffreyin karabüyüyle yarı insan yarı akyürüyen olması, starkın bloodmagicle tekrar hayata dönmesi, drogonun yedi krallığı fethi falan. şaka - altını çizdiğim yer spo, taglayın //gerge Altını çizdiğin yer spoiler derken gerçekten öyle bir olay olacak mı demek istiyorsun? Açmasın görmeyenler, ben de cevaba göre acaip küfür edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 spoiler'ı açan zaten en son bölüme kadar izlemiştir, izlememesine rağmen açıyorsa beni pek ilgilendirmez diyorum ve niye mesajı editlediğimi bildiriyorum bir daha dikkatli olsun diye. Öyle bir olayın olup olmacağı alttaki ikinci spoilerda belli edilmiş yani. Bir de, o kadar da değil gardaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yok o eyvallah, Stark olayından bahsediyorum altı çizili derken. Kitaptan spoiler falansa heads will roll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kaan stark reis whitewalker olup geliyor tombalak sam bunu kesiyo jon bu durumu görünce kafayı yiyip sami öldürüyor sonra kıyamet kopuyor castle blackde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi şu sayfadaki spoilerları yazanlara saygılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 fake spoiler bile koyulmamalı bence nelerin olmıycağını bilince de heyecanı kaçıyor asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tagi kullanip yazan yazsin da kitaba kacinca bozuluyor. mesela komutan'in kitap spoileri vardi dragon hakkinda bolum ile alakali sanip acip okuduk. eh yani. ilk baslarda buradan spoiler kaptik o biraz kotu oldu da cozumu sonunda buldum. hic bir sitede dizi basligina bakmayacaksin, youtube'da video felan izlemeyeceksin. bi yerde bi sekilde godosun biri kitaptan spoileri veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 spark ailesini kurcam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Xaenin said: piyalepiyale said: shae'nin lannisterların yeni kraliçesi olacağı bölümü merak ediyorum ben. joffreyin karabüyüyle yarı insan yarı akyürüyen olması, starkın bloodmagicle tekrar hayata dönmesi, drogonun yedi krallığı fethi falan. şaka - altını çizdiğim yer spo, taglayın //gerge Altını çizdiğin yer spoiler derken gerçekten öyle bir olay olacak mı demek istiyorsun? Açmasın görmeyenler, ben de cevaba göre acaip küfür edicem. hayır olm adam starkın öldüğü spoilerini veriyo yani önceden spoiler içinde değildi stark işte canlancak yazmıştı izlememiş birisi görse onu NEEEEE ÖLDÜMÜÜÜÜ diyebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Kermit'in mesajını görmeyen biri piyale ve kaede'ye çok feci nerd rage ile dalabilir. o bakımdan o mesajların komple gizlenmesinde fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 SuSaNoO said: sean bean kolundaki kesikle bara girdikten sonra yanındaki model hatun. izin var ilk yardım yapsınlar güneşim ve yıldızlarım demiş dfggdf abi AHAHAHAHAHAHAH of gözümün önüne geldi de muhteşem bir sahne olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 dizi yayindan kalkmis saka lan yok öyle bisi. ama ned öldü haci gelmez geri. dimi???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar