Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

DA2019 said:

Red said:

hakkaten kadın bi güzelleşmiş ya

filmini izlediğimde böyle bi köylü havası vardı

burnunu falan mı yaptırmış acaba.

"Duvara karşı filminin ardından kemerli burnunu düzeltmek için ameliyat masasına yatan oyuncunun, bu yüzden büyük darbe aldığı iddia edildi. Alman medyasında dile getirilen söylentilere göre sinema dünyası, doğal haliyle dikkat çeken ünlü yıldıza 'oyunculuk için biçilmiş kaftan' gözüyle bakıyordu. Farklı tipi nedeniyle rakiplerinin arasından sıyrılan genç oyuncu, estetik operasyon sonrası kusursuz bir güzelliğe sahip oldu. Dolayısıyla tüm karakteristlik özelliğini kaybetti. Kısa bir süre öncesine kadar pek çok yönetmenden çalışma teklifi alan Sibel Kekilli'nin artık eskisi kadar ilgi görmediği belirtiliyor. İddialara göre daha önce anlaşma imzaladığı yönetmenlerden birinin de yıldıza 'Beyazperde için artık özel bir tip değilsin, sen git dizilerde oyna' dediği söyleniyor."

Akşam

O da dizilerde oynuyor artık. :)

Aksam gazetesi kinkanmis resmen en baba dizide oynuyor. görünüse görede öyle siradan bir karakter degil devami gelecek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Akşamın haberi biraz eski. Bu daha yeni: :)

Ödülü burun farkıyla aldı
Sibel Kekilli hem ödülü hem yeni burnunu kutladı

‘DIE Fremde ’ (Yabancı) adlı filmdeki rolüyle, Almanya’nın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Lola’da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Sibel Kekilli, ödül törenine yeni burnuyla katıldı. Geçen ay Köln’de bir klinikte kemerli burnuna estetik yaptıran Kekilli’nin, burnunun ucunuda törpülettiği öğrenildi.
Sosyal ağlarda paylaş

ed amca için geliyor:

horselords - honor

(thrillus!!! onurunla savaş. şerefinle öl. sakın korkma. sakın.)
neler olur neler biter bilemem
ölüm beni istiyorsa karşı gelemem
korkum yok ama beni sevenler için yaşamam gerekliyse kolay ölemem
hesaplaşma vakti, başka yollar bitti, sıra kılıca geldi, davran hadi
çek kılıcını bütün nefretinle kafamı bedenimden ayırmak için
boynuma doğru salla ama sakın ıskalama ikinci bir şansın olmayacak asla

burada ekibimiz bir deamon'a mağarasında saldırır:
(sessiz olun, samwise duke siz arkasından dolaşın, absolut sen benle gel. sessiz olun. saldır dediğimde beraber saldırıcaz. hazır. saldir !!!)
bwaaaaaarggghh

merhametin adaletin sadakatin saygının onurun şerefin bir adı var horselords
ezeli düşman, ebedi dostlar neler gördüm gözlerimle katil eşkiyalar
azazel dark intikam eşkiya amorloth acımadan cana kıyan katiller ve de niceleri sebep aramaz, sana acımaz tek amacı var onların canını almak
ama korkma horselords burada, hep vardı hep de olacak
steel samwise duke absolut onlar ışığı seçen cesur savaşçılar

(bugün onurumuzla savaşıp şerefimizle ölücez
eşkiyalar ordu toplamış
üzerimize geliyorlarmış hah !
bunu bekliyordum.
bugün cesaretimizi ispatlamanın günüdür
hepiniz hazır olun kardeşler
savaşicaz!!!)

kan, kan, kan ise kan
bugün alıcaz can cani eşkiyadan
masum kanı akıtıp yanına kalacakmı ha?
silahsızlara saldırmak kolay saldır bana
ordum hazır saldır hadi korkmuyorsan
benden sana garanti çabuk ölüm durma gel hadi

cani ruhun artık cehennemde
huzur bulursun yanarak belki artık sen de

"rom ! sıra sende"

COFRİİİİ!!! SIRA SENDEEEE!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Snow kesin çıkacak walldan ya. Robb babasının yolundan gidiyorsa "the man who passes the judgement, should swing the sword" muhabbetine girecek. E ulan kardeşin senin yanında savaşmak için deserter olmuş, kafasını alıcak halin yok şimdi beni deli etmesin o da. Über kılıcı da aldı oh mis. Cofri'yi de o tahttaki kılıçlara teker teker batırıp çıkarmak lazım, küçük piç. Nasıl gülüyodu şerefsiz böyle sirke gitmiş veletler gibi, çok sinirliyim.

Sosyal ağlarda paylaş

kitabı okumaya yeni başladığım için ne olacak bilmiyorum ama fena fırtına esecek gibi

şimdi

ned öldürüldüğüne göre jamie'de baya işkenceye maruz kalabilir. torunundan nefret eden bir baba olabilir. bu savaş sanki 4 taraflıya doğru gidiyor gibi. fena kızışıcak ortalık

bu arada 1. sezon kaç bölüm olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Snow kesin çıkacak walldan ya. Robb babasının yolundan gidiyorsa "the man who passes the judgement, should swing the sword" muhabbetine girecek. E ulan kardeşin senin yanında savaşmak için deserter olmuş, kafasını alıcak halin yok şimdi beni deli etmesin o da. Über kılıcı da aldı oh mis. Cofri'yi de o tahttaki kılıçlara teker teker batırıp çıkarmak lazım, küçük piç. Nasıl gülüyodu şerefsiz böyle sirke gitmiş veletler gibi, çok sinirliyim.

Ahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

reddiye said:

bi dakka şimdi
o kör gece bekçisi daenerys ve viserys in babası mı
yani ejderha soyundan mı
isim özürlü biri için çok zor bir dizi :D

adam son dragon işte gözler ondan mefta, ateş çıkarmış

nasil yani

adam simdi gözünden ates mi cikar mis asdagsdagsdfasd

Sosyal ağlarda paylaş

khal drogonun çadırı

cadı bu büyü için can gerektiğini söylemişti. bebeğin canı olmasın o sonra? hani khal'ı canlandıran oğlunun canı olsa filan? ama fazla iyi bi outcome olur böylesi di mi?

mormont

bizim snow'a kılıcı veren adam khaleesi'nin danışmanı rolündeki coni abimiz miymiş şimdi? uyduruyo muyum ben bunu? isim benzerliği mi var ne var?

Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

khal drogonun çadırı

cadı bu büyü için can gerektiğini söylemişti. bebeğin canı olmasın o sonra? hani khal'ı canlandıran oğlunun canı olsa filan? ama fazla iyi bi outcome olur böylesi di mi?

mormont

bizim snow'a kılıcı veren adam khaleesi'nin danışmanı rolündeki coni abimiz miymiş şimdi? uyduruyo muyum ben bunu? isim benzerliği mi var ne var?

cadir

yok aga o güzelim ati kesti cadi salak kari kes cocugu. off gitti güzelim at

Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

khal drogonun çadırı

Ben de öyle zannettim

Hatta kızın karnına bakar gibiydi. Dediğim çocuğu kesecekler. Khal da kendine geldiğinde hepsini kesecek. Kendine gelse bile, şimdi atsız kaldı. Sanırım Dothrakilerde at çok önemli olduğu için, karizması çok düşecek. Tahtından bile olabilir yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...