Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bu dizide oynayanın sırtı yere gelmez bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 tipi ben de benzetmiştim ama memeler o kadar ufak değildi onun diye sibel dememiştim. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 DA2019 said: Red said: hakkaten kadın bi güzelleşmiş ya filmini izlediğimde böyle bi köylü havası vardı burnunu falan mı yaptırmış acaba. "Duvara karşı filminin ardından kemerli burnunu düzeltmek için ameliyat masasına yatan oyuncunun, bu yüzden büyük darbe aldığı iddia edildi. Alman medyasında dile getirilen söylentilere göre sinema dünyası, doğal haliyle dikkat çeken ünlü yıldıza 'oyunculuk için biçilmiş kaftan' gözüyle bakıyordu. Farklı tipi nedeniyle rakiplerinin arasından sıyrılan genç oyuncu, estetik operasyon sonrası kusursuz bir güzelliğe sahip oldu. Dolayısıyla tüm karakteristlik özelliğini kaybetti. Kısa bir süre öncesine kadar pek çok yönetmenden çalışma teklifi alan Sibel Kekilli'nin artık eskisi kadar ilgi görmediği belirtiliyor. İddialara göre daha önce anlaşma imzaladığı yönetmenlerden birinin de yıldıza 'Beyazperde için artık özel bir tip değilsin, sen git dizilerde oyna' dediği söyleniyor." Akşam O da dizilerde oynuyor artık. :) Aksam gazetesi kinkanmis resmen en baba dizide oynuyor. görünüse görede öyle siradan bir karakter degil devami gelecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Akşamın haberi biraz eski. Bu daha yeni: :) Ödülü burun farkıyla aldı Sibel Kekilli hem ödülü hem yeni burnunu kutladı ‘DIE Fremde ’ (Yabancı) adlı filmdeki rolüyle, Almanya’nın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Lola’da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Sibel Kekilli, ödül törenine yeni burnuyla katıldı. Geçen ay Köln’de bir klinikte kemerli burnuna estetik yaptıran Kekilli’nin, burnunun ucunuda törpülettiği öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 GERGE said: Bu dizide oynayanın sırtı yere gelmez bir daha. pun intented? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Yok, aklıma bile gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ed amca için geliyor: horselords - honor (thrillus!!! onurunla savaş. şerefinle öl. sakın korkma. sakın.) neler olur neler biter bilemem ölüm beni istiyorsa karşı gelemem korkum yok ama beni sevenler için yaşamam gerekliyse kolay ölemem hesaplaşma vakti, başka yollar bitti, sıra kılıca geldi, davran hadi çek kılıcını bütün nefretinle kafamı bedenimden ayırmak için boynuma doğru salla ama sakın ıskalama ikinci bir şansın olmayacak asla burada ekibimiz bir deamon'a mağarasında saldırır: (sessiz olun, samwise duke siz arkasından dolaşın, absolut sen benle gel. sessiz olun. saldır dediğimde beraber saldırıcaz. hazır. saldir !!!) bwaaaaaarggghh merhametin adaletin sadakatin saygının onurun şerefin bir adı var horselords ezeli düşman, ebedi dostlar neler gördüm gözlerimle katil eşkiyalar azazel dark intikam eşkiya amorloth acımadan cana kıyan katiller ve de niceleri sebep aramaz, sana acımaz tek amacı var onların canını almak ama korkma horselords burada, hep vardı hep de olacak steel samwise duke absolut onlar ışığı seçen cesur savaşçılar (bugün onurumuzla savaşıp şerefimizle ölücez eşkiyalar ordu toplamış üzerimize geliyorlarmış hah ! bunu bekliyordum. bugün cesaretimizi ispatlamanın günüdür hepiniz hazır olun kardeşler savaşicaz!!!) kan, kan, kan ise kan bugün alıcaz can cani eşkiyadan masum kanı akıtıp yanına kalacakmı ha? silahsızlara saldırmak kolay saldır bana ordum hazır saldır hadi korkmuyorsan benden sana garanti çabuk ölüm durma gel hadi cani ruhun artık cehennemde huzur bulursun yanarak belki artık sen de "rom ! sıra sende" COFRİİİİ!!! SIRA SENDEEEE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Snow kesin çıkacak walldan ya. Robb babasının yolundan gidiyorsa "the man who passes the judgement, should swing the sword" muhabbetine girecek. E ulan kardeşin senin yanında savaşmak için deserter olmuş, kafasını alıcak halin yok şimdi beni deli etmesin o da. Über kılıcı da aldı oh mis. Cofri'yi de o tahttaki kılıçlara teker teker batırıp çıkarmak lazım, küçük piç. Nasıl gülüyodu şerefsiz böyle sirke gitmiş veletler gibi, çok sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kitabı okumaya yeni başladığım için ne olacak bilmiyorum ama fena fırtına esecek gibi şimdi ned öldürüldüğüne göre jamie'de baya işkenceye maruz kalabilir. torunundan nefret eden bir baba olabilir. bu savaş sanki 4 taraflıya doğru gidiyor gibi. fena kızışıcak ortalık bu arada 1. sezon kaç bölüm olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 10 http://www.imdb.com/title/tt1851397/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hakediyor sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Xaenin said: Snow kesin çıkacak walldan ya. Robb babasının yolundan gidiyorsa "the man who passes the judgement, should swing the sword" muhabbetine girecek. E ulan kardeşin senin yanında savaşmak için deserter olmuş, kafasını alıcak halin yok şimdi beni deli etmesin o da. Über kılıcı da aldı oh mis. Cofri'yi de o tahttaki kılıçlara teker teker batırıp çıkarmak lazım, küçük piç. Nasıl gülüyodu şerefsiz böyle sirke gitmiş veletler gibi, çok sinirliyim. Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sözlükten gerzek bir troll olan owencan'dan spoiler yediğim için biliyordum sonunu ne yazık ki ama yine çok heyecanlanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 reddiye said: bi dakka şimdi o kör gece bekçisi daenerys ve viserys in babası mı yani ejderha soyundan mı isim özürlü biri için çok zor bir dizi :D adam son dragon işte gözler ondan mefta, ateş çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 khal abi khal drogo gebericekmi, ulan dizi büyük boşluğa gelir o herif ölmesin, ölürse yassık olur, bence dothrakilerde bir numara kalmaz, diğer elemanlar kuzu/at tribinde çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bence ölmez drogo, o çadırdan undead çıkmaları muhtemel. buarada sibel kekilli o muymuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 forgiver said: reddiye said: bi dakka şimdi o kör gece bekçisi daenerys ve viserys in babası mı yani ejderha soyundan mı isim özürlü biri için çok zor bir dizi :D adam son dragon işte gözler ondan mefta, ateş çıkarmış nasil yani adam simdi gözünden ates mi cikar mis asdagsdagsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bence dragon yumurtası kırılacak o curcunada, sona beslemeye başlıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 khal drogonun çadırı cadı bu büyü için can gerektiğini söylemişti. bebeğin canı olmasın o sonra? hani khal'ı canlandıran oğlunun canı olsa filan? ama fazla iyi bi outcome olur böylesi di mi? mormont bizim snow'a kılıcı veren adam khaleesi'nin danışmanı rolündeki coni abimiz miymiş şimdi? uyduruyo muyum ben bunu? isim benzerliği mi var ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 allam birazdan izyilcem 9u galiba fırsat bulabildim olabildiğince kaçtım spoilerdan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 @ema oğlu işte kendisi de söylüyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Emaleth said: mormont bizim snow'a kılıcı veren adam khaleesi'nin danışmanı rolündeki coni abimiz miymiş şimdi? uyduruyo muyum ben bunu? isim benzerliği mi var ne var? evet jorah mormont walldaki the old bear'ın oglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Emaleth said: khal drogonun çadırı cadı bu büyü için can gerektiğini söylemişti. bebeğin canı olmasın o sonra? hani khal'ı canlandıran oğlunun canı olsa filan? ama fazla iyi bi outcome olur böylesi di mi? mormont bizim snow'a kılıcı veren adam khaleesi'nin danışmanı rolündeki coni abimiz miymiş şimdi? uyduruyo muyum ben bunu? isim benzerliği mi var ne var? cadir yok aga o güzelim ati kesti cadi salak kari kes cocugu. off gitti güzelim at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 nerde söylüyo yea? heycandan izleyememişim iyi mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Emaleth said: khal drogonun çadırı cadı bu büyü için can gerektiğini söylemişti. bebeğin canı olmasın o sonra? hani khal'ı canlandıran oğlunun canı olsa filan? ama fazla iyi bi outcome olur böylesi di mi? Ben de öyle zannettim Hatta kızın karnına bakar gibiydi. Dediğim çocuğu kesecekler. Khal da kendine geldiğinde hepsini kesecek. Kendine gelse bile, şimdi atsız kaldı. Sanırım Dothrakilerde at çok önemli olduğu için, karizması çok düşecek. Tahtından bile olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar