dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yapılmış en iyi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://i.imgur.com/VfMMz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Lan ben prewiev leride seyretmiyorum niye oralardan da spo veriyorsunuz. Madem verecekseniz prewiev spo deyin yaa 9 u izlemeyen açmasın Ned reis bu zeka ile zaten bu yaşa kadar iyi yaşamış helal olsun. Ama şey çok iyi oldu ya ned ben hainlik yaptım hede hödö dedi ya zaten jamie de yakalanmış diğer tarafta, tamam dedim bunlar al gülüm ver gülüm yapar pöff filan diyordum tam o sırada dallama geoffrey "kadınlar merhametli kesin bunu" dedi bir anda işin rengi değişti. Ayrıca ned kesilmeye giderken adamın tekine bakıp baelor dedi ya sonra aynı adam arya yı tuttu ne ayak o herif Bu arada drogo ya yazık oldu demiş birkaçınız çok sağolun hiç merak etmiyordum blood magic tuttu mu tutmadı mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o adam wall'dan kardeşinin arkadaşı, tyrion ile kingslanding'e geliyodu. Ned'le tanıştığı sırada arya'da aynı odadaydı, ordan anladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 9 olum bu nası dizi lan gözlerim büyüdü bildiğin kafasını kesin dediğinde. o veledi verseler kılıcın üzerine oturturum vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ABV, sibel bile kaynadı. dizinin en onurlu adamı gitti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 got 9: how it should have ended http://www.youtube.com/watch?v=Vf7muYYQkJQ BASTAAAAARRRDDDD diye bağıracaktı, cofri'ye uzun bacaklı gibi inme inecekti içine oturduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ya acaba bu dizi insanlık tarihinin gördüğü en iyi dizi olabilirimi ki? "Tell Lord Tywin winter is coming for him. Twenty thousand northerners marching south to find out if he really does shit gold." - Robb Stark epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Masakari said: 9 u izlemeyen açmasın Ned reis bu zeka ile zaten bu yaşa kadar iyi yaşamış helal olsun. Ama şey çok iyi oldu ya ned ben hainlik yaptım hede hödö dedi ya zaten jamie de yakalanmış diğer tarafta, tamam dedim bunlar al gülüm ver gülüm yapar pöff filan diyordum tam o sırada dallama geoffrey "kadınlar merhametli kesin bunu" dedi bir anda işin rengi değişti. Ayrıca ned kesilmeye giderken adamın tekine bakıp baelor dedi ya sonra aynı adam arya yı tuttu ne ayak o herif Bu arada drogo ya yazık oldu demiş birkaçınız çok sağolun hiç merak etmiyordum blood magic tuttu mu tutmadı mı diye. o baelor heykelin ismi, baelor diyince adam dönüp direk heykele baktı kızını görünce uyandı ne istediğini. aslında ned bastardo bu diye bağırsa bari ölürken ortalığı karıştırırdı. simdi tek beklediğim blood for blood jamie de ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 oraya çıkmadan önce gördü mü kızın heykel dibinde olduğunu? anlamadım hala baelor'u niye dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 xaty said: oraya çıkmadan önce gördü mü kızın heykel dibinde olduğunu? anlamadım hala baelor'u niye dediğini evet geri al sahneyi izle görüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kızım baelor'un heykelinin altında olduğunu gördü. baelor dedi ki bunu duyan yoren heykele baktısın, kızı görsün, gitsin tutsun, winterfell'e götürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 LLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hayırrrrr diye kapattımmm sayfayı dizinin sonunda..... neden neden neden spo bu olmamalıydı!.... niyee öldükii yaww?kitaplarda da böyle miydi???ben daha ned babadan çok şey bekliyordum,o saflığını atmasını gerçek bir komutan olmasını ve krallıkta kalmasnı...ya da surlara gitmesini oğluylaa winter da omuz omuza dövüşmesiniii böyle boktann ölemezdi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çogağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sıkmayın abi canınızı bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://images4.fanpop.com/image/photos/17900000/Arya-Stark-game-of-thrones-17904161-500-278.jpg sen ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ha bu kıza ben de canımı sıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 9. Bölüm ve tahminlerim Nefis bölümdü. Maester Aemon konuşmaya başladı aha dedim geliyo bu herif eski lordlardan heralde dedim. Maekar, the first of his name dedi HASSİKTİR dedim direk ve bunu derken ki sesi müthişti herifin. Şöyle çok sikko bir durum vardı. Jaime Lannister 10 kişiyi öldürdü dedi. bi 20 kişi de yanlarında olsa 30 hadi 50 kişi gidip SIEGE altındaki Riverrundan Jamie'yi mi aldılar noldu çok boşluk kaldı oralar. Ama tahmin bu bölümdeki tüm boşluklar finalde aydınlanıcak. Ned Stark'ın öldüğü spoilerını daha ilk bölümü izlemeden okudum. Ama güzel boğazda düğümlenen bi sahne oldu. Ve kim ne derse desin inanılmaz bir King adayıdır Joffrey. Çocuk direk tyrant. confession yerine direk halka karşı piç oluşunu söylesin isterdim ama Ned'in. Bir de şöyle bir puştluk seziyorum. Lord Varys Eddard'ı güzel güzel yönlendirdi Joffrey'i rightful hale getirmesi için. Direk halk önünde kabullendirdi akıllarda soru işareti kalmadı. Kendisi de councilde güzeeel güzel devam edicek. Joffrey'nin piç oluşunu tek bilen ve EN ÇOK bilmesi gereken kişi biliyor artık sadece... LORD STANNIS !!! FİNAL: Bence STANNIS REIS, Renly ve The Knight of the Flowers güneyden bangır bangır gelicek. Kuzeyden de Robb paşayla beraber Tywin tost olucak. Blood magic olayından Drogo yaşar Rhaego ölür gibi. Tek isteğim BARRISTAN BAŞKANın inanılmaz epic bir sahneyle oowwww dedirtmesi başka bişey beklemiyorum diziden. Bir de Yoren sanki Arya'yı Walla götürüp Night's watchta takılcaklar Snowla beraber. Syrio Forel noldu abi? Barristan reisle beraber dönsün please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 SPO. Chris_Metcalf said: 9. Bölüm ve tahminlerim FİNAL: Bir de Yoren sanki Arya'yı Walla götürüp Night's watchta takılcaklar Snowla beraber. ya bu olsunn valla bunu ben de isterim... bir de ben haal ned'in ölmediğini umdunu taşıyorum...kılıç sesi falan duyulduu indi o kılıçç ama...belkibiri durdurmuştur,belki ned geri çekilmiştir...belki de bir RÜYADIR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 şöyle birşey okudum According to the tradition of the Seven and the laws of the city, blood is not allowed to be spilled on the site of the Great Sept. great sept of baelorda kan dökülmez diyo, herifler ned'in kelleyi 2dk'da aldılar. ulan cofriy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 lan? LAAAAAAYYYYNNNN!!!! ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 nasıl ya!?! şaka gibi dram üstüne dram hayat enerjimi emdi lan bu bölüm 9 ashur itinden sora joffrey açık ara en nefret ettiğim 2. karakter oldu çenesini ... spastik bebesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bisi sorucam su acilis müzigine bir tek ben mi hasta oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bugüne kadar sadece 24'te Bill öldüğünde bu kadar üzülmüştüm. Kitabı da okumayan biri olarak göt gibi kaldım, 2 dakka videoyu kapayamadım mal gibi credits izledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar