mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Rewendor said: ofsayt gole olmayan penaltı, ilahi adalet :p dooru soluosun unutmusum bizim golun ofsayt olduğunu. ama haketik mi hakettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 sleepingdeath said: yenilmediğimize dua edelim walla epic fail asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yok ben izlemiyorum zaten, golün ofsaytla alakası bile olmaya da bilir, görmedim bilemicem. Rutin devriye görevindeyim forumda, birisi ofsayttı yazmış da öylesine taş atıyım dedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 a.b.v. fenerbahçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 sleepingdeath said: yenilmediğimize dua edelim walla erken olmuş :p golüde tuna atmış. biz neden bu adamı kullanmadıysak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 IVANKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ivankov'u gördüm bilgi mesajında da sevindim hehe,penaltı olduğunu anladım gerçi asdf Güzel oldu güzel,taraftar biraz daha azıp şu beş para etmez yönetimlerini yollasın artık.Oradan çıkıp gelip hayrına Yıldırım Demirören'ide indirseler keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hehe walla ben bu sene için olabilecek en kötü şeyleri göze aldım şahsen sırf şu arogones gitsin diye tamamen başlı başına bi hata transferler desen onlarda fena hata şampiyonluk umutları bitti bu maçla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 maç süper hızlıydı son dk lar bursa çok yüklendi lol penaltıda bariz penaltıydı fener yine kaybetti sivası yenersek şampiyonuz gg fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 CthuLhu said: gene erken atmış fenerhehe bunu kastediyordum iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bugun maç varmıydı lan die bi an düşündüm açtm tv yi. herif koştu koştu düştü penaltı oldu direk. 90+3 de açtım :) 2-1 yenildiler.güzel oldu.ama penaltı çok yalan bi penaltıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Dünya'nın en çok gol atan 6. kalecisi ftw! yok bariz penaltıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Staddan simdi ciktim. Cok eglendim ehahe. Ayrintilar birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 zuhahahahah fener yol al..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Arkasokak said: yaz kızım, banko Fenerbahçe. erucalavera said: kupa maçındaki tarife geçerli olur yine. sg-1 said: bursa feneri ne zaman yenmiş ki bugün yensin? Ehe http://farm3.static.flickr.com/2051/2272102510_9a97207945.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 biz de yeniliriz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Arkasokak said: yaz kızım, banko Fenerbahçe. Loli-pop said: bugün maça gidecektik yalan oldu ya... ama fenerbahçe banko... =) inprc said: ertuğrul un fenere karışı 15 maçlık falan yenilgi serisi vardır heralde (td) sg-1 said: bursa feneri ne zaman yenmiş ki bugün yensin? Masquerade said: geçen sene bu aylarda 2-0 yenmiş sanırsam :) ama bu akşam zor bence de. :) aga güldüm tekrar okuyunca ha ha askdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 guiza gol atmasaydı fener yenerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 penaltı pozisyonunda vederson kademeye efsane girio hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 dün akşam kına arttıydı. aynen galatasaraylı arkadaşlara yolluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 AHAHAHAH YARGILADIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 FENER TÜRKİYE KUPASINI ALACAK. inşallah bunda da fail olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 adamınbiri said: yeniliriz acilen kahin olmam lazim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hamburger iyiydi ama iskender dokundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 şimcük sivası yenmek farz oldu bize, fenerbahçeli oyuncuları teprik ediyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar