Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Helal olsun amcama valla Kusura bakmayin Facebook'tan video bu arada http://www.new.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=53077339031&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben de profilimde paylaşmıştım, babam altına şu yorumu yazmış. çok hoşuma gitti burda da paylaşıyim yorumu: "söylenmeye gelince herkes söylenir de söz söylemeye sıra gelince herkes susar be aga; çevrendekiler ancak alkışlayarak sırıtıyor, ne senin çocuğun ne de kendi çocuklarının geleceğini düşünemeyecek kadar yoğun bir idrak yolları enfeksiyonu yaşıyorlar, anlayamadın mı daha..." yolda bir asfalt döktüler bizim evin orda, yol kaldırımla aynı seviyede şuan. bukadar gerizekalıca bir şey olabilir mi ya. kaldırımda insan yürüyemiyo arabaların çıkıp çıkıp parketmesinden ötürü. bu en basitinden bi örnek sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Abi bıktım ya bıktım! Şu ülkenin halini görüp sinir olmaktan bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 güzel konuştuğu yerler de var saçmaladığı yerler de..baykaldan çok daha iyi bi muhalefet olduğu kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Nerede saçmalamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 saçmaladığı hiç bi yer yok adam aç doğru söylüyor seçim gününe kadar bir boka zam gelmez seçimin ertesi günü dayarlar zamı çıkartırlar buzdolabını çamaşır makinasını verdikleri parayı zartı zurtu.Çok gereksiz paralar harcanıyor ekonomik kriz varken göz boyamak adına.Neymiş teğet geçmişmiş.Teğet olarak üstümüzden geçti hepimizin.Hala millet kanıyo zamanında DYP herkesi ev sahibi yapacam diye diye almış(ben pek hatırlamıyorum o zamanları ailem diyor) yine yardımlarla göz boyuyolar.Bizim milletimiz akıllanmaz.Faturalara yansıyan zamlar göze çarpmıyo sadece somut gelen kömürdür ottur boktur iyi gözüküyo onlara..Bıktım bu tür şeyleri görmekten. Açayım haberlere bakayım dedim bugün daha salona gider gitmez tariş 6 ay üretime ara vermiş 600 işçi açıkta şimdilik.Mağdur bırakmıcaz diye açıklama gelmiş.Kasımdan bu yana organizede 30 tane fabrika kapanmış bu mu lan TEĞET! Bizim durumumuz Allaha şükür yine nazaran iyi yazlık bilmemne. masrafları kestik ama yine de Kıt kanaat zorla geçiniyoruz.Kriz var herkes böyle iyi herkes böyle ama herkesin bi çözüm planı var bizim daha pek birşey göremedim hayırlısı.. Hee akp giderse kim gelir Chp çok mu iyi yoo.Deniz Baykal'ı da sevmiyorum hatta nefret ediyorum.Başımızdakilerle iyi yere geleceğimize de inanmıyorum.. Hadi hayırlısı Allah sonumuzu hayır etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sacmaladigi mi? adam kendi durumunu anlatiyo, nerde sacmaladi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bende bu kalabaliga katiliyor ve sacmaladigi yeri bulmaya calisiyorum bulamiyorum neresiymis o? Cebimde para yok bolumu sacma olmus biraz tabi.. Basbakanin oglu gemiler ile trilyonlar kazaniyor.. Cumhurbaskaninin lisedeki oglu ato ya uye oldu isadami oldu.. Basbakanin damadinin aciklamasi vardi dun gazetede krizi onceden gorduk nakite donduk etkilenmedik diye demekki adamin cebindeki paranin olmayasi adamin sucu yoksa herkes para icinde yuzuyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 açım dediği yer saçmaladığı kısım sanırım dimi sir? ekmek bulamıyosa pasta yesinler dimi sir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yes sir wooden sir good sir neydi ya böyle bi oyun vardı sanki? :S Ordan geldi aklıma yanlış anlaşılmasın Yine millet 200kuruş ucuza almak için kuyruğa girer döneme dönüldü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 chpden iyi muhalefet olabilir ama sir kadar iyi muhalefet değil işte. eah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Yok canım. AKPyi eleştirmek saçmalamak bence. (Sir, bildim mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 adam süper konuşmuş helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 saçma olan kısmı şu ki, başka bi parti gelip de işsizliğe sihirli değneğini dokundurup bi anda herkesin karnını doyuracak değil. yani seçimden hangi parti çıkarsa çıksın, dünyada kriz düzelmeden bizde de düzelmeyecek. kriz falan yalan dediği kısım gayet saçma. molla hükümeti? yerleri yalayacaksınız? bunlar da güzel tabi =) siz benim yorumuma niye bu kadar takıyosunuz onu çözemiyorum esas, OFF 100% HAKLI HELAL OLSUN AMCAMA desem rahat edecek misiniz? etmeyin fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 videoyu izleyemiyroum facebook olduğundan. fakat sir haklı, hiçbir parti düzeltemeyecek şu an ki durumu. ne istanbulda ne başka biryerde. en azındna mevcut partiler, alayı kendi çıkarı peşinde. inancım kalmadı benim seçime, politikaya, sözde halka hizmete. anasını satim ne boş bir ülke olduk. diğer ülkeler bizden iyi demiyorum, biz böyleyiz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 o zaman yapmayalim secim filan. ne gereksiz bir sey. elestirmeyelim iktidardaki partiyi, alternatif yok cunku. bu daha sacma olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sir tek bir şeyi açıklamanı rica etsem; bu adamlar krizden insanlar aç kalırken nasıl oluyor da bu beyaz eşyaları dağıtabiliyorlar vatandaşa? ordaki teyzem 2 cümle konuşuyor ama yetiyor resmen. orayı açıp tekrar izle mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Refah partisi bundan 10 15 yıl önce arsa dağıtıyordu oy toplamak adına, AKP yine insaflı davranıyor. Biz refah partisi vs. değiliz, vs.yiz diyorlar ya doğru söylüyorlar, daha taktiksel ve zeki çalışıyor adamlar. Video'yu izlemedim ama postlardan çıkartabildim neler söylediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Halk açız, işsiziz diye bağırıyor baştakiler aç değilsiniz size oyle geliyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 deadwoll said: Refah partisi bundan 10 15 yıl önce arsa dağıtıyordu oy toplamak adına, AKP yine insaflı davranıyor. Biz refah partisi vs. değiliz, vs.yiz diyorlar ya doğru söylüyorlar, daha taktiksel ve zeki çalışıyor adamlar. Video'yu izlemedim ama postlardan çıkartabildim neler söylediğini. denk gelemedik ki o zaman off off. minübüs hattı dağıtanlar flnda varmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Facebook u olmayanlar buradan izleyebilirler. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-6838095431002110794 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 holy, dağıtılan beyaz eşyanın durumu, markası, modeli nedir bilmiyorum..benim aklıma gelen şey, talep epeyce azaldığı için vasat bi firmanın elinde fazladan mal kalmıştır, valilik de üç beş kuruş verip anlaşmıştır dağıtmıştır. son model çift kapılı buz makinalı arçelik dağıtmıyolar diye biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar