BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yarın tüfengi getir[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 20 metreden 50 metreden karı kızı dürbünlü havalı tüfekle avlamak çok mu zevkli geliyor. O zaman bir düşünün bir gün annenizle beraber yada kız kardeşinizle sahilde ya da bir parkta yürüyüşe çıktınız ve "hadi karı kız avlayalım zevkli olur" diye tüfeği kapıp sokağa çıkan ayının biri tüfekle yanınızdakini (annenizi yada kız kardeşinizi) vurdu. Bir baktınız 20 metre ötede zevke gelmiş ayı gibi gülüyo eğleniyor. Acaba ne yaparsınız? Eğer gidip o tüfeği bir yerlerine monte ederim diyorsanız o zaman tüfeği bir canlıya karşı kullanmak istediğinizde direk aynı işlemi kendi üzerinizde yapın. Yada hiç kasmayın direk tüfeğin üstüne oturun olsun bitsin. Yalnız dikkat edin alışkanlık yapmasın. [hline] Bu lafım tamamen havalı tüfek yada benzeri cihazları sırf eğlence olsun diye başka bir canlıya karşı kullanma amacında olan bu cihazların sahipleri ve bahsi geçen daha önce yapmış arkadaş takımı için söylenmiştir. Bu tür emelleri olmayan kişilerin üstüne alınmasına gerek yoktur. Yine de alınan varsa zaten bu konuda pek de suçsuz olmadığından söylediklerim onlar için de geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 iyi dedin:D alışkanlık yapar:D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 İşte bu tarz tüfengim var sağa sola ateş ederim embesilim ben diyen insanımsılar yüzünden yurdumun düzgün insanları hem tedirgin oluyo hemde bunlardan çokça yurtdışına ithal ettiğimiz için yurtdışına giden adam akıllı insanlarımız üçüncü sınıf muamelesi görüyolar[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 gitsinler postal oynasınlar kardeşim :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 abi postal da nedenin var sonuçta manyaksın yapıosun ama böyle bi olayda neden yaptın derler adama ehehue[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 manyaklık paraylamı .. deil[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 birincisi: postal ne yaa:) ikincisi: Abi o imza ne yaa?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Trafalgar_manyaı, 23 April 2003 22:04 tarihinde demiş ki: birincisi: postal ne yaa:) ikincisi: Abi o imza ne yaa?[hline] postal gta3 ün penisini açıp dolaşmalı işemeli versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hmm JackAss izledim bugün babacumda Adam önce kardan top yapıodu külaha koyuyodu sonra işeyerek sarıya çeviriodu sonrada yiyodu üzerine kusuodu:)*!HUBÜEAK! *[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snipper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Havalı silahlar spor amaçlı hedef atışları gibi zevk için kullanılan silahlardır avlanmak kanunlarımızca yasaktır.Mesela yeni aldığım yerli yapım hatsan markalı modelHatsan Torpedo 150 TH OD Havalı Tüfek (5.5mm)linkteki siteden aldım çok güçlü çok etkili bir tüfek sadece spor amaçlı kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oha 7 yıl sonra gelen reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 senin viral canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Estel_Anorien said: Herkesin savaştan tiksindigi bi günde sen savaş aleti aldim diye seviniyorsun.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] sanane birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 adam aramaya inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Saygı duydum...viralse de efendi gibi aramış doğru başlığa koymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Masakari said: senin viral canını Çay fışkırttım ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Çaykakke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Estel_Anorien said: Herkesin savaştan tiksindigi bi günde sen savaş aleti aldim diye seviniyorsun.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] http://antihippie.info/wp-content/uploads/2009/10/christian-hippy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Longshanks said: Çaykakke lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oha nasıl bi botluk bu, 7 yıllık konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 site logosunun fontu ve simgesi smiley de happy center adlı mahalle marketlerine benzyio aynı hasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 @snipper aa ben de bu aralar almayı düşünüyordum, ama bilemedim hangisini alsam bilgi verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 adam havalı tüfeği aldığı gibi sniper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 7 yılda %300 zam gelmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar