Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanakkale/Ezine' de yusuflatan gizemli olay..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ve arkadaşım bi kere sahilde oturuyorduk baktık böyle bi adam yaklaşıyor topallayarak yürüyor. genç yakışıklı birisiydi. üzerini pek göremedik karanlıktan ama yırtık pırtıktı sanki. arkadaşım sigara içiyordu. eliyle sigarayı gösterdi başını salladı. bizde sarhoş falan heralde diye öyle alsında gitsin dedik bi tane uzattı arkadaş adam aldı sigarayı. sonra topallaya topallaya çekti gitti. baktık ama bir parça kağıt falan düşürmüş sonra araştırdık adamın ismini falan o kimlik bilgilerinden meğer türklerden sigara isteyen anzac yüzbaşıymış o adam. bu olay üzerine kuzenim sigarayı bıraktı eroine başladı.
Mesaj tarihi:
Valla yaziyi okudum.. hani inanicam ama bi olay varki gulmekten yardi.. 1000 kisi delirmis o kulede nobet tutarken :) tsk salakmi ilk 3 te anlamiyor durumu,hani onlem alcagina daha cok askerimiz delirsin die nobete devammi ediyolar :) lol

Dolmalarin kovalamasi epicmis hakkaten hauheraer
Mesaj tarihi:
Sene 84. munihkdeyim. Dozer operatorlügü yapıyorum gavurun yerinde. Ezineli bir Türk var dost vardı. Askerligini Polatlı Topcu Tugayında yapmıs. dedim nasıl oldu. Abi dedi her taraf top dedi, inanamazsın dedi. her yaz gelirken ezine beyniri getirirdi rahmatlı. sonra habarını aldık ki ölmuş. dedim beynirden haral. aman dostlar siz siz olun, askarlıgı malatyada yapmayın
Mesaj tarihi:
Merciles said:
Kafası koltuğunun altına gezen zamanında korudukları Kulede Türk askerleri tarafından öldürülen bir Anzak Süvari birliği varmış

Anzac Süvari birliği demek asparagas olduğu şurdan belli demek ki ingilizler bölgeye süvari çıkarmış yahu güleceğim yokdu, ne süvarisi süvari nereye çıkıyor, hiç mi çanakkale savaşı hakkında birşey okumadın, hiç mi merak edip bölgedeki savaşın geçdiği cepheleri gösteren haritaları incelemedin ! Bölgede değil at o sık bitki örtüsü içinde insanlar zar zor savaşmış.

Diğer asparagas zaten cümle içinde var, "korudukları kulede !!! anzak süvari birliği" koca atlılar kulede savunma savaşı veriyor !!!.

Amfibik bir düşman çıkarması süvari ile yapılmaz kaldı ki ingilizler hiç bir zaman süvari kullanacak kadar içeriye giremediler ayrıca bölge çoğrafyası süvari kullanmaya zaten müsait değil.

Diğer bir asparagas, düşman hiç bir zaman ezineye saldırmadı sadece http://tr.wikipedia.org/wiki/Ezine,_Çanakkale (sağda harita var tıklayın). Sadece kumkaledeki topçu bataryasını ele geçirmeyi planlıyorlardı daha doğrusu imha edip geri çekilmeyi, bunuda başardılar çok ufak birlik ile bunu yaptılar onlarda zaten süvari değildi. Kumkale tabyası ise ezine denen bölgede değil zaten hemen çanakkale boğazının anadolu yakası girişindeki uçda olan bir yer.
Mesaj tarihi:
Dragonutopia said:
tsk salakmi ilk 3 te anlamiyor durumu,hani onlem alcagina daha cok askerimiz delirsin die nobete devammi ediyolar :) lol
Dragonutopia, su onlemi bir aciklar misin? Cidden merak ettim, Kafasi koltuk altinda gezen hayalete karsi nasil bir onlem alinabilir, raid filan mi kullanalim yoksa fare zehiri etc?
Mesaj tarihi:
dominic said:
Dragonutopia said:
tsk salakmi ilk 3 te anlamiyor durumu,hani onlem alcagina daha cok askerimiz delirsin die nobete devammi ediyolar :) lol
Dragonutopia, su onlemi bir aciklar misin? Cidden merak ettim, Kafasi koltuk altinda gezen hayalete karsi nasil bir onlem alinabilir, raid filan mi kullanalim yoksa fare zehiri etc?

ashdahfa yere düştüm lan ahaha duvar çeksinler aahaha
Mesaj tarihi:
dominic said:
Dragonutopia said:

ABİ ÖKSÜRÜK TUTTU GÜLMEKTEN, CİĞERLERİM ÇIKACAK AĞZIMDAN
Mesaj tarihi:
dominic said:
Dragonutopia said:

Monk falan getirtsek? Paladin falanda açabiliyor sanırım "Turn undead'i" :s
Mesaj tarihi:
Türk Silahları Kuvvetleri, vatanın bölünmez bütünlüğünü tehdit eden ruhanî tehditlerle başa çıkmayı kendine görev edinmiş olup, bu uğurda gerekeni yapma kararlılığına sahiptir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ
Mesaj tarihi:
Benimde başımdan kardeşimle birlikde şöle bir olay geçmişti Çannakalede!

Ağustos 2003; 13 yaşındayım,kardeşimde 10
Türk askerlerinin bulunduğu yerlerin içine kazınmış kapalı mağaraya benzeyen siperler var , Ateş edilip içeri kaçılan, yaralı askerlere bakılan karanlık mahsen tipi siperler,Rehberimiz ilerlere gitmeyin dedi . Bizim pislik insanlarımız dışkalarını yapmışlar oralara ,tabi biz kardeşimle dinlermiyiz çocuğuz hadi bakalım yardır gidiyoruz.Böle yumarlak tepesinde bir oyuk olan ışık giren tam ainlik bir yere geldik , karşısında ileriye gidilen bir geçit her neyse tam o sırada tam karşımızdaki aralıkdan bem beyaz ışık insan boyutunda ama her hangi bi karaktere sahip olmayan sadece bem beyaz ışık bir sağa gitti bir sola gitti . biz kardeşimle dona kaldık ,baya şaşırdık ama korkudan kımıldayamıyorz sonra bir meraklı adam daha geldi böle 25-30 yaşınlarında Direk dediki :' Geri dönün zarar verceginizi sandılar rahatsız etmeyin' o yaşlarda anlamamıştık onun ne oldugunu ettiğini bide o adam ıda anlam veremedim bir anda çıkageldi böle dedi o olayı hala unutamam.
  • Yeni Oluştur...