Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Avengers (2012)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Abi film cok iyi. Bos bir dakikasi bile yok nerdeyse. 9/10 helal o filme. Atmosferi o kadar guzel oturtup o kadar guzel bagliyor ki izlerken, bir an nefes tutup diger an tukurukler sacarak yariliyorsunuz.

Tekrar yazayim; film cok iyi. Rezaletler silsilesinden sonra bu sefer olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Abi film cok iyi. Bos bir dakikasi bile yok nerdeyse. 9/10 helal o filme. Atmosferi o kadar guzel oturtup o kadar guzel bagliyor ki izlerken, bir an nefes tutup diger an tukurukler sacarak yariliyorsunuz.

yurtdışında falan gösterime girdi mi, yoksa........anladın sen onu :=)
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

di said:

yurtdışında falan gösterime girdi mi, yoksa........anladın sen onu :=)

1 hafta erken geldi buralara. Thor, Captan America gibi rezaletlerden sonra baya bi dusundum gideyim mi gitmeyeyim mi diye, dayanamadim gittim. Iyiki gitmisim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyim beğenmedim. Film'de fiilen olan bir şey yok. Sonuna bir savaş sekansı eklenmiş o kadar. Bunun dışında gerçekten ne oldu filmde?

film içeriği hakkında

loki dünyaya geliyor. kaçıyor. tutukluyorlar. kaçıyor. savaş sekansı. tutukluyorlar. film bitti.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...