Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 20k oy olmuş hala 9.0 ulan, neler yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 heryer avengers oldu kapatıcam herseyi dolaba giricem bekliycem cumaya kadar, bu ne ya nereyi acsam avengers cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 9gag shitterların overrated olayı olmasın gerçekten güzel olsun isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yalnız o değil de head count olayınca ağzımın suyu aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Abi film cok iyi. Bos bir dakikasi bile yok nerdeyse. 9/10 helal o filme. Atmosferi o kadar guzel oturtup o kadar guzel bagliyor ki izlerken, bir an nefes tutup diger an tukurukler sacarak yariliyorsunuz. Tekrar yazayim; film cok iyi. Rezaletler silsilesinden sonra bu sefer olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 forward tuşu olsa da direk cuma gününe geçsek, heyecanlıyım gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 aynen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 di said: Abi film cok iyi. Bos bir dakikasi bile yok nerdeyse. 9/10 helal o filme. Atmosferi o kadar guzel oturtup o kadar guzel bagliyor ki izlerken, bir an nefes tutup diger an tukurukler sacarak yariliyorsunuz. Tekrar yazayim; film cok iyi. Rezaletler silsilesinden sonra bu sefer olmus. yurtdışında falan gösterime girdi mi, yoksa........anladın sen onu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Girdi. Zor bekliyorum ben de. Cuma ilk seansa gidiyorum Bilkent'te. Gelmek isteyen olursa orada olacağım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 biletleri şimdiden alabiliyor muyuz yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Baya merak ettim yalnız filmi cuma gelsede gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 0ne said: di said: Abi film cok iyi. Bos bir dakikasi bile yok nerdeyse. 9/10 helal o filme. Atmosferi o kadar guzel oturtup o kadar guzel bagliyor ki izlerken, bir an nefes tutup diger an tukurukler sacarak yariliyorsunuz. Tekrar yazayim; film cok iyi. Rezaletler silsilesinden sonra bu sefer olmus. yurtdışında falan gösterime girdi mi, yoksa........anladın sen onu :=) 1 hafta erken geldi buralara. Thor, Captan America gibi rezaletlerden sonra baya bi dusundum gideyim mi gitmeyeyim mi diye, dayanamadim gittim. Iyiki gitmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Sabah kalkıp gideceğim. İlk seans için yer rahat rahat olur. Tüm üniversite gelmeye kalkmazsa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 istanbul anadoluda nerde izlemek lazım ya izlemişken sağlam yerde izleyeyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Film 3D idi bu arada ama 3D'sini begenmedim. Salon doldugundan sahneye baya yakin ve kosede kaldim. Kenardan bakinca mi oldu yoksa cidden mi oyleydi bilmiyorum ama kalitesizdi 3D olayi. Ona gore sorup sorusturup karar verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 3d izlemeyi düşünmüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bu filmi izlemeden önce neleri izlememiz gerekiyor şimdi? benim bildiklerim: -hulk -captain america -iron man 1-2 -thor varmı başka? diğer iki elemanı hiç gördüğümü hatırlamıyorum çünkü ben filmlerde (hawkeye ve seksi kız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Hawkeye sadece Thor'da azıcık gözüküyor, Scarlet'te Iron Man 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 film güzeldi zevkliydi. tek basina pek keyif vermez gibi. kari kizla gidilmez bu arada filme.3D vasatti zaten gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 demek ki film bi 9/10 alır bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ne diyim beğenmedim. Film'de fiilen olan bir şey yok. Sonuna bir savaş sekansı eklenmiş o kadar. Bunun dışında gerçekten ne oldu filmde? film içeriği hakkında loki dünyaya geliyor. kaçıyor. tutukluyorlar. kaçıyor. savaş sekansı. tutukluyorlar. film bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7yhKADocmFI ahahah said: Loki: I have an army Tony: We have a Hulk *laugh track* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 trailerları bi 10 kez daha izledim yarına hazırım ben let the game begin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 astoria'da mı gitmeli kanyon'da mı yoksa cevahir'de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Çoğu yerde türkçe girmiş vizyona, bursada 2 yer var orjinal izlyebileceğim onlarında seansları abuk sabuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar