Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 9.5 şu an, çok az oy var gerçi ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 9.1 olmuş, eleştirmenler yere göğe sığdıramamış filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yahu benim anlamadığım nokta hulk bilinçli mi tame mi etmişler nolmuş nasıl taraf tutar bilinçli saldırır. tuts tuts mu yaptırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P8ywuyGE8Y8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 NolaxThensbane said: yahu benim anlamadığım nokta hulk bilinçli mi tame mi etmişler nolmuş nasıl taraf tutar bilinçli saldırır. tuts tuts mu yaptırmışlar Hulk'in film'lerinden birinin sonunda Bruce'un Hulk'u kontrol edebildigine dair bir isaret vardi. Alaka oradan olabilir. Onun disinda Hulk cogu zaman ilkel sekilde de olsa karar verebiliyordu. Arkadaslarina tanidiklarina vesaire zarar vermiyordu ya da tehdit edildiginde gayet ortaligi toz duman edip arkadaslarini kurtarabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 NolaxThensbane said: yahu benim anlamadığım nokta hulk bilinçli mi tame mi etmişler nolmuş nasıl taraf tutar bilinçli saldırır. tuts tuts mu yaptırmışlar hulk o kadar da mindless monster değil zaten. orjinal avengers'da bir süre yer alıyor, ama kontrol edilmesi zor olunca yollarını ayırıyorlar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 capt. america Hulk Smash! diyince Hulk'taki siritis cok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hulkın dişlerde mankenlerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bone said: NolaxThensbane said: yahu benim anlamadığım nokta hulk bilinçli mi tame mi etmişler nolmuş nasıl taraf tutar bilinçli saldırır. tuts tuts mu yaptırmışlar hulk o kadar da mindless monster değil zaten. orjinal avengers'da bir süre yer alıyor, ama kontrol edilmesi zor olunca yollarını ayırıyorlar felan. nası mindless değil yaf gördüğünü yıkıp geçiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 gördüğünü yıkıp geçmesi ayrı bi mesele. düşük zekalı çok sinirli bir çocuk gibi davranıyor. sen ona saldırınca o da karşılık veriyor. çizgi filmlerinin klişesidir, "hulk, ben dostum, sana zararım yok", sonra da hulk sakinleşir o kişiyle birlikte gider. öte yandan çevresindeki hayvanlara zarar vermiyor, onlarla iyi geçiniyor felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hulk benim de gözlemlediğim kadarıyla dost-düşman ayırımını yapabiliyor gayet. ama bir dostunu düşman olarak görüyorsa, o dostun kendi derdini anlatması baya bir zor oluyordu falan diye hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 O dediğiniz eski Hulk, son 10 yılda çok değişti Hulk. Özellikle Planet Hulk ve World War Hulk (Planet olanı imbadır) büyük değişiklikler getirdi. Hulk epeydir akıllı bir karakter, sürüngen beyin konseptinin çok ötesinde. Ama bu filmdeki Hulk'ı görmek için Hulk'ın kendi MCU filmine bakmak lazım, seriden tek izlemediğim o zaten. Bu gece bakarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Abi Hulk dediğin "Hulk smashes!!!" diye tankları arabaları sağa sola dağıtmıyo mu yaw, nasıl akıllandı, ne anlamı kaldı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hep akıllıydıki zaten, kendi kişiliği var, bazen bannerla birleşsen bazen ayrılan bazen daha akıllı olan. her zaman aklı fikri vardıki hulkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 işte fikir dediğin beyinden çok primitif içgüdülere dayanmıyor muydu, onu demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 80'lerdeki çizgi roman, çizgi filmlerinden beri takip ediyorum hulk'u, her çizgi romanını okuduğum söyleyemem tabii, daha ziyade örümcek adam okurdum o yıllarda. 60'lardaki o ilk çizgi romanlarını, çizgi filmlerini felan çok çok sonra keşfetmiştim. her dönemki hali çok farklı aslında. örneğin ilk çıktığı hali frankeştayn yaratığı şeklinde tasarlanmış. sonradan "savage hulk" ya da "incredible hulk" olarak gördüğümüz o barbarca ve saldırgan haline dönüyor. bir dönem gri hulk çıkıyor (Mr. Fixit), başka bir dönem bruce banner hulk'un kontrolünü sağlayıp Professor olarak dolaşıyor, world war hulk sırasında yabancı gezegene giden hulkun zekası gelişiyor felan bir sürü tırı vırı var Hulk ile ilgili. direk wikipedia'dan alıntı yaparsam: "It was also during this time that the Hulk developed a more savage and child-like personality, shifting from the brutish figure who spoke in complete sentences." Tales to Astonish serisinden bahsediyor. Avengers'a katıldığı döneme geliyor o sıralar... daha önce dediğimi özetlemişler wikipedia'da. Hulk "mindless monster" değil. yani zekasız ve düşüncesiz bir şekilde dolaşmıyor. tamam aptal maptal, sinirlendikçe rage'e giriyor felan ama "mindless" değil. 10-12 yaşlarında bir çocuk gibi davranıyor. ona saldırırsan daha çok öfkeyle karşılık veriyor vs... ama yalnız başına takılmayı seviyor, bazen çöllerde dolaşıyor, bazen ormanlarda kuşlarla geyiklerle takılıyor felan, böyle bi karakter işte kendisi. baya bir hulk okumuşa benzeyen bir kişinin hazırladığı bir sayfa var: http://www.leaderslair.com/gammapeople/incarnations/savage.html "learning impared" demiş hulk'un zekası için. hulk'un ultimate versiyonunu bilmiyorum. 1 veya 2 kere gördüm hulk'u çizgi romanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hulka sağdan dolaşıp arkadan ambush taktiği vermek yerine koş bakkaldan iki ekmek kap gel diyolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=x0jBF912xYY#! tony stark'ın tip ahahahahahahasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Iron man'e bak zuhahahahahaah.Kömür sobasını geçirmişler kafasına salmışlar çayıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 gene simmonsta mi avengermis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Dünyayı Kurtaran Adam resmen yarışır bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 herşeyi anladım da KISS........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Giden var mi ? Nasildi ? Spoiler'siz plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 haftaya gelio tr de :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ahahah iron man epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar