sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 herkes seninle aynı şeyi hatırlamak zorunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Asteroth said: Ruhsar'dan hatırlaya hatırlaya Gazanfer Özcan'ı mı hatırlıyosun? beğenmiyorum handeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 çok üzücü bir haber tüm tanıdıklarına, ailesine, dostlarına, kısacası tüm Türkiye'nin başı sağolsun toprağı çok bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 resmen içimden bi parça gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Türk tiyatrosunun ve hepimizin başı sağolsun. Yeri dolmaz bir sanatçıydı bana göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 çok iyi tiyatrocuydu. çok şeyler katmıştır bu zamana kadar. şaşırdım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Az önce duydum... Yani ne biliyim, bence ne kadar rahmet dilesek o kadar az gelecek bir adamdı. Hiç olmassa insanlara bir ufakcık ömrü geçirdiğimizi hatırlattı. Bunu hatırlatırken de hayatta en nadide şeylerden biri olan gülümsemeyi bize birçok kez yaşattı. Bu yaşattığı şey kısacık ömürlerden daha değerli, o ömürleri uzatan tek şey... Allah günahlarını affetsin, rahmetini esirgemesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 oha avrupa yakası :s siktir çok güzüldüm lan:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Onu daha nerelerde seyredecektik biz? Onlar gidiyorda yerlerine gelen yok. Türkiye olarak oyuncu konusunda hala cepten yiyoruz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 :S üzüldüm ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claif Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Asla ölmeyeceğine inandığım insanlardan biriydi resmen, inanılmaz üzüldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bari bu adam unutulmasın. en azından her yıl bir etkinlik düzenlensinki bu adam unutulmasın. daha nice tiyatrocular öldü de hepsi unutuldu. Birçoğuda unutulduki işsiz dolanıyorlar. başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Huzur içinde yatsın. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 huzun içinde yatsın.toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 avrupa yakasını sırf bu adam yüzünden izlerdim. yazık oldu. daha önceki dizilerini de izlemişliğim var, onlar da çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 harbi sahneyi hiç birakmadı helal olsun adama. başımız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 offf çok kötü oldum çok severim gazanfer özcanı.. cenazesi ne zaman nerden kalkıcakmış biliniyor mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 10 numara sanatçıydı yeni gördüm haberi. kaliteli bir sanatçıyı daha kaybettik. Mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 çok üzüldüm. huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Allah rahmet eylesin, çok iyi bir oyuncuydu, severdim de. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3296684.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 husnu kuruntu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar