Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümsüzlük bulundu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

http://haber.mynet.com/sayfali/bilim-egitim/Ve-sonunda-olumsuzluk-bulundu-/27Ocak2009/O1233049717621/0

Binlerce kez masallara, filmlere, romanlara hikaye olan ölümsüzlük sonunda bulundu. Okyanusun derinlerinde yaşayan bir tür denizanasının ölümsüz olduğu ortaya çıktı.

Bilimadamları yaptıkları araştırmada, Turritopsis Nutricula adlı denizanasının yetişkinlikten sonra, genetik yapısını değiştirerek tekrar çocukluğuna döndüğünü ve bu sürecin sonsuza dek sürdüğü belirlendi.
Bu denizanaları da Tolkien'in ünlü kahramanları Elf'ler gibi sadece "öldürülünce" ölüyorlar.

Panama'da bulunan ünlü Smithsonian Tropik Araştırmalar Enstitüsü'nden yapılan açıklamada, bu canlının seks yolu ile gençleştiği belirtildi.
Buna göre 5 mm boyundaki canlı, cinsel olgunluğa geldiğinde yani daha fazla üreyemediğinde, genetik bir değişim geçiriyor.

Ve sonra gençliğine yani ergenlik yaşlarına geri dönüyor. Bu süreç sürekli tekrarlanıyor

Mesaj tarihi:
insanda olmasın zaten o. hacı bira içelim diyosun baktın adam 12 yaşında. e sen de 1 sene bekle bilye oynayın.

5 mm eleman davayı çözmüş biz hala ölüyoruz lan.
Mesaj tarihi:
mynette birinin canı sıkılmış wikipediada immortality die aratmış (Biologically immortal species altında) bu çıkmış lol

10 yıllardır biliniyor bu ucubik yaratıkların bu olayı :D hatta birde Bristlecone Pines die bişi vardır.
Mesaj tarihi:
Bi de denizanası ya... Öff gıcığım bunlara, hepsi ölsün istiyorum ama ölümsüzleri de çıktı bunların=)
Neyse en azından 5 mm boyundaymış bu, tepsi boyundakiler ölümsüz olsa hayata isyan ederdim.

Kanser konusunda ben de öyle duymuştum, mevcut ilaçlarla kemoterapi uygulamasında çok para dönüyomuş ta oraya harcanan paralar güme gitmesin diye başka tedavi yöntemlerini uygulattırmıyolarmış falan filan, ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Valla gazetelerimiz sağolsun her iki günün biri bizi çok zayıf yada uzun ömürlü yapacak birşeyler gösteriyor.

Biz öküzüz herhalde hala tık olmadığına göre bizde.
Mesaj tarihi:
xunn said:
Abi ergenliğe döndürmesin, herkes saeros2un ergenliğini hatırlıyordur. Adam sivilcesini sıktığında ikiz kuleler yıkıldı.

çok başarısız olmuş bu ahmet :/ bence sina'ya para yedir silsin bu mesajları.
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:
elfler deniz anasından evrilmiş!

Bence tersi olabilir,bakınız bütün elfler uzun boylu uzun saçlı falan,bunlar ters evrime kurban gidince nooluyo o boy 5mm oluyo.
  • Yeni Oluştur...