Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 http://haber.mynet.com/sayfali/bilim-egitim/Ve-sonunda-olumsuzluk-bulundu-/27Ocak2009/O1233049717621/0 Binlerce kez masallara, filmlere, romanlara hikaye olan ölümsüzlük sonunda bulundu. Okyanusun derinlerinde yaşayan bir tür denizanasının ölümsüz olduğu ortaya çıktı. Bilimadamları yaptıkları araştırmada, Turritopsis Nutricula adlı denizanasının yetişkinlikten sonra, genetik yapısını değiştirerek tekrar çocukluğuna döndüğünü ve bu sürecin sonsuza dek sürdüğü belirlendi. Bu denizanaları da Tolkien'in ünlü kahramanları Elf'ler gibi sadece "öldürülünce" ölüyorlar. Panama'da bulunan ünlü Smithsonian Tropik Araştırmalar Enstitüsü'nden yapılan açıklamada, bu canlının seks yolu ile gençleştiği belirtildi. Buna göre 5 mm boyundaki canlı, cinsel olgunluğa geldiğinde yani daha fazla üreyemediğinde, genetik bir değişim geçiriyor. Ve sonra gençliğine yani ergenlik yaşlarına geri dönüyor. Bu süreç sürekli tekrarlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sürekli geri sarıyosun hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 1.5 KİLO ALAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 tekrar ergen olmaktansa ölmek iyidir. sivilce ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 cc of bb deki olay ilerde mümkün olursa ben de yaptırrım yaptıramassam fıttırrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 insanda olmasın zaten o. hacı bira içelim diyosun baktın adam 12 yaşında. e sen de 1 sene bekle bilye oynayın. 5 mm eleman davayı çözmüş biz hala ölüyoruz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ana invul olucam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 böyle bir buluşu mynet'in haber vermesi, olaydan daha garip bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 saatte 1 bubble+hs = ölümsüzlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ya kansere falna çözüm bulunmuştu vs. onlara ne oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Km açıkladı isviçreli bilim adamları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 @ Mortis Kanserle ilgili çok garip muhabbetler dönüyor. Ciddi aşamalar kaydedilmesine rağmen kasıtlı duyurulmuyor, uygulanmıyor vs geyikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 mynette birinin canı sıkılmış wikipediada immortality die aratmış (Biologically immortal species altında) bu çıkmış lol 10 yıllardır biliniyor bu ucubik yaratıkların bu olayı :D hatta birde Bristlecone Pines die bişi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bi de denizanası ya... Öff gıcığım bunlara, hepsi ölsün istiyorum ama ölümsüzleri de çıktı bunların=) Neyse en azından 5 mm boyundaymış bu, tepsi boyundakiler ölümsüz olsa hayata isyan ederdim. Kanser konusunda ben de öyle duymuştum, mevcut ilaçlarla kemoterapi uygulamasında çok para dönüyomuş ta oraya harcanan paralar güme gitmesin diye başka tedavi yöntemlerini uygulattırmıyolarmış falan filan, ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Dartanian said: Km açıkladı isviçreli bilim adamları mı? aynısını düşündüm ya, böyle bi "düzenli cinsel yaşam ömrü uzatıyor" havası var haberde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Valla gazetelerimiz sağolsun her iki günün biri bizi çok zayıf yada uzun ömürlü yapacak birşeyler gösteriyor. Biz öküzüz herhalde hala tık olmadığına göre bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Abi ergenliğe döndürmesin, herkes saeros2un ergenliğini hatırlıyordur. Adam sivilcesini sıktığında ikiz kuleler yıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Laraken said: 5 mm eleman davayı çözmüş biz hala ölüyoruz lan. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ulan 5mm olup sonsuza kadar yaşıycaama; 70 sene adam gibi yaşar, türlü türlü lüleden emerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Biz şimdi bunların neresini yiyoruz ölümsüz olmak için?Cinsellikle mi gençleşiyor demiş,hmm vay vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 xunn said: Abi ergenliğe döndürmesin, herkes saeros2un ergenliğini hatırlıyordur. Adam sivilcesini sıktığında ikiz kuleler yıkıldı. çok başarısız olmuş bu ahmet :/ bence sina'ya para yedir silsin bu mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bunuda acıcaktım :/ bi arama yapim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 iddqd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 elfler deniz anasından evrilmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 _ILuVaTaR_ said: elfler deniz anasından evrilmiş! Bence tersi olabilir,bakınız bütün elfler uzun boylu uzun saçlı falan,bunlar ters evrime kurban gidince nooluyo o boy 5mm oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar