Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyurgezer'in afrika günlüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uyurgezer merak ettiğim aile'den 16-17 yaşında nasil izin almayı başardın ya 0_o . Valla orası güzel olabilir ama kimsenin ailesinin razı olacağını sanmıyorum.

into the wild film'i geldi aklıma :D
Mesaj tarihi:
abi, aids binlerce yıllık bi hastalık yeni deilki. ama dünyaya yayılışı anca afrikanın sömürülmeye başlamasıyla oluyor. denildiği gibi maymunda olan ama onu öldürmeyen bi virüs, sonra büyük olasılıkla maymuna kayan afrika yerlilerinden onların karılarına, ordanda o kadınlara çakan avrupalı misyonerlere geçiyo sonra ver elini avrupa-amerika yani:D
Mesaj tarihi:
irenikus said:
olamıyo aids o kadar eski değil

nasıl olamıyo, 12-13 yaşında doğum yapanlar varki aidsin ne kadar eski olduğunu nerden biliyosun :), adının konulmamış olması demek geçmişte varolmadığı anlamına gelmiyo
Mesaj tarihi:
Abi nasıl yaa. Lise çağındaki çocuğumu afrika nın bir ucuna 2 yıllığına yollamam için delilerle ilişkimin bayağı bi samimi olması lazım. Yok artık diyorum, fotoları bekliyorum, merak ettim harbi.
Mesaj tarihi:
hala yalan soyluyor diyenler var yahu. isterseniz yoneticilerden birine ip'mi kontrol ettirin ne diyeyim.

eger facebook'tan gorebilirseniz soyle bir fotografim var. alisveris merkezinin girisinde yaziyordu. tirsmadan edemedim.

http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1957/186/119/562682184/n562682184_1105601_2456.jpg

bu arada tek deli ben degilim. 101 ayri insan daha var benimle ayni yilda ayni programda okuyan. ayrica bir turk daha var burda. :)

en kisa zamanda supersonik bir doga fotografiyla karsinizda olacagim.
  • Yeni Oluştur...