Sovereign Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hUv_j5Dvnts watch?v=hUv_j5Dvnts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Elle tutulur kanıt getirin diyenlere: http://www.youtube.com/watch?v=Bp97qpcClwA watch?v=Bp97qpcClwA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 gelmiş geçmiş en çok trollenen başlık olmaya aday.herkes dalga geçiyor veya karikatür resimler koyuyor.tamam tamam anladık evrende tek ve en kutsal canlı biziz.koca evren bizimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bu da apayrı bi yaklaşım olmuş ha. dalga geçiyorum, çünkü ispat diye sunulan şeyler çok alakasız, uydurma olasılığı çok yüksek, saçma sapan videolar sadece. Bununla beraber, tek başımıza olduğumuzu da savunmuyorum, ortada basit matematik hesabı ile yapılabilecek bi oran var, sadece burada yaşam oluşmuş olamaz. ( tabii burada da halen bilmediğimiz bi sürü şey olduğu için belki de olabilir de denebilir, bilmiyoruz bi bok sonuç olarak ) trombon sesiyle iletişim kuran uzaylılar yok yani, olmaz ööle saçma şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Şimdi mustafa topaloğlu diyor ki "kardeşim dünya uzayda değil mi?öyleyse hepimiz uzaylıyız" bence bu konuyu tartışmaya açmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=t5Z10RCEVMY watch?v=t5Z10RCEVMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 USO (Unidentified Submerged Object) Konusu var bi de.. bu objeler sadece uçmakla kalmıyor: http://www.youtube.com/watch?v=5zYjvQ7OtVc watch?v=5zYjvQ7OtVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Daha yeni geride bıraktığımız 2008'de ortaya çıkan yepyeni onlarca tarla şekli. Hepsi yepyeni.. Bu oluşumların hala insan yapımı olduğunu iddia eden arkadaşlara burdan selam! http://www.youtube.com/watch?v=jKBCMcRZq6w watch?v=jKBCMcRZq6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 vaay be, uzaylılarda geliştirmiş kendilerini, eskiden bu kadar iyi degildi bunlar. Ionic füzyon plazmatörüne tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bu crop circle larin gecenlerde ng de belgeseli vardi. o tarlalarin sahipleriyle konusmalar vs. artik bir gelenek haline gelmis oraya sekil yapmak ve hepsi insan yapimi. hicbir zamanda yanik yada radyasyon vs. izine rastlanmamis. ayrica 35. sayfada bir ucan altin cisim gibi birseyin videosu konmus, bildigin ucan balon ruzgarla hizlanmis gidiyor iste. ha bir de obamanin konusmasinda var diyorlardi, o da bildigin kus ucuyor kameranin yakinindan gectigi icin cok hizliymis gibi gorunuyor. ufo huntersta gosterdikleri ucan cisimler nedense hep amerikan hava uslerinin cok yakinindaki kasabalarda goruluyor. gidin after effects ogrenin, camdan disariyi cekip 2345395489 tane ufo savas gemisi yerlestirin, goz kirpma hizinda hepsini arkalarindan dumanlar,lazerler cikartarak ucurun. bunlari yapmak gunumuzde cok cok basit bilgisayar sayesinde. eskilerden olan videolarda bile adamlar kamera hileleriyle ucan gemi yerlestiriyorlardi gene gordugum bir baska belgeselde. belki de gercekten vardir uzaylilar, ama burada gordugum videolardan hicbirine inanmiyorum cunku cok fake duruyor hepsi. konusmalar vs. bile yani inanasim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 valla 60 sayfadır bu konuyu tartışıyorum burda diadan.. bu söylediklerinin hiçbiri aklıma gelmemişti valla helal.. şu 60 sayfada sarfettiğim bütün zamanın boşa olduğunu anladım. Ne salakmışım ki böyle CGI'lara inanmışım... benim ve benim gibi kimisi 40-50 yaşını geçmiş milyonlarca insanın göremediği şeyi gösterip bizi aydınlattığın için sana en derin teşekkürlerimi sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 lol, you lose at sarcasm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bu işten para kazanan adam bana uzaylı tecavüz etti dese inanmam. dünya menfaat dünyası. 50 değil 100 yaşında olsa ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 insanlıgın en tas en saf hatunu, bana uzaylı tecavuz ettı desede ınanmazsınkı. sacma cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 DiadanLocke said: Bu crop circle larin gecenlerde ng de belgeseli vardi. o tarlalarin sahipleriyle konusmalar vs. artik bir gelenek haline gelmis oraya sekil yapmak ve hepsi insan yapimi. hicbir zamanda yanik yada radyasyon vs. izine rastlanmamis. ayrica 35. sayfada bir ucan altin cisim gibi birseyin videosu konmus, bildigin ucan balon ruzgarla hizlanmis gidiyor iste. ha bir de obamanin konusmasinda var diyorlardi, o da bildigin kus ucuyor kameranin yakinindan gectigi icin cok hizliymis gibi gorunuyor. ufo huntersta gosterdikleri ucan cisimler nedense hep amerikan hava uslerinin cok yakinindaki kasabalarda goruluyor. gidin after effects ogrenin, camdan disariyi cekip 2345395489 tane ufo savas gemisi yerlestirin, goz kirpma hizinda hepsini arkalarindan dumanlar,lazerler cikartarak ucurun. bunlari yapmak gunumuzde cok cok basit bilgisayar sayesinde. eskilerden olan videolarda bile adamlar kamera hileleriyle ucan gemi yerlestiriyorlardi gene gordugum bir baska belgeselde. belki de gercekten vardir uzaylilar, ama burada gordugum videolardan hicbirine inanmiyorum cunku cok fake duruyor hepsi. konusmalar vs. bile yani inanasim gelmiyor. gerçeğide var şarlatanıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 de da ayrı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Yalniz su ana kadar 3 tane olay koydum onla ilgili zerre yorum gelmedi, onun haricinde her mesaj konuyu basa donduruyor. "topu CG bunlarin, crop circle'larin hicbirinde radyasyon yokmus" vb gibi konuda atilan mesajlari hice sayan mesajlar geliyor. Otomatik bir foruma ihtiyac var, boyle AdSense gibi cropcircle yazan her adama forum tarafindan gerekli video gozune sokulmali post etmeden once. WATCH THIS BEFORE YOU POST THIS SHIT falan seklinde de title'i olacak. Biliyoruz ki cropcircle yapan herifler mevcut, arada cogu vaka var ki bunlarda hem radyasyon, hemde cesitli anomaliler tespit ediliyor. Onlari dahil etmeyen belgesele belgesel demem. Obama'nin videosu kanit olarak kabul edilemez zaten, bir tane belgeselde kameranin onunden gecen bocegi UFO olarak tanimliyorlar onun gibi komik birsey olabilir. Sightings olayini onemli kilan bir kac unsur var ben onlara bakiyorum. Cismin hareketi, tanimi, cevresel etmenlerle karsilastirilmasi, kamera hareketi, zoom hareketi, video'yu cekenin olaya verdigi tepki... Bunlar videonun orjinal olup olmadini yeterince kanitlayabilir. Ayri olarak teknik analiz olayida var, UFO sektoru tarafindan degil PIXAR yada IL&M uzmanlarina falan gidip analiz ettiriyorlar, yada foto ve video analizcilerine gidiyorlar falan. Bunu paragrafida 3. yazisim heralde. Yani CG olmayan tonla videoda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Buyse said: de da ayrı amaben marjinalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 insanin bicerdoverle ustaca calisip yapabilcegi seyler gibi geldi o sekiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 InneR_ChaoS said: insanin bicerdoverle ustaca calisip yapabilcegi seyler gibi geldi o sekiller Biçer döver değilde, bir belgeselde iki akademisyen bu tür şekillerin nasıl yapılacağını gayet güzel bir şekilde açıklıyorlar ve birde örnek gösteriyorlar yani kendileri yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Şu son crop circles videosu nedir? Sanatsal çalışma olmuş daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Beni ilgilendiren olayın saçmlığı, dünya dışı bir zeka (yıllarca ışık yılını aşacak bir teknolojiye sahip) tarlaya şekil yapacak gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 iste diyorum bende crop circle ile ilgili belgesel yapmislar national geographicte gosterildi. adamlar da ugrasip arastirip belgesel yapmislar butun eski kanitlar gazete kupurleri vs. bu olayi yasayan en yakin insanlarla konusmuslar iste tarla sahipleriyle daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Law said: Beni ilgilendiren olayın saçmlığı, dünya dışı bir zeka (yıllarca ışık yılını aşacak bir teknolojiye sahip) tarlaya şekil yapacak gidecek.onlar da sana garip geliyo diye yapmicaklardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar