Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Gimli

Öne çıkan mesajlar

türkçe bi şarkı arıyorum.gece yatarken radyoda duydum.bir kız söylüyor.duygusal bir tonda slow parça.

şarkının bi kısmını hafızaya atmıştım gugıllarım kimmiş diye.ama unuttum lan.

helehodohlol ben bişi rüzgarlardaa hep bıdı hep bıdı

gibisinden bişidi sanki lan.

bulamazsam çıldırırm meraktan.gugıla yazmadıgım şebeklik kalmadı bütün top40 lara baktım falan ama yok
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ya 3-4 sene önce rock fm'de çok sık çalan bi şarkı vardı, sözlerini hiç hatırlamıyorum desem yeridir. Hatırladığım kadarıyla temposu şarkı ilerledikçe artıyodu, hızlı bi perküsyon giiryodu arkaya. Bi yerde düdü düdüdüt düt düdü düdüdüt düdüdü düüü düt düt... gibi bi yer giriyodu, yine ona yakın bi yerde "you were all I need" mi ne diyodu, cümle bozuk olduğu için yanlış hatırlıyorum sanırım ama bulamadım.
Bi buldurun be :(
Sosyal ağlarda paylaş

eski bi nazi oyunu vardı. 2 yıl önce çıkmıştı. nazi bölgesine geçtiğinde siyah beyaz olurdu görüntü. sen suikastci falandin. oyunun ismini hatirlamiyorum. ilk oyuna girdiğinde bi karı nazilere sarki okuyor büyük ve cok odalı bi yerde başlıyor. bana o oyunun ismi ve ilk soundtrack i lazım. bye.
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma takılan bir şarkı var am asadece klibi aklımda :S

tahminim 2006-2007 civarı çıkmış olduğu. Trailer park diye tabir edilen yerler gibi bir yerde geçiyordu, thriller vari danslar yapıyorlardı. Genelinde bir 70ler havası vardı..nolur bulun bana şunu ya delirecem :D

edit: BULDUM!

http://www.youtube.com/watch?v=rm99oAGRWrU
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

eski bi nazi oyunu vardı. 2 yıl önce çıkmıştı. nazi bölgesine geçtiğinde siyah beyaz olurdu görüntü. sen suikastci falandin. oyunun ismini hatirlamiyorum. ilk oyuna girdiğinde bi karı nazilere sarki okuyor büyük ve cok odalı bi yerde başlıyor. bana o oyunun ismi ve ilk soundtrack i lazım. bye.

saboteur olduğu kesin oyunun, sahneyi de hatırladım da bir dolu güzel parça var o oyunda.

sondaki nina simone - feeling good da baştakinden emin olamadım. youtube'da aratsan bulursun ama direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Kojiroh said:

Ya 3-4 sene önce rock fm'de çok sık çalan bi şarkı vardı, sözlerini hiç hatırlamıyorum desem yeridir. Hatırladığım kadarıyla temposu şarkı ilerledikçe artıyodu, hızlı bi perküsyon giiryodu arkaya. Bi yerde düdü düdüdüt düt düdü düdüdüt düdüdü düüü düt düt... gibi bi yer giriyodu, yine ona yakın bi yerde "you were all I need" mi ne diyodu, cümle bozuk olduğu için yanlış hatırlıyorum sanırım ama bulamadım.
Bi buldurun be :(

Oha nası rastgele buldum belli değil. Last.fm'de bi grubu dinlemiş miyim ben lan diye library'mi geziyodum bi baktım 1 play var şarkıda sdfsdf

Loney, Dear - Airport Surroundings'mış

http://www.youtube.com/watch?v=RwmPACtcITg
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
şimdi geçenlerde tanıştıgım hatunla dinlediği sevdiğii müzik tarzı hakkında konuşurken söylediği bi grubu yada şarkıcıyı bulmaya çalışıyorum,aa biliyorum ayaklarına yattığım için kendisine soramıyorum

büyük ihtimal bilindik bişy cağilliğime verin

key wordsler (arada tamamen salladıklarım olabilir)

big,airplane,jet,sky ;)

bu ve buna benzer kelimelerin geçtiği grup yada artist isimlerini yazarsanız sevinirim

kafam çok güzeldi şimdi hatırlamaya çalışınca aklıma bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

bourbon said:

şimdi geçenlerde tanıştıgım hatunla dinlediği sevdiğii müzik tarzı hakkında konuşurken söylediği bi grubu yada şarkıcıyı bulmaya çalışıyorum,aa biliyorum ayaklarına yattığım için kendisine soramıyorum

big,airplane,jet,sky ;)

bu ve buna benzer kelimelerin geçtiği grup yada artist isimlerini yazarsanız sevinirim

Abi onu bilmiyorum ama kızlar bu şarkıyı seviyor sanırım. Ben cover yapmıştım bir ara, aklıma geldi sen deyince. Grup adı Angus & Julia Stone. Şarkının adı Big jet plane.
Sosyal ağlarda paylaş

bourbon said:

big,airplane,jet,sky ;)

psychedelic rock yapan ve oldukça eski bir gurup olan jefferson airplane olabilir mi? çok güzel efsane bir solistleri vardı Grace Slick diye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...