DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aslında listeden uyarlamaları ( tatlı hayat, kavak yelleri,...) çıkarıp "bizimkiler" i koymak lazım. hoş tatlı hayat orjinalinden kat be kat güzel. edit: ayrılsakta beraberiz (trt serisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 İkinici Bahar vs Süper Baba = and the oscar goes to İkinci Bahar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ben yılan hikayesi istiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Tatlı Hayat. Süper diziydi. Bi de ben böyle komplo, kıskançlık, insanların arkasından dolap çevirme, ihtiras içeren dizileri izleyemiyorum, sıkıntı basıyor. Kavak Yelleri gibi popüler dizileri hiç takip etmiyorum o yüzden. Yeni dizilerden bir tek Mert ile Gert takip ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bir demet tiyatro ve biz size aşık olduk nerde? orda bulunanlardan tatlı hayat favorimdir sonra avrupa yakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Tatlı hayat izlemeye doyum olmayan bir dizi,özellikle İhsan Bey VS Menekşe laf düellolarını ailecek severek ve beğenerek izliyoruz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Açık ara Sihirli Annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Children better not hear çocuklar duymasın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bez bebekten ötesi yok o kadar süperki günde 38 saat yayınlanıyo izle izle doyamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 süper baba kesinlikle. ama gençler hatırlamaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 tatli hayat nedir ya izlerken kanser ediyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Tatlı Hayat varken başka seçeneğe gerek yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bıçak sırtı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bir de çok bilinen bir dizi değil ama "Karanlıkta Koşanlar" olsaydı keşke seçenek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 komediyse kaygısızların ilk hali tatlı hayata basar. hala forumda ufak bölümlerini veriyorlardı geçenlerde bobilerden mi ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bizimkiler yok?!! silin anketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 genco yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 tatlı hayat(tu) uyarlama falana ama çoook iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 dur yolcu, karanlıkta koşanlar veya boş gezen ve kalfası yoktu, deli yürek ve kavak yelleri arasında gittim geldim Kavak Yelleri diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 armut mu daha guzel bir yiyecektir patates mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Biz Size Aşık Olduk vardı bi dönem.Çok kaliteli diziydi ama reyting uğruna 21 bölümde bitti.İyide oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bunların arasından ikinci bahar. yeni favorim de canım ailem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 tatlı hayat mükemmel bi diziydi bide 7 numara vardı ama o yok listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Çemberimde Gül Oya da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar