Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 basrolde oscarli abimiz timothy hutton var. hustle gibi, bir grup dolandiricinin zenginleri soymasini konu alan bir dizi. henuz 3. bolumu yayinlandi. var mi takip eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Vaktinde pilotu izlemiştim. Konu falan fena değildi ama casting kötü duruyordu. Devamını henüz izlemedim, toparladılarsa izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 fena değil yahu. izlenebilir duruyor. pilottayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 soy soy nereye kadar, nasi bir dizi olabilir ki devamli soyuyorsun duruyorsun. cok garip geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 izliyorum ben. sezon 2 nin 6. bölümü yayinlandi dün. çok kötü değil, izlenebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Eylül de Cnbc-e de başlayacak bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ikinci bölüm süpersonik. izleyin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ya hustle ne güzel diziydi öyle. zenci olan gitmişti en son.tnt den takip ediyordum. devam edicek mi acaba tnt de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 çok sevdim ben bu diziyi, özellikle hardison inanılmaz komik bi herif. dolandırma planları da epey zekice, bu diziden öğrenicek çok şey var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yaaaaaaaaaaaaa deli gibib ekliorum ama zileyemedim. işteyim şu an.. tekrarı sabaha karşı kaçta ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Fragman falan izledim pek bir tırt buldum. Fragmana göre yorumladım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Benim anladıgım bu hustle ın oyuncu degişmiş versiyonu.Konunun devamlı gideri oldugu için yaptılar sanırım.Hustle kadar başarılıysa izlenir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ilk bölüm, 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ilk sezonu çektim izliyorum. evet fikirler orjinal ama ultra saçma kısımlar olabiliyor. ama izleyin yani güzel. buarada şimdi cnbcede tekrarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ben çok sevdim 2 bölüm izledim daha ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 parkera "deli" rolu gerçekten çok yakışıyor sırf onun için izliyorum diziyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 az önce izledim bi bölümünü, kaçıncı bölüm bilmiyorum ama güzeldi beğendim, uzun saçlı eleman baya artiz, sarışın da baya taşmış, konu da güzeldi, tabi dizi olduğu için fazla hızlı ilerliyor o biraz kötü ama yapıcak bişey yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Parker olağanüstü derecede tatlı mı yoksa sadece bana mı öyle gözüküyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Yok öyle. :) Benim de ona gözüm takildi ama bahanesiyle diziyi de gormuş oldum, fena değil izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 En kötü dizi top5'e girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 DarKRideR said: Parker olağanüstü derecede tatlı mı yoksa sadece bana mı öyle gözüküyor asdf parker neden bu kadar sempatik, diskas =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hustle ın çocuklar için olanı.. nickelodeon versiyonu gibi bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 evet öyle harbi :D bu arada o kız my name is earldeki elemanın kız arkadaşıymış ajajj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tırtoviç Cnbc-e nin Bu sezon getirdiği en güzel program ''Jay Leno The Tonight Show '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tonight show jay leno degil ama artik =(, conan o'brien =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar