Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seperate said:

Biraz daha hızlansa ,geçişler biraz daha akıcı olsa dedim ama yinede izlemeye değer rahatlıkla ,gayet güzel bir film

7.5/10 diyelim

Şu çok güzel bir film ya, ben çok seviyorum.
Mesaj tarihi:
21grams şimdi bitti.film o kadar da kötü gelmedi,zevk aldım.işlenişi ağırdı biraz da uzun olmuş.sean penn iyiydi,naomi watts çuçuların dışında kötüydü.benicio,kral adamsın
Film totalde 6/10
Mesaj tarihi:

çok çok iyiymiş ya. bu tür işlere merak salıp bulaşamamıştım henüz, gaz oldum. tatile çıkıca belki ilk denememi yaparım. trekking gibi bişey olur benimki tabi bu abi abartmış olayı =)
Mesaj tarihi:
The Fall (2006)

http://www.daradaily.com/content/news/p1-9102.jpg

8.5/10

Her şeyiyle süperdi, özellikle de anlatım şekli. Küçük kız çok tatlıydı ekranın üzerinden yanaklarını sıkasım geldi. Bundan böyle "olm film lazım" diyen herkese önericem bunu.
Mesaj tarihi:

the fall izlemeyen kalmasın ztn

bende dün dsmartta şuna denk geldim izledim

klişe dialoglar ortalama bir film.nicolas cage in adı ve suratı var herhangi bi yetenek sergilememiş düz oynamış sdfs

5/10

Mesaj tarihi:

paticiğin gereksiz yerden yere vurdugu bi film bence

6/10 calısır

eğer son 5 dakka olmasaydı 8 verirdim

oyunculuk iyi değildi 1-2 işi bilen adam koysalar gayet güzel film.
Mesaj tarihi:

BEŞ BÖLÜ ON. EVET. yani bir film bu kadar mı uzatılır arkadaş. aynı şyleri otuz kere izledim. sırf yarım saat rex vs kong sahnesi var. yoruldum artık. empire state binasını görünce "oh bitecek artık" dedim. bir de reklama pazarlamaya nasıl para saçmışlarsa 100 vermiş herkes anasını satiyim. peter jackson'ın diğer bir fiyaskosu için bkz lovely bones.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...