Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 utopia said: fede said: solitaire babalar sadece solitaire oynasın lütfen seni de görcez baba olunca bizde starcraft 2 gibi ilkel oyunları oynuo olcaz, olm hub getir bağlayalım dicez testis geçicek velet bizle Annatıcaz biz eskiden monitore bakardık böle direk beyinden oynamazdık diye eheheh mouse fln Olm eskiden babamlar mouse die bişi kullanıomuş basıolarmış ne kadar komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 DoruK said: victoria tabii ki. öğrenmesi zordur ama bir kere öğrenince son derece zevk alabilir baban, dıkşın dıkşın dünyayı ele geçirme yapmadan da, sadece ekonomi ve kültür sayesinde bile kazanılabilen bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Imperialism 2 Eger ancient geyiklerden hoslaniyorsa bilimum Pharaoh, Zeus, Caesar abik gbik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ilke olm msn e gir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 alıştırma, ben zamanında yandım sen yanma. evdekileri bilgisayarı daha sempatik gostermek için 2-3 oyuna alıştırmıştım sonra bi daha bana sıra gelmedi. babam kalkar annem otururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 imperialism de guzeldi,denenebilir, ama kesinlikle republic oynasin. Siyasal bilgiler mezunu olarak soyluyorum bunu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Victoria Hearts of Iron Europa Universalis serisi Baban bu oyunları arıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 superpower dı galiba bi tane baya sağlam vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Capitalysm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 medieval daha kapaktan kaybediyo oynamamış olsam bile kapağına bakıp "ııııh" diyebilirim :) fazlasıyla savaş ağırlıklı bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 capitalism 2, tam olmasa da piyasa özellikleri iyi girildiğinde sağlam bir oyun ortaya çıkabiliyor. çok çok eski bir oyun vardı taa biz ilkokuldayken mi ne çıkmıştı, tam olarak bu istediği özelliklere sahipti. adını unutalı çok oldu işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yav hiç kimse dememiş tropico nasıl unutursunuz? buna da bak. muz cumhuriyeti yönetme oyunu. biraz eskidir ama eskimez oyunlardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Victoria Hearts Of Iron II DDA Euraopan Universalis III Tropica II(3.cüsü çıkıyor yakında) Birde Paradoxun bi oyunu var supreme diye adı var o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://www.gamersgate.com/?page=product&what=view&sku=DD-SR2020&cat=all, Supreme Ruler 2020 yenisi, tam babanın istediği oyun. Ama öğrenirken anası ağlayacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Tamamen text based olarak şunu tavsiye edebilirim ama hem çok fazla detaylı değil, hem de hafif geyiğine kaçıyor işin. Ama bunda tek yaptığın soruna bakmak, seçenekler arasından sana göre ne uygunsa seçmek ve sonucunu görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hah benim Supreme Leader dediğim oyun Supreme Ruler. İngilizcesi varsa tutorialdan çok rahat öğreniliyor ama oyun bildiğin kötü. Muhtemelen şimdiye kadar o konuda yapılmış en isabetli oyun ama konuda ne kadar isabetliyse gameplay, ease of use, interface, grafik falan kalan ne kadar oyun öğesi varsa onlarda tam bir facia ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 http://www.geo-political-simulator.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 @Breedan; Acaba oyunu hiç oynadın mı? Nasıl bir şey güzel mi, öğrenmesi ne kadar sürer vs vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Venator said: Victoria Hearts of Iron Europa Universalis serisi Baban bu oyunları arıyor :) emin ol bu 3 oyun babanı mutlu edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bilmiyorum ama tamda babasının istediği türden bi oyun. beşiktaşı çıkardım ingiltereyi koydum aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Medieval fln oynat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ve paticigin : D smileyinin yavşaklığı doruk noktasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Karag8z said: Venator said: Victoria Hearts of Iron Europa Universalis serisi Baban bu oyunları arıyor :) emin ol bu 3 oyun babanı mutlu edecektir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 -Dark_Angel- said: Ve paticigin : D smileyinin yavşaklığı doruk noktasında. smiley kullanmayı tıkla mesaj atarken; :D :D :D gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar