Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı Programları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En iyi geçirdiğim yılbaşı tüm aile evde oturduğumuz çok tatlı çakır keyif kıvamında alkol alındığı batak oynayıp tv de yılbaşı programları izlediğimiz yılbaşıydı...

Boş evde kalabalık arkadaş ortamıyla bolca alkol alarakta girdim yılbaşına ama hiçbiri yerini tutmadı
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
valla biz iki cift polonezkoyde otele gidiyoruz yemekli, programli, konaklamali.

ama adam ba$i 250 lirayi da gozden cikariyoruz malesef. Seneye falan bir ev alirsam muhtemelen evde parti yapmayi yegelerim. Olay sadece alkol degil zaten, evdeki imkanlarin ba$ka yerde olmamasi. Ev bo$ da olsa, kendi evim olmadan rahat olamiyorum.
Mesaj tarihi:
geçen sene bir ev partisinde polonyolanın biri ben işerken kapıyı zorlayıp omzumun üzerinden duvara kusması sonrasında bu sene evimde oturup pizza falan yemeye karar verdim. bide istanbula dönmeye üşendim pis
Mesaj tarihi:
o sapıklar yaptıklarıyla kalmasa bak gör bi daha yapıoolarmı.da orda kamera saatlerce çekiyo sapıkları.bi tane polise de söylemio alın sunları 2 coplayın diye.yada soyluo polis umursamıo.ama onları orda kalabalın içinde ters kelepceye alıp kıçına kıçına copla bak bi daha geziomu sapıklar oralarda :)
Mesaj tarihi:
blind guardianla mı gırıcektın yıl başına? serdar ortaç gibi popçularla gırıcenkı eglencen. eglendıren adamlar onlar. zerre sevmem adamı ve şarkılarınıda eglendırıyor mu? evet
Mesaj tarihi:
Her sene olduğu gibi bu sene de bir arkadaşım evinde içer sapıtırız, aşık olduğum kızı düşünerek yeni bir yıla yelken açarım :P

Ama Migros paketi iyimiş, yarın bir çıkıp dolaşayım mağazaları.
Mesaj tarihi:
hiltonda geçen sene içki sorunu yaşandı. limitsiz diyor ama bardak bardak verıyorlar ve deli gibi yoğun oluyor barların başı. hiç bişey alamıyorsunuz. 3-4 bardak içmek rekor oluyor
  • Yeni Oluştur...