adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o taksimdeki abazalar o kadınları taciz ettikden sonra arkadaşlarına "yılbaşında yabancı hatunlarla takıldık ogleeem" diyolarmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hayır abi orda o işten nasıl zewk alırsın zewk suyu falanda geliyomuudur abi nasıl bi zewktir ya anlamadm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Dartanian said: hayır abi orda o işten nasıl zewk alırsın zewk suyu falanda geliyomuudur abi nasıl bi zewktir ya anlamadm ben Seni de beklerim cumaya... Yolun yol değil B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Arkadaşım kıbrıs ta kutluyor ah ora ne güzel olur be yılbaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 En iyi geçirdiğim yılbaşı tüm aile evde oturduğumuz çok tatlı çakır keyif kıvamında alkol alındığı batak oynayıp tv de yılbaşı programları izlediğimiz yılbaşıydı... Boş evde kalabalık arkadaş ortamıyla bolca alkol alarakta girdim yılbaşına ama hiçbiri yerini tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 saglikli olsun da, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 dory said: saglikli olsun da, hayirlisi. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Cümlemize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 valla biz iki cift polonezkoyde otele gidiyoruz yemekli, programli, konaklamali. ama adam ba$i 250 lirayi da gozden cikariyoruz malesef. Seneye falan bir ev alirsam muhtemelen evde parti yapmayi yegelerim. Olay sadece alkol degil zaten, evdeki imkanlarin ba$ka yerde olmamasi. Ev bo$ da olsa, kendi evim olmadan rahat olamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 En güzeli ev partisidir. Hem ucuz hem tanıdıklar ile. Özelliklkede başkasının evi ise priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 geçen sene bir ev partisinde polonyolanın biri ben işerken kapıyı zorlayıp omzumun üzerinden duvara kusması sonrasında bu sene evimde oturup pizza falan yemeye karar verdim. bide istanbula dönmeye üşendim pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 taksim e gidip pandikçileri dövmek istiyorum bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hakkat ya sırf bunun için taksimde gönüllü bi dayak timi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 o sapıklar yaptıklarıyla kalmasa bak gör bi daha yapıoolarmı.da orda kamera saatlerce çekiyo sapıkları.bi tane polise de söylemio alın sunları 2 coplayın diye.yada soyluo polis umursamıo.ama onları orda kalabalın içinde ters kelepceye alıp kıçına kıçına copla bak bi daha geziomu sapıklar oralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben çok cool olduğum için kutlamıyorum yılbaşı falan. kusura bakmayın. sizi gidi banallar!!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yılbaşına karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Para durumunu ayarlarsam Hilton'da en öndeki masalardan birinde olucam para olmazsa yaşasın ev hali ve alkol ki büyük ihtimalle 2. seçenek olur gibi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hiltonda ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Serdar Ortaç varmış sanırım arkadaşlara söz verdikten sonra öğrendim tabi bir moral bozukluğu yaşadım ama söz verdim bir kere yapıcak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 blind guardianla mı gırıcektın yıl başına? serdar ortaç gibi popçularla gırıcenkı eglencen. eglendıren adamlar onlar. zerre sevmem adamı ve şarkılarınıda eglendırıyor mu? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Her sene olduğu gibi bu sene de bir arkadaşım evinde içer sapıtırız, aşık olduğum kızı düşünerek yeni bir yıla yelken açarım :P Ama Migros paketi iyimiş, yarın bir çıkıp dolaşayım mağazaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 khalad said: Serdar Ortaç varmış sanırım arkadaşlara söz verdikten sonra öğrendim tabi bir moral bozukluğu yaşadım ama söz verdim bir kere yapıcak birşey yok. binleeercee dansööööz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hadi hadi içten içe hastasın serdar'a da bizi yiyosun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yalnız hiltonda serdar ciddden çok güzel olur.Bende orayı düşündüm ama kimse istemedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hiltonda geçen sene içki sorunu yaşandı. limitsiz diyor ama bardak bardak verıyorlar ve deli gibi yoğun oluyor barların başı. hiç bişey alamıyorsunuz. 3-4 bardak içmek rekor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar