Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 canlanın millet pvp yapın biraz. yeni specler deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 misery bg sinde lvl 80 bg sirasi halen cok yavas mi geliyor, boulderfist de idim bir zamanlar 3-4 dk beklerdim. kazzak da oynayayim dedim birkac arkadas icin, onlarda misery bg deymis, hemen vazgectim diyebilirim. Siranin hizli geldigi, ve horde larin basarili en azindan kafa kafaya oldugu bir battlegroup soyler misiniz lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 draedan said: misery bg sinde lvl 80 bg sirasi halen cok yavas mi geliyor, boulderfist de idim bir zamanlar 3-4 dk beklerdim. kazzak da oynayayim dedim birkac arkadas icin, onlarda misery bg deymis, hemen vazgectim diyebilirim. Siranin hizli geldigi, ve horde larin basarili en azindan kafa kafaya oldugu bir battlegroup soyler misiniz lutfen öle mi ya :( ben 80 olmadımda 80 altı için çook hızlı geliyor ally tarafına misery de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Random BG 3-4 dakika da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Sezon kaç şu an gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Oha hala mı? En iyi Wrathful o zaman hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 son sezon bu wotlk icin. catada artık yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Hmms, gider ayak wyrm mi kassak, 2800 mü lazım hala misery'de falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 barajı bilmiyom ama pvp forumlarında millet ağlıyor %0.5 dilimindeki çoğu takım maç yapmayı bıraktı ya bitir ya da bu adamları oynat diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ahmet beni eğitsene cata için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Meyvesiz yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Masquerade said: barajı bilmiyom ama pvp forumlarında millet ağlıyor %0.5 dilimindeki çoğu takım maç yapmayı bıraktı ya bitir ya da bu adamları oynat diye. Biz işte rmpyi bırakalı yarım sene oldu nerdeyse hala aynı sezon. Yeni sezon gelse belki işler canlancak ama SC2 geldi herkes unuttu WoW diye bir oyun olduğunu asdsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 I can has dramah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 zenedar`da arena partneri arayan kimse var mi? wrathfull - relentless gear 4 5 aydir frozendi yeni aciyorum o nedenle full wrathfull degil ilgilenen kimse varsa iletisime gecebilir edit: horde rogue ve mage var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 http://www.wowhead.com/spell=48545 bu skilldeki mana regen base mana üstünden mi? ortalama kaç mana verir proclar da? bir bilen açıklasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 EVIL_DeaD said: http://www.wowhead.com/spell=48545 bu skilldeki mana regen base mana üstünden mi? ortalama kaç mana verir proclar da? bir bilen açıklasın lütfen mana poolunun üzerindendir muhtemelen, replenishment gibi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yarın çok güzel bir turnuva başlıyor,koreli amerikalı ve avrupalı tüm iyi takımlar katılmış. http://www.mlgpro.com/content/news/311581/World-of-Warcraft-in-Raleigh-A-Team-Preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Dün akşam wow hayatım boyunca yaşadıgım en uzun ve en sıkıcı 2v2 fight'ını yaşadım. Benim setup Ben(Muti Rogue-Resto Druid) Karşıdakiler: Prot Pala - Resto Druid lan 45 dakika savaştık, yenişemedik. Okadar baydı ki. Kodumun prot palası benden çok dmg vuruyo, dmg redtuctiondan dokunamıyorum bile ona, resto druidin manası bitmez etmez, bi türlü yenişemedik 45 dakka sonunda stunları falan efektif kullandım druid hata yaptıda öyle kestik.. Ömrümden gitti valla bukadar uzun fight mı olur lan. Resmen iğrençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 geçen gün bgen de öyle bir maç yaptım. holy pala-dk yız karşı takımda druidli birşey tabiki. en son maç breabere bitti. -12 geçirdi iki takıma da fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 berabere nası bitti? biz 45 dakka yenişemedik, sonunda druid hata yaptıda öyle yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Killing Blowlar aynı anda olunca falan berabere bitiyor maç. Benim de başıma geldi 1-2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 vay anasını Double K.O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ylaan mı sölicem lan ! xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 deadwoll said: Killing Blowlar aynı anda olunca falan berabere bitiyor maç. Benim de başıma geldi 1-2 kere. benım de başıma geldi 1 kere bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar