imamizer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 filmini izleyin. kitap çok vakit alıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 polisiye roman arıyorum önerecek var mı? Agatha Christie'den, Raymond Chandler'a, Simenon'dan Patricia Highsmith'e her türlü okurum. Öyle herhangi bir sınırlamaya gerek yok Jim Butcher'ı bile polisiye diye okurum. Fikir vermesi açısından en sevdiğim polisiye yazar Lawrence Block. Yani işin özeti geniş anlamda polisiye başlığı altında olacak ama kendi türünde üst düzey olacak, ya bu da fena değil idare eder sıkılmazsın diye öneri yapmayın. Ha mesela ne biliyim illa polisiye yazmayan bir yazarın polisiye soslu bir romanı da olabilir, Gülün Adı gibi. Türkiye'de bulabileceğim bir kitap olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mal said: bana kitap önerin ebook bulabileceğim normal şeyler olsun kitapta. şaşırtıcı korkutucu duygulandırıcı üzücü sevindirici değil. normal şeyler olsun sırf. camilo josé cela- arı kovanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bende bu adamın bu romanı vardı can yayınlarından çıkmış alev güçlü'nün türkçesiyle okumuyordum duruyordu öyle adam markiymiş, ispanya kralı ünvan vermiş adama ispanyolcaya katkılarından dolayı http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/Escudo_del_marquesado_de_Iria_Flavia.svg vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mal said: bana kitap önerin ebook bulabileceğim normal şeyler olsun kitapta. şaşırtıcı korkutucu duygulandırıcı üzücü sevindirici değil. normal şeyler olsun sırf. Okudun mu bilmiyorum ama To Kill a Mockingbird. Çok sade, çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 abi duygu belirtmeyen kitap önerisi istemek nedir sdfg... sade ve düz kitap önerisi derken ne kastettiğini anlamadım ama....Kürk Mantolu Madonna güzeldi bayağı Sabahattin Ali'nin. hüzünlüdür ama çok dolu bir kitap, dili de bayağı sade...uzun da değil kitap. ama illa macera dersen, j.christopher grange kitapları oku...eğey sürükleyici..Kızıl Nehirler mesela... dan brown ayarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 http://static.idefix.com/cache/0/270/60003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 eldar said: polisiye roman arıyorum önerecek var mı? Agatha Christie'den, Raymond Chandler'a, Simenon'dan Patricia Highsmith'e her türlü okurum. Öyle herhangi bir sınırlamaya gerek yok Jim Butcher'ı bile polisiye diye okurum. Fikir vermesi açısından en sevdiğim polisiye yazar Lawrence Block. Yani işin özeti geniş anlamda polisiye başlığı altında olacak ama kendi türünde üst düzey olacak, ya bu da fena değil idare eder sıkılmazsın diye öneri yapmayın. Ha mesela ne biliyim illa polisiye yazmayan bir yazarın polisiye soslu bir romanı da olabilir, Gülün Adı gibi. Türkiye'de bulabileceğim bir kitap olursa daha iyi olur. Steig Larsson'un kitaplarını okudun mu? Ben bunlara başlayacağım yakında. Okuduklarımdan da Jean Christophe Grange'ı tavsiye ederim. Birçok kitabını okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hah topic açmaya gerek yokmuş ya ben fantastikli neyin bi seriye başlamak istiyorum okuyup sevdiğim şeyler: dragonlance forgotten realms death gate cycle başka da yok lan galiba. rezalet. bu serileri en az 3'er defa okuduğum için artık ezberlenmedik noktasını virgülünü bırakmadığıma karar verdim, o yüzden yeni bişeyler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kuranı kerimi öneririm kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 seri diyo kardeş, ben incil serisine bak derim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 tamam seri işte ayet ayet inmiş her sene 5 ayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 oss'ye calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ne öss'si abi üniversite biteli 12 sene olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Saeros said: hah topic açmaya gerek yokmuş ya ben fantastikli neyin bi seriye başlamak istiyorum okuyup sevdiğim şeyler: dragonlance forgotten realms death gate cycle başka da yok lan galiba. rezalet. bu serileri en az 3'er defa okuduğum için artık ezberlenmedik noktasını virgülünü bırakmadığıma karar verdim, o yüzden yeni bişeyler lazım Farseer üçlemesini çok önerirler wikisi okumadım ama ben de ayni arayışa girdim star wars kitapları dragonlance ereni death gate Salvatore yok mu başka ule dedim forumlarda bloglarda bir de bunu sayıyorlar. Bir bak istersen. Birinci tekil anlatıma alerjin yoksa bu da ÇOK iyi bir öyküymüş: The Kingkiller Chronicle Amazondaki review sayısına bakar mısın? http://www.amazon.com/The-Name-Wind-Kingkiller-Chronicle/dp/0756404746/ref=pd_sim_b_3?ie=UTF8&refRID=1K6HJVG1ANDHQ4JCAE4Q ama gittim, yedim çaktım vurdum 1. tekil sevmiyorum ben. Ahmet Ümit falan okuyamıyorum bu yüzden :P kendi kıllığım. Belki denerim okumayı. Bir bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Saeros said: hah topic açmaya gerek yokmuş ya ben fantastikli neyin bi seriye başlamak istiyorum okuyup sevdiğim şeyler: dragonlance forgotten realms death gate cycle başka da yok lan galiba. rezalet. bu serileri en az 3'er defa okuduğum için artık ezberlenmedik noktasını virgülünü bırakmadığıma karar verdim, o yüzden yeni bişeyler lazım david eddings - ellenium üçlemesine bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Saeros said: hah topic açmaya gerek yokmuş ya ben fantastikli neyin bi seriye başlamak istiyorum okuyup sevdiğim şeyler: dragonlance forgotten realms death gate cycle başka da yok lan galiba. rezalet. bu serileri en az 3'er defa okuduğum için artık ezberlenmedik noktasını virgülünü bırakmadığıma karar verdim, o yüzden yeni bişeyler lazım game of thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 dizisini izler. okumaya gerek yok. spark sinir krizine girmeden editliyim. got kesinlikle oku, bir de dresden files okuyabilirsin, azcik daha degisik o okuduklarina gore. ama cok keyifli o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 oha baya tavsiye gelmiş bakıcam hepsine teşekkürler ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 abi dresden i bi iki ingilizce okudum güzeldi ama türkiyede ingilizcesini de bulamıyom (basılı halde). Kitapları da çok yavaş çevrilio türkçeye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Zaman Çarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Saeros said: hah topic açmaya gerek yokmuş ya ben fantastikli neyin bi seriye başlamak istiyorum okuyup sevdiğim şeyler: dragonlance forgotten realms death gate cycle başka da yok lan galiba. rezalet. bu serileri en az 3'er defa okuduğum için artık ezberlenmedik noktasını virgülünü bırakmadığıma karar verdim, o yüzden yeni bişeyler lazım ingilizce okuyabilecek bir yavrumuz olduğun için: the wheel of time the stormlight archive the kingkiller chronicles a song of ice and fire bunları oku gel kritik yapalım kahvelerimzi içerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 The wheel of time beni korkutuyor kalınlığıyla. Belki aralara başka kitaplar ala ala okunabilir ama ona harcayacağım zamanda başka yazar tür okurum diyorum elim gitmiyor. Toplam kaç sayfaydı bunlar? :P Sordum google'a 12000 sayfaymış. Önümdeki kitaptan ölçtüm 100 sayfa 6mm yapıyor. kabaca 75 cm kalınlığı. 4,41 milyon kelimeymiş. ben 200-250 kelime okuyorum dakikada. iyi ihtimalle kafamı kaldırmadan 20k dakika - 335 saat - 14 gün boyunca okumam gerek. Matematik hatası yapmamışımdır umarım. Özet: The wheels of time'a başlamaya korkuyorum. bir de şu yorum var beni geri iten. said: Books 1-6 are spectacular. Books 7-9 are good. Book 10 is ok. Books 11-14 are terrific. 10. kitap ÇOK AĞIR diyorlar ama oraya kadar gelince öykünün hatrına sürüne sürüne okuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Gözünde büyümesin çünkü akıp gidiyor kitaplar. Seriye bu sefer ingilizce tekrar başlamayı planlıyorum hatta aldım ilk iki kitabı. Ama bu sefer okurken fihrist tutucam karakterler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 dreagloth said: ingilizce okuyabilecek bir yavrumuz olduğun için: the wheel of time the stormlight archive the kingkiller chronicles a song of ice and fire bunları oku gel kritik yapalım kahvelerimzi içerken ya ingilizce istiyorum zaten ama satan bi yer bulamadım inatla sdfs d&r'ın sitesinde filan da hep türkçe var a game of thrones diye aratıyorum sonuç olarak taht oyunları geliyo ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar