Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YASTAYIZ!!! :(

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Pizza Hut neden kapanıyor lan. Yuh. Amerika'da, Türkiye'de satılmıyan XXXL pizzaların satılması ve bunun sonucunda adamların obezleşmesi bizim suçumuz mu be. Madem bu kadar sağlığa karşı temkinlisin,
e öyleyse neden yağı azaltıp XXXL pizzaları kaldırmak yerine direk tüm Pizza Hut efsanesini bitirip Pasta Hut yapıyorsun be güzelim. Yazık.

Sintisyzer said:
"meshur salatamiz artık daha az yagli ve daha lezzetli"
kendi icinde celisiyo be
salata, daha az yagli, daha lezzetli
nası yani

salatayı lezzetlendiren daha çok yağ konulması değildir.
daha az yağlı olunca daha lezzetli olabilir çok mümkün.
elma sirkesi koyarsın, nar ekşisi koyarsın, nane, kekik, kurumuş biber, mısır, peynir vs ile tatlandırırsın. daha lezzetli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi insannar cidden anamiyo bazi seleri sanirim. Elbette dominosun pizzasi daha guzel elbette nefis kenar felan enfes. Ama restoran olarak ve sinirsiz pizza olarka hizmet sunan baska bi yer yok. Bi amerikan futbolu takiminia sadece 50 milyona 20 adet pizza satan baska yer yok. (adam basi 24er dilim 6 kisi felan)
Sosyal ağlarda paylaş

avrupanın çoğu yerine gitmiş görmüş 'pasta' denen şeyi yemiş adamla aynı senin gibi iddialaşıp adama 'pasta'yı yaptıran ve sonunda 'pasta' ile 'makarna' arasındaki farkı anlayan biri olarak sen farklı birşey yemişsin diyorum.

Pişirmesi farklı olur malzemesi farklı olur sosu farklı olur demişsin. E kardeşim bunlardan sadece pişirmesi ve malzemesi biraz fark edince ortaya başka bir tad çıkıyor. İşte bu tada da pasta deniyor. Senin evde yaptığın makarnayla aynı tatta değil, daha güzel diyorum. Heralde haşlanan belli şekilde kesilen hamurla yapılacak. Tamamen farklı şeyler demedim ki. Biraz daha farklı ve daha güzel dedim. Sosu değil , sadesi. Kavrayabildin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

makarna pasta aynı şey.

daha ucuz olmaz. yeni bir işe giriyorlar ve adamlar yıllardır pizza işi yapıyor. tüm kaynaklarını makarna olayına çevirecekler. bu da maliyet.

dünyada genel olarak environmentalist bir eğilim var. küresel ısınma, light beslenme benzeri bilinçlenmeler tüketim alışkanlıklarını değiştiriyor. fast-food sektörü artık olgunlaşma dönemine girdi ve market daha fazla büyümüyor. pizza hut doğru bir karar vermiş bence.

pizza hut'a "oha be pizzayı bıraktınız da makarna mı satıyonuz" demekle kodak'a "oha be 36lık filmleri bıraktınız da dijital kameramı üretiyosunuz" demekle aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

daemircim
bak guzel kardesim
PASTA MAKARNADIR
evde yapilan yogurtla disardan alinan yogurt nasil farkliysa
ama ikiside yogurtsa
ane pizzasiyla dominos pizzasi nasil farkliysa ama ikiside pizzaysa
iki makarna elbette farkli yapilabilir ama makarnadir
pisirilmis deisik sekillerde keislmis hamurdur
suya koyarsin yumusar

cok entelim zartim zurtum diye iddaa etceksen
italyan enisteli backuplar cagircam
adamlar italyan usulu pasta makarnadir dicek
aaaa

(eristede teoride makarnadir ama farkli bi taddir iste)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...