huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yastayız değil pastayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 saçma bi karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Haydaaaa işe bak.Yılların Pizza Hut'ı be....Pasta Hut ne lan!?!!? :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sınırsız makarna olacak mı acaba =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Pasta Hut ne lan harbiden lol olaya bak. hadi menüde 3-4 makarna felan vardı geyik die iyiydi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Lil' Ceaser's ve Dominos bariz yönetiyor yahu. O incecik hamuruna kurban olurum, çıtır çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 boneaprt kilo almamın sorumlusu sen olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 domino's wins pizza hut out bu budur arkadaşım. rekabet edemediler sektör değiştiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 BiTcH_oFBaT said: domino's wins pizza hut out bu budur arkadaşım. rekabet edemediler sektör değiştiriyorlar budur abi domino's pizza nın çeyreği kadar iyi yapamıolardı ztn ii olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 zaten gitmiyordum bizim mahalle pizzacısından yiyoruz ailecek ehe mahalli pizzacılar ownz! bu arada türkiyede daha olmaz bu değişiklik damlar yenş pizza kenarlarını peynirle doldurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 WTF?!GTFO! bu ne yaa..püüüü rezil rüsva, damak tadı bilmez insanlar..kfc'de de haşlanmış tavuk, mcdonalds'da light burger falan versinler bari..pasta hut da ne kadar lame bir isimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Pizza Hut neden kapanıyor lan. Yuh. Amerika'da, Türkiye'de satılmıyan XXXL pizzaların satılması ve bunun sonucunda adamların obezleşmesi bizim suçumuz mu be. Madem bu kadar sağlığa karşı temkinlisin, e öyleyse neden yağı azaltıp XXXL pizzaları kaldırmak yerine direk tüm Pizza Hut efsanesini bitirip Pasta Hut yapıyorsun be güzelim. Yazık. Sintisyzer said: "meshur salatamiz artık daha az yagli ve daha lezzetli" kendi icinde celisiyo be salata, daha az yagli, daha lezzetli nası yani salatayı lezzetlendiren daha çok yağ konulması değildir. daha az yağlı olunca daha lezzetli olabilir çok mümkün. elma sirkesi koyarsın, nar ekşisi koyarsın, nane, kekik, kurumuş biber, mısır, peynir vs ile tatlandırırsın. daha lezzetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Abi insannar cidden anamiyo bazi seleri sanirim. Elbette dominosun pizzasi daha guzel elbette nefis kenar felan enfes. Ama restoran olarak ve sinirsiz pizza olarka hizmet sunan baska bi yer yok. Bi amerikan futbolu takiminia sadece 50 milyona 20 adet pizza satan baska yer yok. (adam basi 24er dilim 6 kisi felan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 pasta dedikleri bizim bildiğimiz makarnadan daha farklı. daha güzel. ama koskoca pizza hut yahu çok sacma olmus bnce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 daemir abicim sallama pasta dediginin turkcesi makarnadir ha cesidi cokturda bi baska ayri guzelligi yok futullini catulluci felan soslu moslu olurda bu heriflerin makarnasida sosuda extra berbatti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 said: Makarna, Maliyeti düşük, işçiliği düşük, müşterisi Türkiye şartlarına acayip uygun. çok akıllı bir tercih, tebrik ederim. Not: Türkiyede bu uygulamaya geçildiği zaman mutlaka makarnanın yanında ekmek versinler. Yoksa doymayız, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sallamak mı? sen bilip bilmeden konusma bence. sosundan bahsetmiyorum asıl makarnanın yapılısında farklı yapıyorlar. ingilizce türkçe sözlüğe bakıp makarnanın karşısında pastayı görmekle olmuyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok gormekle deil yemekle oluyo bildigin ayni sey pisirme tarzi farkli olur sosu farkli olur temelde bildigin sekilli kesilmis hamurdur bu haslanir yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 avrupanın çoğu yerine gitmiş görmüş 'pasta' denen şeyi yemiş adamla aynı senin gibi iddialaşıp adama 'pasta'yı yaptıran ve sonunda 'pasta' ile 'makarna' arasındaki farkı anlayan biri olarak sen farklı birşey yemişsin diyorum. Pişirmesi farklı olur malzemesi farklı olur sosu farklı olur demişsin. E kardeşim bunlardan sadece pişirmesi ve malzemesi biraz fark edince ortaya başka bir tad çıkıyor. İşte bu tada da pasta deniyor. Senin evde yaptığın makarnayla aynı tatta değil, daha güzel diyorum. Heralde haşlanan belli şekilde kesilen hamurla yapılacak. Tamamen farklı şeyler demedim ki. Biraz daha farklı ve daha güzel dedim. Sosu değil , sadesi. Kavrayabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 makarna pasta aynı şey. daha ucuz olmaz. yeni bir işe giriyorlar ve adamlar yıllardır pizza işi yapıyor. tüm kaynaklarını makarna olayına çevirecekler. bu da maliyet. dünyada genel olarak environmentalist bir eğilim var. küresel ısınma, light beslenme benzeri bilinçlenmeler tüketim alışkanlıklarını değiştiriyor. fast-food sektörü artık olgunlaşma dönemine girdi ve market daha fazla büyümüyor. pizza hut doğru bir karar vermiş bence. pizza hut'a "oha be pizzayı bıraktınız da makarna mı satıyonuz" demekle kodak'a "oha be 36lık filmleri bıraktınız da dijital kameramı üretiyosunuz" demekle aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 daemircim bak guzel kardesim PASTA MAKARNADIR evde yapilan yogurtla disardan alinan yogurt nasil farkliysa ama ikiside yogurtsa ane pizzasiyla dominos pizzasi nasil farkliysa ama ikiside pizzaysa iki makarna elbette farkli yapilabilir ama makarnadir pisirilmis deisik sekillerde keislmis hamurdur suya koyarsin yumusar cok entelim zartim zurtum diye iddaa etceksen italyan enisteli backuplar cagircam adamlar italyan usulu pasta makarnadir dicek aaaa (eristede teoride makarnadir ama farkli bi taddir iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Pastahane mesela makarna üreticileri klübü gibi bişidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 BonePART said: (adam basi 24er dilim 6 kisi felan) bu oluyor mu gerçekten salladın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Pasta barbunyadır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Spacecake said: BonePART said: (adam basi 24er dilim 6 kisi felan) bu oluyor mu gerçekten salladın mı ? benim rekorum 22 dilim en az yedim en son mudur gelip rekor mu deniyosunuz demisti bi kadincagiz yavrum ben walla 2 dilim alicam diye izin alip alabilmisti eskiden genctik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar