Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babayla yaşamak çok zormuş

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
insanlar konunun amacını şaşırdı galiba, birilerine rakamlarla beraber laf edince karizmatik, zeki ya da sosyal olunmuyor. arkadaşlık ve sosyallik konusunda ahkam kesemlerin ne kadar arkadaş canlısı olduğunu görünce gözlerim yaşardı

Lafın Xaenin'eyse haklısın.
Her ne kadar şimdilerde humanist görüşün sancağını taşıyor gibi görünse de, tünel taraflarında zencilerin üzerine tükürüp "BOK RENKLİ İNSANLAR" diye naaralar attığını ben arkadaşı olarak hatırlarım.

Değilse yine haklısın, insanlık öldü zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:
5 satırdan sonra okumadım.

Sebep;

Seneler önce babama telefon üzerinden;

- Alcohol download ettirdim.
- Kurdurdum.
- Cracklettim.
- Oyun ISO'sunu mount ettirdim.
- CD key çözdürttüm.
- Kurdurttum.
- Cracklettim.

5 satırdan seni yendim.

VE;

Bunları yaparken bilgisayar başında değildim, sokakta yürüyordum.

oha okurken kan basıncım yükseldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone bi problemini dile getirmis, yerden yere vurulmus. Benzer sorundan bende muzdariptim. 2 senedir babamla konusmuyorum. Gereken mesafeyi sonunda koymayi basarabildim. Mutlumuyum? Hemde nasil. Babasiz da oluyormuymus? Hemde nasil. Cok diyen oldu "oglum o senin baban" diye. Eee ne olmus diyip siyriliyorum konudan.

Herzaman sunu düsünür ve söylerim.

Herkezden baba olmaz. Cocuk dogurmak icin dogurmayalim. Eger ona katabileceginiz birsey yoksa "hadi cocuk yapalim" demeyelim. Önce düsünelim. Ben ona ne verebilirim.

Gün gelicek insanlar elden ayaktan düsücek, iste ozaman yaninda evlatlarini görmek isteyen ailelere seslenebilmek isterdim. Huzur evlerinde "ne yaptim ben" dememek icin evlatlarinizla aranizi iyi tutun diyebilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:
paticik ahalisi bone u sevmiyor ^^ yuha 2 sene öncede böyleydi hala böyle mi =)

Gotunuzden is cikarmayn. BoneC kendi kasiniyor sacma durumlar yaratiyor. Su forumda baska kimse cikip alisveris merkezindeydim eektrik gitti yagmur yagiyordu olumu hisettim diye wall of text koymuyor, kimse 25 yasinda lmasina ragmen 15 yas sorunlari yasamiyor, kimse teoride 25 yasinda bi erkek olmasina ramen 15 yasinda bir kiz zihniyetiyle bana BoneC demaaaaaa diye topic acmiyor baska. Adam ajdar zihniyetli bi insan. Attention Whore tam adi ustunde bizde ustune oynamaktan zevk aliyoruz mutual bi yasam stili iste. Olmasa bole bi insan coktan cekip giderdi bu kadar ezildikten sonra yada bole ezildigi topiklerden birine cevap verirdi.

Adam sizofren bldigin bi tarafi war bu mesaji yaziyo sonra unutuyo gidiyo. Biz muhabbetini yapiyoruz saatlerce wookie bi insanin. Yoksa baska bi aciklamasi yok ki.

Bu arada benim babam roxor bi insan. Hic problemim olmadi mi oldu tabe hatta yumruk yumruga geldik ama yas kemale erince anliyosun ki enfes bi insanmis.
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik said:
buraya cevap yazan hemen herkes, babalarının hiçbir şeyine gıcık kapmayıp, onlarla mükemmel bir ilişki içindeler herhalde. bravo imrendim. kişisel bölümüne insanlar bir çok zaman iyi gitmeyen, ya da ufak pürüzler olan ilişkilerle ilgili,paylaşım ve fikir almak amaçlı konular açıyorlar. herkes te konuyu açan kişinin nerelerde haklı, nerelerde haksız olduğunu kendi bakış açısından dile getiriyor, çoğunlukla elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, ya da olumlu-olumsuz eleştiriyor, kendi yaşadıklarından örnekler veriyor,v.s.

super, sorunsuz baba-oğul ilişkisi yaşadığını iddia eden yoktur herhalde en fazla rpgsini yapabilir veya cool olsun diye buraya öyle yazabilir
çok düşük bir oranla da gerçek olabilir

ama aklı başında hiç kimse babasından, 6 yaşında bir çocukmuş gibi bahseden bir duygu bunalımını buraya yazmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
Seperate said:
paticik ahalisi bone u sevmiyor ^^ yuha 2 sene öncede böyleydi hala böyle mi =)

Gotunuzden is cikarmayn. BoneC kendi kasiniyor sacma durumlar yaratiyor. Su forumda baska kimse cikip alisveris merkezindeydim eektrik gitti yagmur yagiyordu olumu hisettim diye wall of text koymuyor, kimse 25 yasinda lmasina ragmen 15 yas sorunlari yasamiyor, kimse teoride 25 yasinda bi erkek olmasina ramen 15 yasinda bir kiz zihniyetiyle bana BoneC demaaaaaa diye topic acmiyor baska. Adam ajdar zihniyetli bi insan. Attention Whore tam adi ustunde bizde ustune oynamaktan zevk aliyoruz mutual bi yasam stili iste. Olmasa bole bi insan coktan cekip giderdi bu kadar ezildikten sonra yada bole ezildigi topiklerden birine cevap verirdi.

Adam sizofren bldigin bi tarafi war bu mesaji yaziyo sonra unutuyo gidiyo. Biz muhabbetini yapiyoruz saatlerce wookie bi insanin. Yoksa baska bi aciklamasi yok ki.

Bu arada benim babam roxor bi insan. Hic problemim olmadi mi oldu tabe hatta yumruk yumruga geldik ama yas kemale erince anliyosun ki enfes bi insanmis.

Öeh. Şu posttan sonra adam nasıl cevap verebilir ki zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...