Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 :D'lık bir durum yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kopek mi lan senin baban sen tv izlerken, oyun oynarken gelip yaninda otursun. bu nasil bi zihniyet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aquila said: kopek mi lan senin baban sen tv izlerken, oyun oynarken gelip yaninda otursun. bu nasil bi zihniyet ya. abi bide herif 25 yasinda yane hane 15 olursun anarim problemlerin olur felanda yas 25 ulan yasitlarin baba olmus (25 deil 23 olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aquila said: kopek mi lan senin baban sen tv izlerken, oyun oynarken gelip yaninda otursun. bu nasil bi zihniyet ya. bide burnuyla bacağını dürtsün sev diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eğlenmeye geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 adam gibi bişi yazayım dedim ama baktım 2 sayfa bone harasslanmış yine. gerçi bone'a da özel değil. sorry bone elimden bişey gelmez yazacak şevkim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Xaenin said: Sen de arkadaşlarını ara bolca onun yanında. Oh wait.. We have a winner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 BoneC kendi kasiniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben babama soru soruyorum cevap bile vermiyo. konuşmak istiyorum miklemiyo. milletin babası ne güzel yakın davranıyo bunlarda umursamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Benim izlenimlerim. 1- Baban bilgisayardan anlamıyor, ya da fotoğraf makinesinin power düğmesini bulamıyor diye ezmene gerek yok. İnternet ortamında rencide etmenin de anlamı yok. Onun parasını yiyorsun muhtemelen, yediğin ekmeğe ihanet etme. 2- Sen TV izlerken ya da oyun oynarken babandan nasıl bir arkadaşlık bekliyorsun onu anlamadım. Baban sonuçta, ben babam odaya girince bilgisayara arkamı dönüp onu dinliyorum mesela, ya da tv izliyorsam sesini kısıyorum. Babam sonuçta, saygı var, anlayış var. Napsın baban, kafanı mı okşasın sen MMO oynarken, millete laf atarken. Çok değişik zevklerin var azizim. 3- Tuhaf davranış nedir onu çözemedim. Baban bilgisayarda photoshop açıp spidermanin eline yeni rakı bardağını koyamıyor olabilir. Ama bu onun tuhaf olduğu anlamına gelmiyor, kaçımızın babasının arası süper ki bilgisayarla? (Kaçımızın dedim, KİMSENİN demedim. Atlayacak çünkü birazdan iki üç dallama benim babam program yazıyor eki eki diye, atlamayın gerizekalılar) 4- Baban bu herhalde kendini ölçüp tartacaksın. Hiç mi saygın yok, tartmayıp napacaksın kendini onu anlamadım. Arkadaşın değil baban. Kültürümüz böyle, ha sen de babana ismiyle hitap edip beraber ot mot çekip haplanacak bir ortam arıyorsan yanlış ülkedesin. 5- Muhtemelen saygısız bir insansın. Forumdan tanıdığım kadarıyla her laf sokma tribinin ardından " :) " koyan bir insansın. Günlük hayatta benim karşımda abuk subuk konuşup o sırıtmayı bana yapsan kafa göz girişirdim sana. Muhtemelen, çok über zeki bir insan olduğundan babana laf sokup duruyorsundur, kendi çapında iğneleme fln. Haklı olarak rahatsız oluyordur kendisi. 6- Küpe takıp, sigara içen insan saygısız olmuyor. (Küpe takmıyorum, sigara içmiyorum) 7- Hata sende değil, yaratılış meselesi. Ömrün boyunca yanlız kalacağın sorununu kendinde arama. Yaratılış işte, şu saatten sonra ileride ne yapacağına dikkat etmen lazım. Önce vatan diyorum. 8- Kolay kolay hiç bir aile, diğer aile üyelerinden birini internette afişe edip, saydırmaz. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 omg :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 topic bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 WOT yazan arkadaş, katılıyorum. 5. maddeye katılmayayım tarafsız olayım kaygısı var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 paradoks olmuş topic. süper bir insan olduğunu düşünüyorsan bonec, seni bu hale getiren insan baban. ve sen babanın başarısız olduğunu söylüyorsun. demekki başarısız bir adamın ürünüsün sende başarısızsın. of kuramadım cumleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Greeny o güzel postu yazan parmaklarını emdim. 5. maddeye çok güzel katıldım. 5. değil 7. ymiş. Hatta hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Greeny, o post ne ya. akıllı bi çocuksun sen, yapılır mı bu. o maddeler kovalasın seni. önce vatanlar, yediğin ekmeğe ihanet etmeler hatta bütün özdeyişler adınaaaaa ; güüüüç bendee artıık. bi daha görmiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 baban lan o senin npc vendor deil ne derse, yaparsa o babayla oğul arasındaki kayde değer en büyük uyuşmazlık yaş farkı dır herhalde, birbirini tam anlayamadan uzaklaşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Babam menemen yapıyor, salata yapıyor, muhabbeti de sağlam. Daha noolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bu forum senelerdir seninle yasiyor BoneC. Kimse sesini cikardi mi simdiye kadar. Ayip senin yaptigin! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 NPC Vendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 buraya cevap yazan hemen herkes, babalarının hiçbir şeyine gıcık kapmayıp, onlarla mükemmel bir ilişki içindeler herhalde. bravo imrendim. kişisel bölümüne insanlar bir çok zaman iyi gitmeyen, ya da ufak pürüzler olan ilişkilerle ilgili,paylaşım ve fikir almak amaçlı konular açıyorlar. herkes te konuyu açan kişinin nerelerde haklı, nerelerde haksız olduğunu kendi bakış açısından dile getiriyor, çoğunlukla elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, ya da olumlu-olumsuz eleştiriyor, kendi yaşadıklarından örnekler veriyor,v.s. ama bu konuya cevap verenlerin çoğu, mükemmel babalara sahip, mükemmel evlatlar olarak görünüyor. bravo, helal olsun... Bone, annemle benzer sıkıntıları yaşadığım oluyor, ne bileyim çok eleştiriyor bazen. daha önceleri hemen parlamaya meyilliydim, şimdi yavaş yavaş alttan almayı öğreniyorum, o zaman o da daha anlayışlı ve kabullenici olabiliyor. sana da önerim, biraz daha olduğu gibi kabul etmeye çalışman babanı, çünkü belli bir yaştan sonra insanların değişim göstermelerini ummak, ve ideal davranış beklentileri içinde olmak çok fazla işe yaramıyor. bir de teknolojik konulardaki beceriksizliklerinin çok fazla üstüne gitmemek gerek sanki. çok basit bir şey onlara çok zor gelebiliyor, ehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 forgiver said: baban lan o senin npc vendor deil Buna katıldım. Bone harraslamaktan ziyade benim görüşüme çakışan bir olaydan bahsediyorum, yanlış anlaşılmasın. Babanın genç olduğu dönemde bilgisayar, power tuşunun ne olduğunu bilme falan çokta hayati değildi muhtemelen. Bilmesi gerekmiyor. Öğretebilirsin. Hafızası kötüyse tekrar tekrar göstermen gerekir, bu da doğaldır. Senden yaşlı ve sana bakmış biri o. Etrafta dolaşmaları can sıkıcı olabilsede bunu belirtmek veya bundan şikayetçi olmak abes birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar