Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Daha önceki konularda belirttiğim gibi,David Fincher ne yaparsa gözü kapalı gider izler,taparım ve karşımızda uzun zamandır üstünde çalıştığı projesi "The Curious Case of Benjamin Button" http://images.teamsugar.com/files/upl1/1/13839/21_2008/benjamin-button.jpg The Curious Case of Benjamin Button F. Scott Fitzgerald’ın 1922 yılındaki çıkarttığı kısa öyküden uyarlanıyor ve senaryo yazarı Oscar ödüllü Eric Roth (Forrest Gump,Ali,Munich,...),başrollerini ise Brad Pitt,Cate Blanchett ve Tilda Swinton paylaşıyor. Film, seksen yaşında doğan ve geriye doğru yaşlanan Benjamin Button adlı bir adamın 1.Dünya savaşı sırasında başlayıp 21. yüzyıla kadar devam eden zorlu yaşam öyküsünü anlatıyor. Zaman Benjamin Button için tersten akmaktadır yani zaman geçtikçe herkes yaşlanırken O gençleşmektedir, elbette yalnızca dış görünüşü, 50 yaşına geldiğinde ise 30 yaşında bir kadına aşık olmasıyla hayatı daha da ilginç hale gelmeye başlar. imdb linki, http://www.imdb.com/title/tt0421715/ Merakla beklediğim filmlerden biridir,işin içinde David Fincher gibi biri olunca daha da meraklanıyorum :) ve son olarak fragmanı, http://www.traileraddict.com/trailer/curious-case-benjamin-button/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Çok uzun zamandır merakla beklediğim filmlerden biri.İlk hikayeyi okuduğumda bunun filmini çekseler nasıl olur diye düşünmüştüm=) Hikaye güzel Brad Pitt te başarıyla çıkar bu işin içinden. Can Dündar da buna benzer bi hikaye yazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ele aldığı konu sarsıcı. cate blanchett'a da bayılırım. kadro çok iyi görünüyor. beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 DarKRideR said: Film, seksen yaşında doğan ve geriye doğru yaşlanan Benjamin Button adlı bir adamın 1.Dünya savaşı sırasında başlayıp 21. yüzyıla kadar devam eden zorlu yaşam öyküsünü anlatıyor. Zaman Benjamin Button için tersten akmaktadır yani zaman geçtikçe herkes yaşlanırken O gençleşmektedir, elbette yalnızca dış görünüşü, 50 yaşına geldiğinde ise 30 yaşında bir kadına aşık olmasıyla hayatı daha da ilginç hale gelmeye başlar. Yok artık daha neler, yok muymuş başka filmi çekilecek konu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Brad Pitt niye hep böyle isimli filmlerde oynuyor onu anlamadım. The Assassination of Jesse James, The Curious Case of Benjamin Button falan. Neye sardıysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Senaryo iddialı, kadro iddialı, yönetmen Fincher; başyapıt bekleyebilir miyiz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oha çok ilginç bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bradd pitt le babamla oynasa yerim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kurduğun cümle çok yamuk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 İlginç film olacak. David Fincher varsa izlemek farz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 konu bence inanılmaz.. fincher damgayı vurur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konu gayet sağlam. beklenenler listeme üst sıralarda girdi. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Xaenin said: Brad Pitt niye hep böyle isimli filmlerde oynuyor onu anlamadım. The Assassination of Jesse James, The Curious Case of Benjamin Button falan. Neye sardıysa artık. unidentified fields of flying objects in the universe and brad pitt fln olucak herhalde bir sonraki film:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 trailer'in son sahnesinde yaşli teyze ve 5 yaşindaki tipin el ele tutuşup yürüme kısmı beni benden aldı yalnız.. mükemmel birşey bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ZaugnaKhaldun said: Senaryo iddialı, kadro iddialı, yönetmen Fincher; başyapıt bekleyebilir miyiz lan? bence kesin başyapıt olacak bu film. heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 filmin sonu sperm oluyo sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 halatla çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Fragmanı yeni izledim, çok iyi görünüyor. Gelse de izlesek. Ayrıca Cate abla diğer filmlerine oranla pek güzel görünüyor bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Merakla bekliyoruz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Amerika ile aynı tarihte mi vizyona giriyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Xaenin said: Brad Pitt niye hep böyle isimli filmlerde oynuyor onu anlamadım. The Assassination of Jesse James, The Curious Case of Benjamin Button falan. Neye sardıysa artık. Adam voleyi vurmuş zaten, niye oynamasın ki? George Clooney de böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Fight Club tarzı başyapıtlar arıyorum ben, varmı tavsiye...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bayik bir film olacak gibime geliyor ama merak etmeden de duramiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aylardır bekliyorum, buna sinemada bile gidebilirim para verip o derece. + Cate Blanchett ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konu ilginç ama 80 yaşında doğması için filin falan doğurması lazım adamı;nereye sığacak herif. Acaba doğum sahnesi nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar