asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Sayın patiler, levent tarafından mecidiyeköy'e gidecek patilerimizin, büyükdere caddesi dışında alternatif yolları kullanmaları tavsiye edilir. Fırtına esnasında ve yıldırım düşmesi sonucunda yan binamızın çatısı yola uçtu. Hasarlı arabalar var. Mecidiyeköy dönüşü çatı ve hasarlı arabalar nedeniyle yola kapalı. Büyükdere caddesi ile Barbaros Bulvarının bağlandığı üst geçitin oradan 2 şerit olarak trafik açılmaya çalışılıyor. Dikkatli kullanın, çatının yarısı hala binanın üstündeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bu ne be yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Oha her gün geçtiğim yol ve bugün boş günümdü, gitmedim şansa bak. Ne zaman olmuş bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 14.15-14.30 gibi falan. olur olmaz koşturdum cama, görünce de aşağı noluyoruz diye işte. sallandık filan biz de çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 zincirlikuyu'nun ilerisinde esentepe tarafında benim ofisim. yaklaşık bir saattir penceremin önündeki ağaç eğilip bükülürken içeri girecek diye panik halindeyim, çok fena esiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 oha nasıl lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 şimdi esentepe nasıldır acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 oof of benimde bugün eşya taşımam gerekiyodu :( bayramdan sonraya kaldı iş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 "Hızı zaman zaman 45 km’ye... " mış rüzgar, yani şöle bi 200-250km hızla takılan kasırgalar felan gelse amerikadaki gibin demekki oh oh uçarız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Kimse yaralanmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 istanbulda 144 cati uctu diyo haberlerde. yanlis mi yazdilar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Çatı trafiği zincirlikuyu mevkiinde yoğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Kuzguncukta bir saat önce baya rüzgar vardı ama şu an azalmış durumda, diğer yerler nasıl? akşam 22:30 da İDO ile Bursa'ya gideceğim, iptal olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 gözümün önünde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 göztepeden bildiriyorum; az daha evimin önünde oluşan ufak hortuma kaptırıyodum kendimibu gün. yürüken kafama iğne uçlu kestanelerden düştü, ağaçlar fln devrildi hep .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 of yaw bende leventte oturuorm bugun beşiktaşa gidicektim iiki gitmemişim yaw. bu ne bole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Absolut said: Kimse yaralanmış mı? bizden biri zincirlikuyu'da pastaneden dönerken kafasına baya ağaç dalı düşmüş, ama ciddi bir şey yok herhalde. aman olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Maslak tarafında kiremit yağıyomuş gökdelenlerin falan tepesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 oha gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hala yolda duruyo çatı. sigorta filan mı bekliyorlar acaba ya. araçların sahipleri filan da gelmiş. biraz önce bi dışarı çıkmam gerekti bi bakındım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 THIS IS MADNESS NO. THIS IS TURKEEEEEEEEEEY gören de hortum geldi sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 asinanyavuz said: hala yolda duruyo çatı. sigorta filan mı bekliyorlar acaba ya. araçların sahipleri filan da gelmiş. biraz önce bi dışarı çıkmam gerekti bi bakındım yine. iftardan sonra alırlar çatıyı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Ben okula giderken olduğum otobüs geçti çatı çöktü oraya korku içindeyim hala... Üstüne üstlük kuştepede minere çöktü ve ölü varmış sanırsam üstüne diğeride sallanıyordu insanlar kaçışıyordu ben kaçtım:P Birde bizim okulun çatısındaki demir levha uçarak avlumuza düştü kimse yoktu avluda allahtan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5C%C4%B0stanbul%27da%20f%C4%B1rt%C4%B1na%5CI26175639.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 "İstanbul'da bir sürrealist Salvador Dali" iyiymiş. Hepimiz sürrealist'iz zaten. "Güvenle park, güler yüzlü hizmet"i de çok sevdim. Sahneyle çok iyi örtüşüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar