bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Zor bişi değil gemi olan. Araba ise cidden zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bone said: axedice said: İnsanın işi gücü ve kız arkadaşı yoksa çok yaratıcı olabiliyor. herşeyi buna bağlamak gerçekten komik oluyor. birisi emek verir uğraşır mesela, "you get a life" veya "you get a girlfriend" diye saçmalar muhakkak bir başkası. e günde 10 saat işi varsa ve 10 yıldır evliyse gene böyle yaratıcı olamaz mı adam yani? ki var öyleleri, işinin sıkıcı temposundan uzaklaşmak için bir hobi ediniyor, uğraşıyor güzel şeyler yapıyor. sonra günde 24 saat pc başında oturan birisi onu işsiz güçsüz kız arkadaşsızlıkla felan suçluyor. hehehe alakasız trollemeler işte, başka bişi değil yapılanlar... bone seninde issiz gucsuz ve kiz arkadasi olmayan bi birey olarak bi bok uretememen seni kiriyo anliyoruzda her biseyede tepki entresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 epic setting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Absolut said: Zor bişi değil gemi olan. Araba ise cidden zor. Ben de buna pek katılamayacağım. Bence araba daha büyük olsa da daha kolay. Çok fazla detayı yok. Ayrıca 4 tekerlek desteği olduğu için gemideki gibi yüzmesi için denge ayarı yapmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Japonyada çok var böyle insanlar Ki özel saygı duyarım ben bunlara Birisi evinin garajında 10 metrelik Mecha yapmıştı (Land Walker diye aratabilirsiniz) Türkiye'nin geri kalmışlığının kanıtı nedir derseniz bu tür insanların azlığını/yokluğunu gösteririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 fenris said: incil deki hikayelerin legolarla yapılmışı :P emeğe saygı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 escher bu resmindeki sonsuz iniş-çıkış davasını perspektif deformasyonu master derecesinde kullanarak yapmış da lego versiyonundaki sırrı çözemedim. kameranın bakış açısına göre bir hile olduğunu tahmin ediyorum ama hiç ipucu vermemiş kim yaptıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 obaa one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 türkiyede boşanma sebebi olur bu hehe sıkıysa söleyin hanıma "ben legodan gemi yapcam" die (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 arcane said: 6 saatlik uykuyla işten çıkışta legoyla yapsan yapsan bıçak yapar, katil olursun. kesinlikle ve Norak said: türkiyede boşanma sebebi olur bu hehe sıkıysa söleyin hanıma "ben legodan gemi yapcam" die (: kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 throne_eins_meister said: Türkiye'nin geri kalmışlığının kanıtı nedir derseniz bu tür insanların azlığını/yokluğunu gösteririm Bilgi olmadan çıkarımlar, genellemeler yapmak da büyük bir geri kalmışlık sebebidir fakat. Amerika'da 80$ olan legoları, Lego Türkiye distribütörü Adore Oyuncak 380 YTL'den satmaya çalışırsa, Haribo alır gibi poşetleyip tarttırıp parça alma imkanı sunan Lego Shop'lardan da hiç açmazsa, böyle insan falan göremezsiniz Türkiye'de. "Oxford vardı da biz mi gitmedik" yani biraz o konular, basitçe baktığınız gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ama konu sadece lego değil. gerçekten de türkiye'de hobicilik pek yaygın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 axedice said: Ahahaha bone valla seni düşünerek yazmadım alınma lütfen. Topiğin orjinalindeki geyikti o lol. Cuce said: kız olsam verirdimki ben buna Aynen bunu bi kız yapsa direk tavım ben. İşimin başına dönmem lazım şimdi. K8de 12 dakikalık sıram kalmış ve squig herderlar kendi kendine lvl atlamıyor (ulan kim seçti bu serverı) , siz o arada biraz da Escher legolarının sırrını çözmeye çalışın. Ascending http://homepage.ntlworld.com/andrew.lipson/escher/lego_ascending.jpg Orjinali http://homepage.ntlworld.com/andrew.lipson/escher/ascending.jpg aha lan DF:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ractamainus said: ama konu sadece lego değil. gerçekten de türkiye'de hobicilik pek yaygın değil. Tamam da hangi hobicilik insani fiyatlarla sunuluyor? "Nasılsa hobi lan, lüks, çakalım zengine" diye satmayan distribütör var mı da hobicilik gelişsin? :) Gelişmiş ülkelere göre milli gelirin az olması hobi işlerini azaltıyor tabii de, üstüne bir de o ülkelerin 2-3 katı pahalı olunca hobicilik, normalde durumu olacak insanlar bile uğraşmıyor öyle şeylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sizin yordugunuz kadar kafa yormamistir adam o ise, oturmus kalkmis, bugun 2-3, yarin 5-6 lego eklemis bitirmistir, adamin legosu sizin elinizi yordu anasini satiim. onu gectim, belki adamin isi bu. ressamlara, heykeltraslarada gidip lan issize bak 3 ay ugrasip heykel yapmis mi diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 alıntı yapmayayım @baggio diyeyim... abi yurt dışında hobi dediğin şeyler para ediyo gün gelince. yani misal bizim ark lar lisedeykene basketbol kartları biriktirirlerdi. yani öle biriktir biriktir, hevesin geçince bi köşeye at türkiye deki olay. yurt dışında öyle değil ki. misal bi koleksiyonu 1000 dolar 1000 euro ya fln çok rahat satabiliyosun. özel hkartları falan da hakeza. misal magic kartları bi zamandan sonra kenara atılıyo tr de. yurt dışında bazı kartlara 100 dolarlar veriliyo. fln da filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 300 Fragmanı, Lego versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sufi said: escher bu resmindeki sonsuz iniş-çıkış davasını perspektif deformasyonu master derecesinde kullanarak yapmış da lego versiyonundaki sırrı çözemedim. kameranın bakış açısına göre bir hile olduğunu tahmin ediyorum ama hiç ipucu vermemiş kim yaptıysa. Şu sayfadan almıştım ben, adamlar detaylı anlatmışlar. http://www.andrewlipson.com/escher/ascending.html Ama bu resmi görünce anlaşılıyor zaten olay. http://homepage.ntlworld.com/andrew.lipson/escher/ascending_construction2.jpg Bi tane daha escher var, bu defa daha hileli ama. http://homepage.ntlworld.com/andrew.lipson/escher/lego_waterfall.JPG Çözene çikolata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Aynı leveldan giden şey sözde yukarı çıkıyo işte, suyun sözde döküldüğü yer. Çikolata için Yurtiçi Kargo Zuhuratbaba Şubesi plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Tebrik ediyorum escherı çözmüşsün :P Da legoyla onu nasıl yapmışlar asıl mesele orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 EagleEye said: /ankarada nerden lego alabilirim ayrıca bilen varmı yau. bayadır aklımda alcam bi set hehe. bide kaç paradır böle toşakları büyük bi set? ben satiyim sana, dolu var bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 lego döver diye boşuna demiyoruz, bir çeşit euler approximation olduğu için teorik olarak herşeyi yapmak mümkün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar