Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Şu mereti bırakayım dedim bi denemelere salıverdim kendimi. Ama iyi ki SİGARAYI BIRAKIYORUM dedim kendi kendime... Zaten sigarasızlığa karşı stres dolu vakitler geçiren bi insanım bide üstüne abuksubuk olaylar yaşıyorum sigarayı bıraktığım günden beri. Aslında 82. kez bırakışım bu, her seferinde "sigaradan mı ölcez?" diyip tekrar sigara alıyorum. Ama bu sefer hagatten inanıyorum bırakıcam. Ama nedendir bilmiyorum her bırakışımda da dandik gundik ama sinir bozucu olaylar yaşıyorum. Resmen çevrem sigarayı bırakmamı istemiyor gibi. Daha bu gece eve girerken evdekileri uyandırmadan gireyim dedim. Tabi aksilik olmazsa olur mu? Kapının üstüne kiliç vurmuşlar, kapıyı açmamla birlikte bi gürültü zaten çıktı, oda yetmedi kuzeni uyandırmak zorunda kaldım kapıyı açması için ki amaç kimseyi uyandırmamaktı. Orda zaten sessizce eve giriş questi bi fail verdi. E şimdi ben yemekte yedim üstünede yakarmıyım yakmazmıyım diye kendimle iddaalaşıyorum. Ama gerçektende bırakmak istiyorum, şu zibidi şey yüzünden koşamıyorum ciğerler artık yarı yolda nalları dikip benide nefes krizine sokturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 seviyosan bırakamazsın. bir buçuk sene içiyorum böyle bi anda tadı bok gibi geldi inanılmaz tiksindim ama ondan önce dört sene kadar severekten icmistim sonra sondurdum iste bi dahada icmedim spora verdim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ah be ya bende öyle bişi yapabilmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bazen banada geliyolar tiksiniyorum bi hiç tat almıyorum içtiğim sigaradan 2 gün içmiyorum kendime geliyorum yakıyorum yine içimde bırakma isteği olsa bırakırım en azından çaba gösteririm dayanırım ama seviyorum ulaaahn:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 şeytan pipisi içmeyin sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sigara zaten bırakılmaz olsa olsa sigara icmeye ara verilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bana göre sigarayı bırakmaya gerek yok ya azaltmak lazım sadece ayda 1 paket fln yeter yani ben öyle yaptım içkinin yanında zaten öyle çok ta içmiorm spor yapıorm zayıflıcam fln filan die güzel oluo böyle. koşu bandına çıkıorm 10 km hızda 4.5 dakka koşabiliyorum sonrasında kalp gg yani hani ciddi anlamda zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bırakmayı denedim 1 kere. herşeye dayanılıyor ama yemeklerden sonrası ölüm gibi. olmadı zaten. azalttım bende. nerdeyse günde sadece yemeklerden sonra içecek şekilde falan ama yine arttı zamanla o. azaltmak lzm yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 "Do what you want" gerisi traş , bırakmak istiyorum ama bırakamıyorumlar filan.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bırakışım aynen şu şekil oldu: sabah uyandım okula gitcem ulan dedim sigara benim irademi iyice çürüttü içmeden duramıyorum böle olmaz bu iş...o gün 1 tane sigara içtim o da arkadaşlar hocanın sigarasından araklamışlar dedim jubilem öğretmen sigarasıyla olsun onu içtim. 2 ay falan ağzıma sürmedim sonra...bi ara yine başlar gibi oldum içtim paket aldım kısa bi süre otlakçılık yaptım sonrasında. artık bünyem kabul etmiyo toparlamaya başladı heralde vücut içime bile çekemiyorum adam gibi içki varken çok nadir deniyorum ama yok içemiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sigara + Stres = Kalp Hastalığı Gayet sportmen bir akrabamda yaşadık, yediklerine de dikkat ediyordu, tek problemi sigara ve stresti. 4 damar değişti bypass oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ben severek bıraktım. Öyle de oluyor, zorlanıyor ama oluyor. Olunca da tekrar başlayası zor gelir insanın. Hoş daha 6. günümün sonundayım, bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tekrar başlıcaksın (herkese). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 screwy said: sigara zaten bırakılmaz olsa olsa sigara icmeye ara verilir.. Neden hep sizden bir tane var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sadece kendilerine de zarar verseler neyse.Pasif içici olarak onlardan çok duman yutup zehirleniyoz. *Aslında 3-5 tane sigara içeni sallandırıcan taksimde,bak bakalım bi daha içiyolarmı* diyicem ama yine içerler ki öyle bi illet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 içenlerin yanında durup nasiplenme arkadaş sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 duman (tu) sigara(tu) filtre(tu) üst üste derin 2 fırt çekiş(tu) sigaralı sohbetler(tu) sigara sevmiyen birisinden nasihatlar dinlemek(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sigara bırakılırmı yahu. 1 kere bırakmayı denedim. sinirden ablama çatıyodum sürekli. annemi evden kovup pazara yolladım. sonra ablam sigaraya başla lan dedi ve bakkaldan sigara alıp gelmişti bana. çekilmiyomuşum. çok agresif oluyorum. gerçi 9 yıl olucak tiryakilik dönemim. ondan önceside var ama abartmıyodum o zamanlar. 8 yaşımda ilk sigaramı içtim kısa camel soft du hiç unutmam. lise vardı evin yanında onun bahçesinde ağaçların arasında gizlice. ilkçektiğimde geberiyom sandıydım lan. sonra yaş ilerledi anneme dedim ben sigaraya başladım dediğimde " iyi bok yedin" demişti. sigara bırakılmaz. sigara candır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kermit said: 8 yaşımda ilk sigaramı içtim. Aynen,teyzemi ağzından dumanla şekil çıkarmaya çalışırken görüp istemiştim oda verdi ve ilk çektiğim nefes ve arkasından gelen öksürük bir daha ağzıma sürmemek için tek neden di diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ha bide eğer günde 1 paket felan içiyosan sigara azaltayım diyosan. sadece yemekten sonra içiyim lan azaltıyım sonra bırakırım azaltarak diyosan. cevabım nah bırakırsın öyle azaltarak bırakılmıyo. bi ara ben günde 3 paket alıyodum. 2 paketini ben içiyodum 1 paketi yancılar içiyodu evde felan. azaltayım dedim günde 1 paket aldım olmadı bırakırım diye. zaten bi müdet sonra yancılarda isyan etti sakın bırakma diye. elemanın birine utanmasa para yollıycaktım okul bitince sigara parası diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kermit ne zaman ölecen sen? Anlattığına göre durumun vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 rahmetli babaannem de pek severdi sigarayı, her ameliyattan sonra doktorlar içme derdi, ertesi günü içmeye devam ederdi gizlice. sonra akciğer kanserinden vefat etti. için için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Valla benim bugün tamm 70 gün oldu ve şu anda katiyen başlamayı düşünmüyorum. Bazen canım çekmiyor değil hani ama sağlığı düşününce gerçekten çok büyük bir etkisi oluyor 70 günün bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 30 yasında iktidarsızlık basgosterirse gorurum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yok abi fail verdi bırakmak. Gene alıverdim. resmen 3. günümde dünyam değişti. Sabah kalktım sigara arıyorum yok, eh dedim tutayım kendimi. Bi kahvaltıya oturdum bide tıka basa yedim afiyetle ardından 30 sn kendimi tuttum içmicem diye ama sonrasında markette gözlerimi açtım sigara alırken buldum kendimi. Yok abi bırakılmıyor en azından ben bırakamıyorum ve her seferinde de "ne bırakcam be!" diyorum ve gene sigara yakıyorum. Ha tamam aza indirmeye çalışıyorum. Her yemek sonrasında bide oyun başında kendimi çok kaptırırsam bi yakıyorum. Az biraz azaltmaya çalışıyorum. Şimdi 2 günde 1 pakete indirdim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar