Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 işte hep diyorum obliviondaki adamlar gerçekten işlerini ve rpgyi seven insanlar olsa Crowded Roads (yollara seyahet eden insanlar ekliyor. Tüm atmosferi değiştiren ufak ama inanılmaz birşey) tarzı şeyi kendileri eklerlerdi. Ben de zamanında rome total realism için gaul falan modellemiştim adamın pelerini koluyla beraber hareket etsin ve tek tarafı yüksek tek tarafı düşük olsun diye modelin iskeletine kadar inmiştim ve bi hafta falan uğraştım ama onu becerdiğimde baya zevk almıştım. Bu adamların yaptığı işi ne kadar sevdiklerinden emin değilim. Profesyonel oldukları için yaptıkları için tabi bir kalitesi oluyor ama gerçekten istekle yapılmış bir oyunun ruhunu hissedemiyorsun. Misal Planescape, hikayesini yazan insanlar romancı olunca hikayenin içindeki ruhu ve o hikayeyi yazanların bu işi yapmaktan zevk aldığını hissedebiliyorsun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oblivionla ilgili başlık varken yenisini açmıyim dedim bi sorum olcak. Empty Grand Soul Gem tam olarak neyden çıkar? sandıklardan bazen lootlardan öyle şansa bala çıkıyor ama özel olarak çıktığı biyer varmıdır? vampire cure questini yapıyorumda kadın "5 empty grand soul gem getir yardım edim varmı öle beleşe iş" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sandık & vendor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dün bi sandıktan buldumda nalet dolu gem'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bi sorum olcak, dark brotherhood'un bir görevinde, cheydinhal'ın olsa gerek, askerlerinden birini öldürmemiz gerekiyor. bağyan bir asker, bi tavernada, odada kalıyor. odasına giriyorum öldürüyorum 1000 bounty geliyor. bunu bounty'siz yapmanın bir yolu var mı? bide poisoned apple nasıl kullanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 up Xenocide said: bi sorum olcak, dark brotherhood'un bir görevinde, cheydinhal'ın olsa gerek, askerlerinden birini öldürmemiz gerekiyor. bağyan bir asker, bi tavernada, odada kalıyor. odasına giriyorum öldürüyorum 1000 bounty geliyor. bunu bounty'siz yapmanın bir yolu var mı? bide poisoned apple nasıl kullanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 apple ı masaya koy , pickpocket yap üstüne yerleştir vs adamlar yyince geberecek.. simdi savein varsa koy yapayım yada 2 saat bekle oraya geleyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 masaya koydum yemiyor pickpocket ile birinin cebine birşey koyabiliyor muyuz? ben koyamıyoruz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 etraftaki yemekleri topla bi tek o kalsın yemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ya beyler unoffical patchlerden bir kaçını yukledim oyuna başladm,ama tam sewer dan çıkarken oyun atıyor. Oyuna girerkenki menu den,date files taki dosyaların hepsini işaretlememiz gerekmiyomu.eğer sadece oblivion(master) seçili olursa atmıyor oyun ama diğerleride seçili olunca atıyor. Tabi belki sadece biri sorun yaratıyodur tek tek de denemedim. patchlerin çalışması için datafiles dan seçmemiz lazım ama dimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ilk olarak mod istesi olarak www.tesnexus.com u tavsiye ederim çok sağlam bir mod arşivi var. bana da geçenlerde bir arkadaş gösterdi çok iyi modlar yapmışlar. ilk aldığımda sadece lvl 8 iken main questi bitirip oyunu silmiştim. (lvl scalin suxx) sonra bu modaları görücne bir daha oynayayım dedim. oyun noırmalde 4.5 gb yer kaplıyorsa bende shivering isles olamdan 10 gb a kadar ulaştı :D mod kelimesi kulağa hoş gelse de mod yükleme işi çok kontrol istiyor. ilk olarak oblivion mod manager ı kurmanız gerek. (obmm) bu program sayesinde modların yükleme sırasını ayarlayabiliyorsunuz. bu ne anlama geliyor derseniz. Çakışan modlar varsa en son yüklenenin dediği geçerli olur. mesela bir mod bir item ı x hale getiriyorsa. başka bir mod da aynı item ı y hale getiriyorsa hangisini diğerinden sonra yüklersen ona göre item değerini alacaktır. Bu diğer şeyler için de geçerli. Hatta mod çakışmaları yüzünden oyunun açılmadığı veya sürekli çöktüğü de oluyor . O yüzden mod indirdiğinizde de açıklamaları çok iyi okuyun. Kullandığınız diğer modlarla çakışıyor mu diye inceleyin. Eğer çakşıp sorun çıkartan modlar varsa. Wyre bash diye bir programla bu konuları çözebiliyorsunzu da bunun için belli bir seviyenin üzerinde bilgisayar bilgisinesahip olmanız gerek. ayrıcana tesnexus da frostmourne u oyuna eklemiş biri var. Adam resmen blizzard dakilerden daha iyi bir iş çıkarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 of ben de yükleyeyim bari laptop çalıştırırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 francesco nun zımbırtıları bendede açık alanda göçmelere sebep oluyordu kapadım geçtim mod felan yüklemiyorum (bide birileri tavsiye ettiydi güya modu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ha yok bişi yok yok ayıpmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 https://staticdelivery.nexusmods.com/mods/101/images/47527-1-1484479050.jpg https://staticdelivery.nexusmods.com/mods/101/images/47527-0-1484479051.jpg https://staticdelivery.nexusmods.com/mods/101/images/47527-0-1484487233.jpg bunu da bi tekrardan kurup modlayacam bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 master necro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 topiğe tıklarken "LA NEYİ GÜZELLEŞTİRECEN DALLAMA, BOK GİBİ OYUN" diye girdim, Xenus beni biraz yanılttı... I must resist... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 ziplayip skill aldigimiz oyun degilmiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 http://www.nexusmods.com/oblivion/mods/47591/ şurada dursun. çok iyi bi liste var. https://www.youtube.com/watch?v=UiLVZYOpMJI vanilla skyrim special edition'dan iyi dsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar