Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Tivibunun desktop app side var en kötü ordan devam ederler. Digitürk ligtv webde de silverlight kullanıyor asıl onlar napıcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ya bu chrome uzun zamandır delirtiyor beni. youtube'da ileri geri yaparken videoda biranda takılıyor sonra tüm sekmeler uçuyor, bir kaç saniye sonra geri geliyor. chrome'u sildim tekrar yükledim, add-onları kaldırdım falan hiçbir şey fayda etmedi, neden oluyor bu iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 aynisi bana da oluyor, bir bilsem. flashla falan mi alakali acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 flash kullanmıyor chrome bir süredir, onla alakası var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Memory usage'dan patliyo olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Google Chrome'da eskiden resimlere sağ tıklayıp "Google'da ara" diyebiliyorduk, reverse image search için işe yarıyordu. şimdi onu kaldırıp yerine Google Lens zorlamışlar. eski haline nasıl geri çevirebiliriz, var mı bir seçenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Extension vardı onun için bir yerlerde. Çok uzun zamandır FF kullandığım için hala güncel mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Performans ayari gelmis: chrome://flags/#high-efficiency-mode-available en bastakinde default'u enable diyoruz, relaunch sonrasi ayarlara girip solda performans dugmesi var yeni, ordan aktive ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 On 26.12.2021 at 22:33, Bone dedi ki: Google Chrome'da eskiden resimlere sağ tıklayıp "Google'da ara" diyebiliyorduk, reverse image search için işe yarıyordu. şimdi onu kaldırıp yerine Google Lens zorlamışlar. eski haline nasıl geri çevirebiliriz, var mı bir seçenek? google imageste değişmiş, eskiden süürkle bırak ile direkt aratıyorduk şimdi google lens falan gelmiş sacma sapan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 google arama sonuçları sizde de uzun zamandan beri çöp mü? ilk 3-5 sonuçtan sonrası saçma sapan spamlerle dolu. 2-3 tane uzantım var vivaldi'de, belki ondandır dedim yok değil. chrome ile aradım aynı, şimdiye kadar hiç kullanmadığım edge ile aradım yine aynı saçma sonuçlar. spam'le savaşamıyorlar galiba artık, ya da benim makinede adware falan var. sizde nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Epeydir DuckDuckGo kullanıyorum ben, tamamen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 duckduckgo'da da çıktı bi kaç tane altlarda. bi şunu aratıp turkiye ve son 1 ay seçsene: mcdonalds indirim 10-15. sonuçlarda falan spam çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 12 bin kisiyi isten cikardiktan sonra daha bir downhill cokus bekliyorums. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Birkaç aydır böyle gerçekten, ne ararsam arayım altlar full spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Çöp evet, full reklam çıkıyor. Keywordlerle falan da alakasız sonuçlar çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 evet saçma sapan domainli sitele cıkıp duruyor. mesela eksisozluk yazıyorsun. dsfkljsf.it diye bi site cıkıyo actıgında eksisözlük ile ilgili yazı bile yok. seo için backlink kasan siteler sanırım bunlar ama niye google ilk sayfalarda cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 DuckDuckGo diyorum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 duckduckgo dan ben hiç verim alamadım ya özellikle görsel aramalar , fiyat kıyaslaması yapmak istediğim ürünlerde fln. cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 tekrar konu açmanın manası yok. chrome da son bi kaç defadır her zaman açtığımda girdiğim sitelere girdiğimde görselsiz sol tarafta mavi siyah italic fontlarla sonsuz sayfa gibi gösteriyor. refresh atınca düzeliyor. mesela paticiktede öyle oldu. diğer bazı sürekli ziyaret ettiklerimdede az önce pc yi açtığımda. bu tip durumlarda napmalı ? format ? fdsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 13 saat önce, xwhiplashx dedi ki: tekrar konu açmanın manası yok. chrome da son bi kaç defadır her zaman açtığımda girdiğim sitelere girdiğimde görselsiz sol tarafta mavi siyah italic fontlarla sonsuz sayfa gibi gösteriyor. refresh atınca düzeliyor. mesela paticiktede öyle oldu. diğer bazı sürekli ziyaret ettiklerimdede az önce pc yi açtığımda. bu tip durumlarda napmalı ? format ? fdsfsfs modemi resetle /cmd ipconfig/flushdns ipconfig/release ipconfig/renew bende çalışıyordu windows kullandığım dönemler her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 On 23.01.2023 at 14:43, Masticore dedi ki: duckduckgo dan ben hiç verim alamadım ya özellikle görsel aramalar , fiyat kıyaslaması yapmak istediğim ürünlerde fln. cok kötü aynen abi, guncel hayatta kullanmak isteginde ne yazik ki verimsiz. kullanmaya devam ediyorum da meh. sonra manual google acip yeniden search ediyorum70%. yine de duck'in privacy essentials cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 22 saat önce, DoruK dedi ki: firefox Opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 outdated life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar