rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben yanlıs anlasılmaktan sıkayetcıyımm..........
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ohooo, saysam şurda.. Yaniçok yok da her yaptığım salaklık godlike fail olduğu için etkisi büyük olur :D
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kafam güzelken mi yoksa normal kafaylan mı?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 altına sıçan duydum ama eline sıçan duymamıştım :)
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan.
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Llama said: elime sıçtımagır bok yedın :D kendısıne sordum solesem agır kacarmı dedım :D oda Gönderen: Llama Gönderilen: rainfall Tarih: 23/08/2008 15:19 sorun yok : )
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 güççükkene yerde baya bi jilet buluyorum 4 5tane. onları aıp cebime atıyorum. sonra unutuyorum cebimde olduklarını elimi cebime bi sokuyorum çıkardığımda baya bi yerden kesik bi şekilde kana bulanmış bi el.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Hiç salaklık yapmadım. Salak bi tane kız vardı lisede, 14 ayımı ona harcamıştım, ama kız salaktı ben değildim, sayılmaz o yüzden.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bu topic'e böyle bi mesaj atmam yaptığım en büyük salaklık
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Voys said: bu topic'e böyle bi mesaj atmam yaptığım en büyük salaklıko senın kendı problemın yapma bı daha aynı hatayı .
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Voys said: hahah gerildi gençsalak olmak için senin kadar ısrarlısını görmedim
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 askfasfaf. gecevardiyası olacaktı şimdi, saatte şöyle 20:00 falan olacaktı. ah ulan ne eğlenirdk
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Voys said: askfasfaf. gecevardiyası olacaktı şimdi, saatte şöyle 20:00 falan olacaktı. ah ulan ne eğlenirdkbu gidişle salaklıgın kitabını yazıcaksın
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 @ Xae sayılır :P harcanan zaman senin zamanın, 14 ay boru değil sdf.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Akhlaur said: Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan. hala bi elin varmı? bende parmağımı dikiş makinasının iğnesinin altına koymuştum sonra çalıştırmıştım noluyor acaba diye. edip: ama bizim makine böle elektronik değildi, altta bişey vardı onu ileri geri oynatınca iğne inip kalkıyodu. elektronikte yapsam durdurmayada fırsat bulamazdım of çok fena.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Akhlaur said: Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan. biraz daha açarmısın olayı en beğendiğin el nasıl oluyo?
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Xenocide said: Akhlaur said: Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan. hala bi elin varmı? bende parmağımı dikiş makinasının iğnesinin altına koymuştum sonra çalıştırmıştım noluyor acaba diye. edip: ama bizim makine böle elektronik değildi, altta bişey vardı onu ileri geri oynatınca iğne inip kalkıyodu. elektronikte yapsam durdurmayada fırsat bulamazdım of çok fena. aha aynısını ben de yaptım lan. aynı makine hemde.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Xaenin said: Hiç salaklık yapmadım. Salak bi tane kız vardı lisede, 14 ayımı ona harcamıştım, ama kız salaktı ben değildim, sayılmaz o yüzden. Sayılır.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kaan, onurla yaptıklarınız konudan muaf değil
Öne çıkan mesajlar