senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ben eve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dunyanin parasina dunya oyun aliyorum sonra yarisini oynayamiyorum, asil ben nereye gidiyorum, onun derdindeyim su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Açılmıştı, kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Liseden sonra azaldi, uniden sonra biteyazdi, oralarda arayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Bir yere gittiği yok. Kickstarterlar ile birlikte istediğimiz kafada oyuna para verip yapılmasını bile sağlayabiliyoruz. Tek karakterle 100 saat playtime'a ulaştığım(ve oyunu bitiremediğim) New Vegas gibi oyunlar da çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bence fena gitmiyor şu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 gayet iyi olucak ya arma 3 ve oculus rift combine edebilirsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Redeagle said: Kickstarterlar ile birlikte istediğimiz kafada oyuna para verip yapılmasını bile sağlayabiliyoruz. orasi oyle de.. daha meyveleri toplanmadi o pledgelerin.. double fine, wasteland, torment, eternity, ultima, shadowrun.. hepsine pledge yaptim.. double fine haric hepsine de guvenim tam ama iste fail olmadiklarini gormek lazim.. anca veriyoz yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 beni bu sene path of exile yeterince mutlu etti ya, benim için tam olarak beklenmedik taşın baş yarması oldu. indie mindie adamlar çok güzel oyun yapmışlar, her hafta peçliyorlar, p2w direk yok, community ile araları süper. böyle gençleri daha çok aramızda görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Eskiden bedavaya kaliteli oyunlar oynardık, şimdi para verip dandik oyunlar oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kickstart olayı başlayalı 1 senesini daha doldurmadı, firmalar oyunlarını satmaya başladıklarında ilgiyi görücez. DRM olayı zaten eskiden de vardı. Ubisoft bazı oyunlarında zorunlu internet bağlantısını istiyordu ama oyuncular isyan edince elini çekti. zorunlu internet DRM olayı diablo 3 ve simcity2013 gibi oyunları singleplay'den MMO oyuna çevirdi. Yaşanan server çileleri oyuncuları bezdirdi. Kopya karşı alınan önlemmiş. küllağıma anlatsınlar. xbox ve PC'ye çıkan bir oyun anında xbox versiyonu kopyalanıp torrente atıyorlar, pc'deki gibi crack ile uğraşmıyorlar. PC'nin asıl gücü oyunlarının %90'ı modlana bilir oluşu. Bu firmanın çıkarttığı editör ile yada "hacklenen" dosyalarla mümkün oluyor. warcraft3 moba, HL2'deki gmod ve arma 2'deki dayz gibi modları yapan insanlar şimdi kendi bağımsız oyunlarını geliştiriyorlar. Bu yüzden PC oyunları istekli insanları kendisine çekiyor. Pc oyunculuğun geleceği yapımcılardan çok olay kullanıcılara bakıyor. Tabi bu EA gibi aç gözlü firmalar yüzünden PC oyunculuğu bu durumlara düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 5 yıl önceye göre çok iyiye gidiyor. Birde şu Mass Effect 3, Simcity, DA 2 gibi oyunlara para veren insanlar azalsa daha da iyiye gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ekmek said: Hala gidip simcity e para veren kumpirler olduğu sürece | | | | | Vsen gel de skype ta sana vericem kumpiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dsici said: 5 yıl önceye göre çok iyiye gidiyor. Birde şu Mass Effect 3, Simcity, DA 2 gibi oyunlara para veren insanlar azalsa daha da iyiye gidecek. mass effect 3 ve DA 2 hadi neyse, franchise'ın devamı oyunlar ve her ne kadar aynı seviyede olmasalar da, piyasadaki oyunların %90'ından falan iyiler her şekilde. ama Simcity'i anlamakta güçlük çekiyorum... multiplayer olmayan ve full DRM zorunlu kılan bir oyunu bir insan niye alır gerçekten aklım almıyor... hele bir de şehir dediğimiz şeyi 8 sokak ile sınırlandırmışlarken. yok, kelimeler kifayetsiz kalıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 simcitynin de adı var işte, simcityi bilmeyen newfagler de simsden falan biliyo aa simsin citylisi diye alan coktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Yüooo burda bile "görmüş geçirmiş" sayılabilecek adamlar "Drm dışında pek bi problemi yok yafs" diye savunuyor Simcity'i. Hatta bikaç gün önce "Başlığı kirletmeyin burda ağlayın" diye başlık açtıydı biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Silphatos said: simcitynin de adı var işte, simcityi bilmeyen newfagler de simsden falan biliyo aa simsin citylisi diye alan coktur ahmd said: Yüooo burda bile "görmüş geçirmiş" sayılabilecek adamlar "Drm dışında pek bi problemi yok yafs" diye savunuyor Simcity'i. Hatta bikaç gün önce "Başlığı kirletmeyin burda ağlayın" diye başlık açtıydı biri. silph aynen bunu diyorum işte... burası ki bir gaming community, nerd yuvası olmasa da rahatlıkla bir geek yuvası diyebiliriz. oyunlara, bilgisayarlarına çok bağlı bir kitle. ama gel gör ki EA'in yaptığı şu oyuna 50-60 dolar vermekte bir sakınca görmüyorlar. hatta bunların bir sürüsü de simcity 2000-3000 oynamamış kişiler. Tropico dururken ben şu oyuna 7.5 dolardan 1 cent fazla vermem, o parayı da sırf denemek için veririm yani "görmemiş olmayayım" diye. ama burada bile dediğim gibi millet full price oyun alıp resmen destek oluyor EA'in bu iğrenç politikasına. 8 sokaklık şehir ile oynayıp üstüne 20 dolarlık büyük şehir dlc'si çıkacağını bile bile şu anda alıyorlar bu oyunu... doluyum çok bu konuda valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sabonis said: DA 2 sabonis said: piyasadaki oyunların %90'ından falan iyi http://i.imgur.com/AuWntnv.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Almayalimmi merak edip begenebilecegimiz herhangi bir seyi, kimin yorumunu bekleyecegiz sabonis . Alip bakiyoruz iste ea kazaniyor kaybediyor pc gamingin hali ne olacak indieleri destekleyelim gibi dusuncemiz yok ki.. oyun sonucta , parada satin alanin cebinden cikiyor , hic bir filme girmeyelim hollywooddan o zaman gibi bir sey bu.. Biz alirken bunca detaya takilmiyoruz siz almamaniza ragmen bizim adimiza daha cok dertleniyorsunuz cok garip yani. Hani bizim kendi dusuncemiz beklentimiz yokmus gibi.. simcity i begendik diyenleri bile tersliyor millet anlamak mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 abi yıllarını simcity 2000 3000'e verenler dandikliğini bilmelerine rağmen parayı basıp alıyolar işte bilinç altlarındaki sevgiden, bence normal simcity adlı bi oyunun hem türlü başarılı olması, sonra da parayı verdik sevelim bari yapıyodur yarısı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Simtropolis forumunda okudum, adam diyor ki TF2'de şapkalara 2500 dolar harcadım. Bu simcity'e de birkaç yüz dolar verebilirim. Bence mesele insanların para verip alması değil, adamın parası vardır alır. Oyun iyi derse orada iş değişir ama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Kanuni said: Almayalimmi merak edip begenebilecegimiz herhangi bir seyi, kimin yorumunu bekleyecegiz sabonis . Alip bakiyoruz iste ea kazaniyor kaybediyor pc gamingin hali ne olacak indieleri destekleyelim gibi dusuncemiz yok ki.. oyun sonucta , parada satin alanin cebinden cikiyor , hic bir filme girmeyelim hollywooddan o zaman gibi bir sey bu.. Biz alirken bunca detaya takilmiyoruz siz almamaniza ragmen bizim adimiza daha cok dertleniyorsunuz cok garip yani. Hani bizim kendi dusuncemiz beklentimiz yokmus gibi.. simcity i begendik diyenleri bile tersliyor millet anlamak mumkun degil. bu simcity'nin affedilir bi yanı yok. evet alamyacaksın. alıyorsan da gelip "sözde" gaming üzerine kurulu forumda şikayet edenlere itiraz etmeyeceksin niye şikayet ediyorsunuz diye. çünkü gaming ile alakalı herkes bu politikaların ve oyunların nasıl kanser yaydığını görebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sozde degil, ozde gaming forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 aldim :) mutluyum. oyunu elestirebilirsiniz istediginiz kadar da, sana kalmiyor ki alamazsin demek kimseye. sizlerinki oyundan cok alanlara karsi bir tutuma dondu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar