df Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 skyrim'in skill çeşitliliği ve manzaraları güzel ama hikaye güzel denemez. sıkılıp bitirmedim bile. dağ taş gezdim, mağara fln buldum işte. o kısımları eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 stat yok oyunda be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bck said: aslında sole bı durum var senın oyun degerlendırmen veya krıterlerın bana gore oldukca geniş ve detaylı gıbı gozukuyor artık oyun oynarken cok eften puften ama senın ıcın onemlı olan (anladın sen onu) bırsey, senın ıcın oyunu bıtırebılırken ben sıttır et deyıp devam edebılıyorum. o eşik bende aşağıda sende yukarıda sorun burda bence.. şişman nerd demişkısacaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 skyrim güzel oyun. iyi bi rpg mi? hayır. ama güzel oyun. -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 uc nokta koysaydin, daha etkili olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Skyrim öyle bir oyunmuş ki, Bone ile yılda bir kez aynı fikirde olma limitimi doldurdu. Kendi tarzında bir başarısı var yani. Oyun sektöründeki sığlaşmadan dolayı yıllardır adam gibi, çocuk oyuncağı olmayan bir RPG göremediğimiz için Skyrim'e atladık da, aslında o kadar başarılı değil. Diyaloglar çok sığ, sandbox olmayı denemiyor bile, grafikler süper değil dünya kadar glitch falan var. Oyuncuların türe olan açlığını ve ES serisinin marka değerini sömüren, normalde 70-75 alacakken bu şekilde 85-90 almış bir oyun bence. Güzel, gideri var falan ama epik değil yani. "PC Gaming" topiği neden bu noktaya vardı onu tam çözemedim de üşendim 2 sayfadan daha geri gitmeye, kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 erdalz said: bck said: aslında sole bı durum var senın oyun degerlendırmen veya krıterlerın bana gore oldukca geniş ve detaylı gıbı gozukuyor artık oyun oynarken cok eften puften ama senın ıcın onemlı olan (anladın sen onu) bırsey, senın ıcın oyunu bıtırebılırken ben sıttır et deyıp devam edebılıyorum. o eşik bende aşağıda sende yukarıda sorun burda bence.. şişman nerd demişkısacaa dfalşk sandalyaden düştüm zaaaa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 erdalz said: şişman nerd demişkısacaa 1 yıldır skyrim oynayan biri olarak bck mi şişman nerd oluyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yok, sana demis onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Baggio said: Skyrim öyle bir oyunmuş ki, Bone ile yılda bir kez aynı fikirde olma limitimi doldurdu. Kendi tarzında bir başarısı var yani. Oyun sektöründeki sığlaşmadan dolayı yıllardır adam gibi, çocuk oyuncağı olmayan bir RPG göremediğimiz için Skyrim'e atladık da, aslında o kadar başarılı değil. Diyaloglar çok sığ, sandbox olmayı denemiyor bile, grafikler süper değil dünya kadar glitch falan var. Oyuncuların türe olan açlığını ve ES serisinin marka değerini sömüren, normalde 70-75 alacakken bu şekilde 85-90 almış bir oyun bence. Güzel, gideri var falan ama epik değil yani. "PC Gaming" topiği neden bu noktaya vardı onu tam çözemedim de üşendim 2 sayfadan daha geri gitmeye, kısmet. sandbox olması onemlı degıl acık dunya ıstedıgını yapabiliyorsun herkesi öldürebilirsin.ne yapma istiyorsan onu yapıyorsun arka plandadabır hıkaye var takıp edıyosun işte bukadar. Ha monitorden lydia çıkıp handjob yapsın istersen ona daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Oha ne kadar komik xD! "Oynuyosun işte istediğini kes" seviyesinde bir adamla mı oyun tartışalım? Canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bck o dediklerin güzel şeyler ama Morrowind ve New Vegas da aynısını veriyor. Skyrim ve Morrowind ile New Vegas'ın kaliteleri belli. Skyrim bunu olabilecek en kötü şekilde yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ayrıca: http://forum.paticik.com/read.php?35,5666865,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 klavyede ı-i harflerini bulamayan bir adamla tartışıyorsunuz. suç sizde, iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Görmeyenler varmış yayılsın, bu adamla tartışıyorsunuz: bck said: skyrim oynadigim en iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Şu da kesilmemiş hali: bck said: old gamerlik muhabbetini birakin bende c64 un basindan kalkmazdim fakat skyrim oynadigim en iyi oyun kim bok atiyorsa biraksin bu isleri sallayan cok hakkini vererek oyun oynayan yok motoru gorup gorebilecegin en layt motor adam acik dunya yaratmis 5 gb ta daha ne yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bck said: herkesi öldürebilirsin. yok oyle bir sey. herkesi olduremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 dreagloth said: Şu da kesilmemiş hali: bck said: old gamerlik muhabbetini birakin bende c64 un basindan kalkmazdim fakat skyrim oynadigim en iyi oyun kim bok atiyorsa biraksin bu isleri sallayan cok hakkini vererek oyun oynayan yok motoru gorup gorebilecegin en layt motor adam acik dunya yaratmis 5 gb ta daha ne yapsin ahuahaha, skyrim en iyi oyun? Sadece Morrowind desem biter sanırım bu tartışma. Yeni bir overhaul modu vardı morrowindin morrowind nexusta su günlerde oynuyorum, grafikler almost skyrim, gameplay ise 2000 sene falan ilerde. Ki benim pati ortamındaki casual oyunculara cok daha yakın oldugum düşünülürse, suraya gelip su argümanı bozacak 30 örnek falan daha yazabilir millet sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 c64'de 8 bit pron izliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 dreagloth said: Görmeyenler varmış yayılsın, bu adamla tartışıyorsunuz: bck said: skyrim oynadigim en iyi oyun olm senden kaçamadık bi turlu ha :) bir marka ile tartisiyorsunuz doc. dr. sinan sagiroglu oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Popeye said: bck said: herkesi öldürebilirsin. yok oyle bir sey. herkesi olduremiyorsun. oyunu bitirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 doc dr what ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Skyrim gayet güzel bir oyun. Her şeyiyle seviyorum oyunu, diyalog diyalog diyenler için şunu söyleyeyim, o çağ geride kaldı, ben de oynadım Planescape Torment, ama o dönem teknoloji de belli bir seviyedeydi ve oyunların vurucu yönü diyalog / hikaye olabiliyordu, çünkü gerisini ön plana çıkaracak görüntü kalitesi vb. yoktu. Şimdiki konsol bebelerine WOT dayarsan o oyun 10 tek satar. Zeitgeist, you know? Mevcut durum bu şekilde, Skyrim de mevcut durum kısıtları altında yapılabileceklerin en iyilerinden biri. DA2 varken Skyrim e rezil diyenleri de anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 da2'nin rezilligi, skyrim'i aklamiyor. ikisi ayri ayri rezil fjdskfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Görüntü kalitesi gelişti diye dialog ve hikayeye gerek yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar