Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

bck said:

aslında sole bı durum var senın oyun degerlendırmen veya krıterlerın bana gore oldukca geniş ve detaylı gıbı gozukuyor artık oyun oynarken cok eften puften ama senın ıcın onemlı olan (anladın sen onu) bırsey, senın ıcın oyunu bıtırebılırken ben sıttır et deyıp devam edebılıyorum. o eşik bende aşağıda sende yukarıda sorun burda bence..

şişman nerd demişkısacaa
Sosyal ağlarda paylaş

Skyrim öyle bir oyunmuş ki, Bone ile yılda bir kez aynı fikirde olma limitimi doldurdu. Kendi tarzında bir başarısı var yani.

Oyun sektöründeki sığlaşmadan dolayı yıllardır adam gibi, çocuk oyuncağı olmayan bir RPG göremediğimiz için Skyrim'e atladık da, aslında o kadar başarılı değil. Diyaloglar çok sığ, sandbox olmayı denemiyor bile, grafikler süper değil dünya kadar glitch falan var. Oyuncuların türe olan açlığını ve ES serisinin marka değerini sömüren, normalde 70-75 alacakken bu şekilde 85-90 almış bir oyun bence. Güzel, gideri var falan ama epik değil yani.

"PC Gaming" topiği neden bu noktaya vardı onu tam çözemedim de üşendim 2 sayfadan daha geri gitmeye, kısmet.
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

bck said:

aslında sole bı durum var senın oyun degerlendırmen veya krıterlerın bana gore oldukca geniş ve detaylı gıbı gozukuyor artık oyun oynarken cok eften puften ama senın ıcın onemlı olan (anladın sen onu) bırsey, senın ıcın oyunu bıtırebılırken ben sıttır et deyıp devam edebılıyorum. o eşik bende aşağıda sende yukarıda sorun burda bence..

şişman nerd demişkısacaa

dfalşk sandalyaden düştüm zaaaa xd
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Skyrim öyle bir oyunmuş ki, Bone ile yılda bir kez aynı fikirde olma limitimi doldurdu. Kendi tarzında bir başarısı var yani.

Oyun sektöründeki sığlaşmadan dolayı yıllardır adam gibi, çocuk oyuncağı olmayan bir RPG göremediğimiz için Skyrim'e atladık da, aslında o kadar başarılı değil. Diyaloglar çok sığ, sandbox olmayı denemiyor bile, grafikler süper değil dünya kadar glitch falan var. Oyuncuların türe olan açlığını ve ES serisinin marka değerini sömüren, normalde 70-75 alacakken bu şekilde 85-90 almış bir oyun bence. Güzel, gideri var falan ama epik değil yani.

"PC Gaming" topiği neden bu noktaya vardı onu tam çözemedim de üşendim 2 sayfadan daha geri gitmeye, kısmet.

sandbox olması onemlı degıl acık dunya ıstedıgını yapabiliyorsun herkesi öldürebilirsin.ne yapma istiyorsan onu yapıyorsun arka plandadabır hıkaye var takıp edıyosun işte bukadar. Ha monitorden lydia çıkıp handjob yapsın istersen ona daha var.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Şu da kesilmemiş hali:

bck said:

old gamerlik muhabbetini birakin bende c64 un basindan kalkmazdim fakat skyrim oynadigim en iyi oyun kim bok atiyorsa biraksin bu isleri sallayan cok hakkini vererek oyun oynayan yok motoru gorup gorebilecegin en layt motor adam acik dunya yaratmis 5 gb ta daha ne yapsin

ahuahaha, skyrim en iyi oyun?

Sadece Morrowind desem biter sanırım bu tartışma. Yeni bir overhaul modu vardı morrowindin morrowind nexusta su günlerde oynuyorum, grafikler almost skyrim, gameplay ise 2000 sene falan ilerde. Ki benim pati ortamındaki casual oyunculara cok daha yakın oldugum düşünülürse, suraya gelip su argümanı bozacak 30 örnek falan daha yazabilir millet sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Skyrim gayet güzel bir oyun.

Her şeyiyle seviyorum oyunu, diyalog diyalog diyenler için şunu söyleyeyim, o çağ geride kaldı, ben de oynadım Planescape Torment, ama o dönem teknoloji de belli bir seviyedeydi ve oyunların vurucu yönü diyalog / hikaye olabiliyordu, çünkü gerisini ön plana çıkaracak görüntü kalitesi vb. yoktu.

Şimdiki konsol bebelerine WOT dayarsan o oyun 10 tek satar. Zeitgeist, you know? Mevcut durum bu şekilde, Skyrim de mevcut durum kısıtları altında yapılabileceklerin en iyilerinden biri. DA2 varken Skyrim e rezil diyenleri de anlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...