SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 axedice said: Gördük, 20 sayfa falan önce kabul edilebilir bi retcon dedik ve geçtik. retcon degılde olu dogmuyor mu o yuzden mora yakin bir renkti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Garona'yı açıklayın, hepiniz ordaydınız be, dürüst olun dürüst, hepinizi görüyoruz, ne olduğunuz meydanda işte. Cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sen ne diyosun değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 SenariouS said: retcon degılde olu dogmuyor mu o yuzden mora yakin bir renkti sanirim Esir kampında yeşil doğuyordu onu değiştirmişler. Daha önce de madem demon blood içenler yeşil o zaman içmeyen thrall nasıl yeşil oluyor sorusu gelince fel magic yeşil yapıyor diye değiştitmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=DgZdlGZ2_TQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 retconlar falan baya saçmaydı, combatlar meh at best. büyü çok azdı ama fena değildi, oyunculuklar yerlerde falan. 6/10, 3 puan warcraft hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Sparkcaster said: retconlar falan baya saçmaydı, combatlar meh at best. büyü çok azdı ama fena değildi, oyunculuklar yerlerde falan. 6/10, 3 puan warcraft hatrına. DAHA İYİSİNİ ÇEKEBİLİYOSAN, BUYUR ÇEK ARDA! Çekemiyosan anten tak. Zaaaa. Legion geldi, account u açalım tekrar napalım. Edit: hay sayfa başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 30 ağustosta geliyor legion bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bu gece diyor geri sayimlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bu gece 12pm den sonra 30 ağustos işte abi asdasd benim yazmaktaki amacım farklıydı SPARK BEY 30 AĞUSTOS SPARK BEY 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Kinguinde 105 lira, durmaplayde 118, g2ade 102. G2adan alayım ya. Var mı itirazı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 durmaplay en iyi vendor onların arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 axedice said: Kinguinde 105 lira, durmaplayde 118, g2ade 102. G2adan alayım ya. Var mı itirazı olan? Kinguin en temizi. Overwatch'ı oradan aldıydım sıfır sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 başlık yanlış bu arada pampalar aradığınız başlık bu: https://forum.paticik.com/read.php?43,8123026,8494179#msg-8494179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 kinguin'den alin, hatta teasy cat araciligiyla alin ki zipzip de biseyler kazansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bence film tam olarak bekleneni veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 aa pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 bingildak said: SPARK BEY 30 AĞUSTOS SPARK BEY 8-) adam iki metre ama lafının arkasında duramıyor ya. bütün saygım sıfırlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Yeniden seyrettim de bu filmin ikincisi yıkar ortalığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Aptallik etmesinler en az 20 film cikar. Yilda 2 film seklinde yayınlasınlar. Aspectler Arthas Dearthwing Thrall Tek basina bile filmi yapilcak cok sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 filmde japon elf vardı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Şimdi bitti, beğendim ben. Bayağı kötü kesin beklentisiyle izledim diye de öyle olmuş olabilir. Lore'un içine etmişler ama düşününce sinematikleştirmek için iyi hamleler gibi geldi. Bir tek Garona olayını yediremedim bir türlü hiçbir şeye, yani aşk yaşamalasını vs. anlarım da en son kısımda kabul edilmesi ve lafının dinlenmesi, Kral suikastini bu şekilde yedirmeleri vs. saçma geldi. Sargeras ayağını hikayeye katmamaları daha akıllıca, öze gayet iyi oturtulmuş ama işte bu haliyle de saçma bayağı, daha sükseli olurdu orada orjinale sadık kalınsa. Khadgar'ın bu şekilde betimlenmesi de hoşuma gitti niyeyse, orjinali çok daha oturaklı olmasına rağmen bunu da iyi yedirmişler. Gerisi dediğim gibi hoştu. WOD'daki karakterlerde güzel tasvir edilmiş, zaten patch'in yapılmasının sebebi filme model çıkartmakmış resmen izleyince anlıyorsun sdafasdfdsa Jesus Thrall lol bir de, izledikçe aklıma Laurelin geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 +1 Netflix te gorunce gecen hafta izledim. Beklentim bayagi kotu olur yonundeydi ama fena olmamis. Lore a biraz daha sadik kalsalardi, daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Oyunlara o kadar ağırlık verirlerken araya birkaç da film atsınlar. 3 expansion birden açıklamak kolay, 2 tane de film açıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar