Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PoEda daha sezon başında 20c mu ne borç istemişti, hayır bankada 2c var lvl30 muyum neyim hala "ölüyü oynamayın lan verin işte" diye hava yapıyor.

Umarım bu kadar atarın ve giderin altı boş değidir. Delikanlı gibi sözünü tutar, borcunun hakkını verir.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

hahaha ilişmeyin meczuba ya. durumu yoksa demek ki...

nasıl da bok attığı "yetmez ama evet topiklerindeki sağ-liberaller" gibi yokları oynuyor hahhaha.

Sen de o liberallerdensin di mi?

ADRES VER
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bingildak said:

benim içimdeki wow sevdası kökten gitmiş sanırım ya, filmden sonra en ufak kıpırdanma olmadı. hatta warcraftları mı oynasam falan dedim ondan sonra bir kaç sene önceki denemem aklıma geldi vazgeçtim :)

+1.
Mesaj tarihi:
Nazca said:

bingildak said:

benim içimdeki wow sevdası kökten gitmiş sanırım ya, filmden sonra en ufak kıpırdanma olmadı. hatta warcraftları mı oynasam falan dedim ondan sonra bir kaç sene önceki denemem aklıma geldi vazgeçtim :)

+1.

Ptr a girin abi subsiz da giriliyor su an. Premade 100 lvl her classi deneyin. Ben oyle yaptim filmden sonra rahatladim.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Nazca said:

bingildak said:

+1.

Ptr a girin abi subsiz da giriliyor su an. Premade 100 lvl her classi deneyin. Ben oyle yaptim filmden sonra rahatladim.

Film boyutu iyi güzel de WoW ile ilgili özlem duyduğum yegâne hadise Sulfuras ile windfury proclamaktı abi, fakat o da zannedersem retail serverlada şu an mümkün değil. WotLK'den sonra çok fırsatım olmadı, çok yabancılaştım onca yıl, göz atmayı istemiyor da değilim hani, bakıcam bir ara mutlaka.
Mesaj tarihi:
Myrica said:

Thrall dogdugunda basbaya mavi yahu.

He sen ananın karnından kavruk kumral ve sivilceli doğdun yani

1. Yenidoğan bebeler için bi google plz
2. Portal seyahati yüzünden muhtemelen zamanından erken doğup doğumda ölmüştü.
3. İki pıtpıtlasalar poposuna rengi gelirdi
Mesaj tarihi:
monomyth diyoruz buna, blizzort heleki metzenin en sevdigi sey zaten :3

film icin senaryo yaz dediler adam zaman tutmasa bile filmi thrallin dogumu ve ailesine adadi

https://65.media.tumblr.com/5ac2b4bfc52ed02b1c6ff8015f38840e/tumblr_nc8ox1nxQo1su8j1lo1_1280.jpg
  • Yeni Oluştur...