TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 yalnız filmden gaza gelip guldan diye warlock açmak istedim. tabi ki alamıyon o ismi. gülden diye female warlock açtım kasın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Gülden karaböcek diye acsaydinxbari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 TheRiverBelow said: yalnız filmden gaza gelip guldan diye warlock açmak istedim. tabi ki alamıyon o ismi. gülden diye female warlock açtım kasın beni ally acmıssındır sen sımdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Esh said: Gülden karaböcek diye acsaydinxbari dandik tr çevirisi gibi.. Kıyametcekici griyele cehennemcigligi Karaböcek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Fantazi warlock '96da yilin oyuncusu odulunu alirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 applev0dka said: Esh said: Gülden karaböcek diye acsaydinxbari dandik tr çevirisi gibi.. Kıyametcekici griyele cehennemcigligi Karaböcek sdfs ÖLÜMKANAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 TANİS YARIMELF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Olumkanat nereden neyin berbat cevirisi diye 5 sn dusundum. Minor aydinlanma yasadim. Pesine applevodkaninkilere tekrar baktim. Mind blown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Griyele de kaldim ben O neyin cevirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 greymane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 karaböcek neyin cevrilmiş hali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Fin said: greymane Bak newfag nasil da biliyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Oha hangi ara newfag oldum ben sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Yok ya satasiyorum oyle saga sola bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Undisclosed said: karaböcek neyin cevrilmiş hali ? Gulden karabocegi tanimayan genclik. Ya da ben yaslaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 yılların Gul'dan'ına Karaböcek diyen gençlik. yaşlanmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 pattisliborek said: huun said: ad3m said: Hiç ally oynamadığım için bilemicem for teh horde! dün bir arkadaşı gördüm de filmden sonra arkasında lavuğun birisi "gene a* koyduk horde'un" demiş, bizim elemanda hop kardeşim falan deyince özür dilemiş. özür dilemese dalacaktım diyor sdfsd ahaha umut sarıkaya karikatürü gibi. ana bacı sayarken bıçkın delikanlının 'hop birader ne diyon sen' çekmesi ve küfreden karakterin R yapıp 'abi benim lafım delikanlı hordelar için değil yanlış olmasın' demesi ve akabinde ağır horde fanatiği abinin 'kardeşimsin eyvallah' yapıp selam çakması... tenks for the spo.. komik hikaye olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 gülden mi karaböcek? abaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Laurelin said: TheRiverBelow said: yalnız filmden gaza gelip guldan diye warlock açmak istedim. tabi ki alamıyon o ismi. gülden diye female warlock açtım kasın beni ally acmıssındır sen sımdı :( orc female ya. zaten hiç böyle SİNİRLİ bakmıyor artık orklar. o mean looking gitmiş. gayet cute, günden güne koşan bir gülden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Undisclosed said: karaböcek neyin cevrilmiş hali ? dark insect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 khadgar ozan tufan medivh de david guetta. yalnız khadgar hiç olmamış hakkaten ya. elemanda beni wowun başından niye kaldırdınız hali var mütemadiyen. level 1 mage başlamış NPClerle etkileşim halinde gibi film boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 izledim begendim sub actirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 GIRDAP GIBI DONEN PALALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 benim içimdeki wow sevdası kökten gitmiş sanırım ya, filmden sonra en ufak kıpırdanma olmadı. hatta warcraftları mı oynasam falan dedim ondan sonra bir kaç sene önceki denemem aklıma geldi vazgeçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar