GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Eternal said: Esh said: Olm yanlis mi gordum yoksa cidden biri lotrdan iyi mi demis? Film değil, warcraft evreni orta dünyayı donunda sallar dedim. Bu da komikmiş no need to be a fanboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 AMA WOW ÇOK GÜZELDİ, BURNING CRUSADE?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 biri de dnd kalitesinde film demisti, agzi olan konusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Eternal said: Esh said: Olm yanlis mi gordum yoksa cidden biri lotrdan iyi mi demis? Film değil, warcraft evreni orta dünyayı donunda sallar dedim. bu forum tarihinde yazılmış en komik post olabilir iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 cashgrab için yapılmış 3. sınıf filmin neyini tartıştınız bu kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Sanirim troll degil inanarak soylemis. Neyin kafasi lan bu vurun suna doomhammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Hırs yapmayın gençler. Sakin sakin devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 BAYDIRMEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 konu olarak lotr dan tabiki iyi değil ama cgi olarak lotru çok afedersiniz zker atar. piç gandalf 3 film boyunca sübhaneke büyüsü bile atmadı film başladı herifler s.a dedi teleport oldu obarey dedim. gul'dan ın drain soullarında piç gibi tısısısısı diye gülüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Silphatos said: Sanirim troll degil inanarak soylemis. Neyin kafasi lan bu vurun suna doomhammer görüyosun dimi bana kızarken bile wow'dan temalar veriyosun.. Anlatmak istediğim bu işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Laurelin said: Begenmiyorsaniz elestiriceginize daha iyisini yapin dendimi daha ? Ya ben bu lafa genel olarak katiliyorum ya. O yuzden insanlarin yaptigi isleri elestirmekte zorlaniyorum eger uzmanligim olan ve yapabilecegim/daha iyi yapabilecegim bisey degilse. Ofiste falan isleri elestiriyorum mesela. Benden kotu cizen/yazan/oynayan biri varsa yine elestiririm. Ama bilmedigim yetemeyecegim islerde rahatsiz oluyorum elestirirken insanlari ahasd bana noluyo la sanki bi bok biliyomusum gibi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Off catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Eternal said: Silphatos said: Sanirim troll degil inanarak soylemis. Neyin kafasi lan bu vurun suna doomhammer görüyosun dimi bana kızarken bile wow'dan temalar veriyosun.. Anlatmak istediğim bu işte sdf konu: Warcraft (2016) warcraft lore'u eziklemiyorum zaten çala çala kral bir şey yaptılar ama lotr'u donunda sallamak nedir aga. lotr olmasa warcraft olur muydu sence veya böyle mi olurdu, belki starcraft'ın adı warcraft olurdu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 lovecraft0Z said: bu ne ya ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 prömiyere göyle giyinip geliş galiba ya da shop bende yeni gördüm twiterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bide lothar sorunu var tabi gonlumuzdekı hatat blizzardın gonlundekı lothar bellıydı en basından https://c2.staticflickr.com/2/1209/4727987805_9e6b7b7c14_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 lotharin mavi gözlerinizi görünce kalbin güp güp atmadi mi? guldan on numara olmus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 serjuhan said: Ya olmazsa sırf gişe için sinemada normal izleyiciye hitaben bir film yapsınlar. Sonra extended editionda 3-4 saatlik lore enjekte edilmiş hali ile oyun kitlesini hedef alan bir Bluray çıkarsınlar ben razıyım valla. torrent varken yalan o. gişede kazanması gerek abi filmin parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 e yazdığı sistem zaten gişede kazanıyor? lore arayana blu ray işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 3-4 saatlik ek halini neyle çekeceksin abi ? oyunculara ödemeyi garrison resource olarak falan mı yapcaklar sdass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 3-4 saatlik değil de zaten çekiliyor onlar, ondan sonra kısaltılıyor. yani kısa çekip uzatmıyorlar, uzun çekip kısaltıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 biliyorum da. normal film uzunluğu kadar atılan sahne olmuyor sanırım hiç bir filmde ? 2 saat film olsun, bluray 4 saat olsun zarar ettirir adamlara. onun yerine 2 film cıkartır gişede 2ye katlarlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 http://i.imgur.com/5lP7mYE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Güzel bir film olmuş, artık her yıl yeni bir warcraft serisi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar