bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bana diziden hallici geldi cgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 E yani. Meeeehhh görünüyor, gidip beğenmeyeceğiz daha iyi olabilirdi keşke blizzin inhouse ekibi yapsaydı falan diyeceğiz. Erken düşerse belki sinemaya bile gitmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 o kadarda değil yuh. ben ilk gün imax okuturum yine de bir lotro etkisi yaratmayacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Aket-Atum said: Sırf laf etmek için mi konuşuyorsunuz ya da ekranlarınız mı kötü anlamadım da, videoyu durdurdum baktım hiç öyle facia denecek birşey ile karşılaşmadım. facia'lık bir durum yok, konuyu vs. düzgün işlemeleri lazım - bu soru işareti filmi görmeden kimse bilemez - ama cgi efekleri fazla fazla sırıtıyor, hani bildiğimiz dünyadan farklı azeroth burası demek icin tamami ile hayali bir dünya yapılmış vaziyette ama bakalım ne derece başarılı olacak. şu anki hali ile çok yapay duruyor herşey. avatar'ın güzelliği, sanırsın gerçekten öyle bir gezegen var. o kaliteyi yakalamışlar mı öğrenemedik halen, çıkan kısımlardan da anlaşılan hayır yakalayamamışlar gibi duruyor. sorun o en fazla bir narnia olur gibi duruyor. o da kötü değildi ama bir kült olamadı işte lotr yada avatar kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 scorch said: en fazla bir narnia olur gibi duruyor. o da kötü değildi ama bir kült olamadı işte lotr yada avatar kadar. Aynısını demeye geldim. Bence de ne yazık ki öyle olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 simdi tekrar tekrar izliyorumda, trailer direk ilk wow release trailerinin kopyası olmuş gibi. kameraya vuran tip tauren yerine orc (ardından warcraft logo çıkıyor) tüfekle ateş eden dwarf yerine human infernal ile çarpışan mage yerine ??? ilk teaserde tozu dumana katarak koşan orclar yerine karlarda koşan orclar falan. hoş göndermeler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 postere bakıp adam aynı ragnara benziyor dedim. ragnarmış zaten emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 expansion cinematicleri bile oscarlık filmlerden iyi olan firmadan kötü bir film çıkacağına inanıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 aynı ekip yapmıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 blizzard filmi yapmiyorki o yuzden 10 senelik cinematiclerinden vasat gorselli bir filme bakiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 aynı ekip yapmıyo zaten last air bender narnia kafasında bi film çıkartmazlar marka değeri var en kötü 10milyon gişesi var filmin hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 marka değerinden ekmek yemek değil mi zaten amaç? hayatında 1 kere wow oynamış adamlar gitse 25 milyon gişe demek zaten. ürünün iyi olmasına gerek yok. vasatta olsa nostaljisine, warcraftına gidecek işte insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 evet. cinematic yapılmıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hobbit ondan buyuktu ama 3. filmde ne oldugunu hepimiz biliyoruz buda buyuk ihtimal patliycak, insani heyecanlandiricak hiocbirsey yok gosterdiklerinde hani hersey vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ne vizyonsuz adamlarsınız lan o film kalitesi ne kadar iyi olursa o kadar çok sömürülme ihtimali olur. 1 tane sikko film yapıp 1 shot 25milyon kazanmak yerine epik seri yap kafadan trilogy konusu var 125milyon kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 uther olacak mı önemli olan bu, gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 adamlar vasat yapsa da trilogy yapıp parayı götürecekler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 -Deno- said: uther olacak mı önemli olan bu, gerisi hikaye banlamışlar utherı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 banlatmışlar mı kickletmişler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 geçtiği zaman aralığında uther ne yapıyordu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Anduinle omuz omuza çarpışıyor. Anduin Turalyon Uther üçlüsü zaten alliance ın second war zamanı savaş kahramanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 uther lordaeron katedralinde ayakçılık yapıyor bu filmin geçtiği dönemde. :P 2. filme görürürz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bence film için çok geç kaldılar. Ayrıca orc-human hikayesinden değil lich king hikayesinden başlayıp sondan başa doğru gelmeleri gerekirdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 First war best war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar