Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
E yani. Meeeehhh görünüyor, gidip beğenmeyeceğiz daha iyi olabilirdi keşke blizzin inhouse ekibi yapsaydı falan diyeceğiz. Erken düşerse belki sinemaya bile gitmeye değmez.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Sırf laf etmek için mi konuşuyorsunuz ya da ekranlarınız mı kötü anlamadım da, videoyu durdurdum baktım hiç öyle facia denecek birşey ile karşılaşmadım.

facia'lık bir durum yok, konuyu vs. düzgün işlemeleri lazım - bu soru işareti filmi görmeden kimse bilemez -

ama cgi efekleri fazla fazla sırıtıyor, hani bildiğimiz dünyadan farklı azeroth burası demek icin tamami ile hayali bir dünya yapılmış vaziyette ama bakalım ne derece başarılı olacak. şu anki hali ile çok yapay duruyor herşey. avatar'ın güzelliği, sanırsın gerçekten öyle bir gezegen var. o kaliteyi yakalamışlar mı öğrenemedik halen, çıkan kısımlardan da anlaşılan hayır yakalayamamışlar gibi duruyor.

sorun o

en fazla bir narnia olur gibi duruyor. o da kötü değildi ama bir kült olamadı işte lotr yada avatar kadar.
Mesaj tarihi:
scorch said:

en fazla bir narnia olur gibi duruyor. o da kötü değildi ama bir kült olamadı işte lotr yada avatar kadar.

Aynısını demeye geldim. Bence de ne yazık ki öyle olacak gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
simdi tekrar tekrar izliyorumda, trailer direk ilk wow release trailerinin kopyası olmuş gibi.

kameraya vuran tip tauren yerine orc (ardından warcraft logo çıkıyor)

tüfekle ateş eden dwarf yerine human

infernal ile çarpışan mage yerine ???

ilk teaserde tozu dumana katarak koşan orclar yerine karlarda koşan orclar falan. hoş göndermeler olmuş.
Mesaj tarihi:
aynı ekip yapmıyo zaten
last air bender narnia kafasında bi film çıkartmazlar
marka değeri var
en kötü 10milyon gişesi var filmin hani.
Mesaj tarihi:
marka değerinden ekmek yemek değil mi zaten amaç? hayatında 1 kere wow oynamış adamlar gitse 25 milyon gişe demek zaten. ürünün iyi olmasına gerek yok. vasatta olsa nostaljisine, warcraftına gidecek işte insanlar.
Mesaj tarihi:
ne vizyonsuz adamlarsınız lan

o film kalitesi ne kadar iyi olursa o kadar çok sömürülme ihtimali olur.

1 tane sikko film yapıp 1 shot 25milyon kazanmak yerine

epik seri yap

kafadan trilogy konusu var

125milyon kazan
Mesaj tarihi:
Bence film için çok geç kaldılar. Ayrıca orc-human hikayesinden değil lich king hikayesinden başlayıp sondan başa doğru gelmeleri gerekirdi diye düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...