Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 tüh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 KuddusiMavra said: hala var mı lan bu oyun? 12 sene önce işten çıkarıldığımda silivride bir internet cafeye kapatmıştım kendimi ve 1 haftada bitirmiştim(iyi mi,kötü mü 1 haftada bitirmek,bilemem). Vay Kuddusi de Silivri zindanlarından geçmiş, dayanışma ruhu budur Ama ondan bahsedilmiyor burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://33.media.tumblr.com/tumblr_m1owr0qvb81r83779.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 biri kuddusinin acc u almıs gif spamliyor. ya da kuddusi gif in ne oldugunu ogrendi cile gibi her yere spamliyor. allahtan gifler guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Private Jenkins iyiymiş ahahaha WoW öyle bitmiyor Kuddusi, bir de Kaya Scodelario spamlamayı bırak, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 quixef said: KuddusiMavra said: hala var mı lan bu oyun? 12 sene önce işten çıkarıldığımda silivride bir internet cafeye kapatmıştım kendimi ve 1 haftada bitirmiştim(iyi mi,kötü mü 1 haftada bitirmek,bilemem). Vay Kuddusi de Silivri zindanlarından geçmiş, dayanışma ruhu budur Ama ondan bahsedilmiyor burada Warcraft : Kuddusi Escape form the dungeouns of Silivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 wow değil warcraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns dungeouns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 blizzcon'a koyarlar trailer'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 HYPE HYPE HYPE http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/azEn7LB_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 fake? deil? fake değilse neden WARCRAFT sarı/turuncu yerine siyahımsı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 hep oyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 buna gidilecek ama güzel olmasına ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 jurassic world den önce trailer olacak diyolardı yalan mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yalanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 progamer said: said: Gary Whitta @garywhitta Leeroy Jenkins was actually in my original draft of the Warcraft movie. And yes, he ran into battle too early. https://pbs.twimg.com/media/CE0yKWoUIAAg5Oz.png nası yani jenkins olmicak mı şimdi değiştirmiller mi :( komik bi detay olurdu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 aquila said: benim bildigim kadariyla gercek orclari oynatmislar bu filmde. AHAHAHAHAHASKJFSDGFDSGDGSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Akila hakli. Teyzem orc ve bu filmin cekimlerine gitti. Oynayanlarin hepsi gercek ork. Adamlar zaten orklara verdikleri para yuzunden cgi a butce ayiramadi. Sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Tesekkurler 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Nihayet ya bişeyler http://youtu.be/H54hKiG0dZs https://itunes.apple.com/us/app/legendary-vr/id1007098842 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sulandımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=IqmFQY-7yQI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Alliance iyi horde kötü olacak ya filmde ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar